Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bizde bugün 7+2 olduk yarın kalp atışı için gidicem inşallah duyarız ikimizde

Sadece 3 hastanecik var özel olarak. Genel şartları da devletten beter dyorlar 2 hastane için en iyisine de 3 Dr var ve onlar listemde degl Allah yardımcıları olsun burada kalıcı olanların
cidden zor canım riskli bir durumun yok allahtan. Kolay gelsin özel muayenesi olan iyi doktor vardır mutlaka. Doğumu orda mı yapacaksın?

cidden zor canım riskli bir durumun yok allahtan. Kolay gelsin özel muayenesi olan iyi doktor vardır mutlaka. Doğumu orda mı yapacaksın?
Evet kuzucum nisans denk geldiiği için mecbur. Özel muayenehanelerde bir dr var en iyisi. O da anlasmalı hastanesi de yıne kötü hastanelerden biriyle yani hcbı farkı yok ona gitmemin. Ve ayrıca doğumda çok uçuk rkaam istiyormuş. Kendi muayene ücreti de normal özellerden 2 kat fazla
Fırsatcılık yapıyorlar anlıcagn

Keşke memlekette yapabilme şansın olsa kuzum. Senin için de iyi olurdu. Bence bunu bi düşün sezeryan olursa zaten belli olur tarihi. Gider biraz dinlenir dönersin tekrar. Tabi benim doğum tecrübem olmadığı için yorum yapıyorum ama sen daha iyi bilirsin durumu, şartları, zorluğu, kolaylığı… dilerim en güzel şekilde tamamlarız bu yolculuğu

Tabiki sabırsızlanıyorum bende en son 3 hafta önce gittin doktora bakalım herşey yolundadır umarım rahat geçiyor gebeliğim şükür ama bazen endişe de ediyorum o kalp sesini duyana kdr
Kese görünmüş müydü en son gittiğin kontrolDe. Benim ara ara sol tarafımda bir baskı hissediyorum Ağrı’da değil ama değişik oluyor bugün mesela temizlik yaptigimda çok yorulmuştum o zaman da hissettim bulantım vardı dün bugün iyiyim onun dışında bir de halsizlik çok var ben de sende olmuyor mu? Ben de çok heyecanlıyım gerçekten bide devlet hastanesine gideceğim eşimi almayacak doktor eminim inşallah videoyu almama izin verir

Bende devlete gidiyorum evet ben keseyi gördüm şimdi kalp atışı ve bebeği inşallah göreceğim :) benimde 2 3 gündür bulantım var onun dışında Allah'a şükür bı belirtim bı ağrım olmadı izin verir ya bana sonuçta görmek duymak ister o ilk anı :)

İnşallah hamileliğimiz boyunca hep böyle gider canım Allah isteyen herkese versin

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı
Bende geçen hafta iki kez vardı. Sıcaklarda bol su tüketmek lazım bir de yorgunken hemen sırt üstü yatmamak gerek. Sol tarafa yatınca baş dönmesi geçiyor genelde tavsiye ediyorum. Gece de sırt üstü uyumayın. Sinirlere baskı yaptığı için etkiliyormuş.
sağlık ocağındaki hemşire söyleyince tansiyon aleti aldım ben.

Son düzenleme:
merhabalar ben de inşallah nisan annesi olacağım <3. istanbul anadolu yakasındayım doğum paketi vs düşünüyorum fiyat bilgisi olan var mı??

10+5 den selamlar
Vajinal enfeksiyon yaşıyorum 3 gündür malesef çok zorlanıyorum
Yarın doktora gideceğim.
Mide bulantım oluyor işhaımda çok yok. Ve aşırı duygusalım. 10. Hafta beni baya zorladı..
10. Haftada olan varmı? Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…