Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Başlarda var mıydı Vajinal enfeksiyon çünkü idrar kültürü falan alıyorlar ya o zaman belli oluyor zaten yoksa yeni mi oldu? Mide bulantıları da 12. haftada geçer diyorlar ben de şu anlık ara sıra oluyor

Başlarda var mıydı Vajinal enfeksiyon çünkü idrar kültürü falan alıyorlar ya o zaman belli oluyor zaten yoksa yeni mi oldu? Mide bulantıları da 12. haftada geçer diyorlar ben de şu anlık ara sıra oluyor
Gebe kalmadan önce vardı arada geçiyordu. İdarar kültüründe zaten enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım elhamdülillah geçti.
Vajinal ağrı ve süt kesiği gibi akıntı geldi 3 gündür

Gebe kalmadan önce vardı arada geçiyordu. İdarar kültüründe zaten enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım elhamdülillah geçti.

Yarın mutlaka sor doktoruna canım akıntı gebelikte de oluyor mu süt kesiği gibi mi bilmiyorum

Bende de enfeksiyon vardı mide bulantısını daha da berbat hale getiriyordu. Sonra bir antibiyotik toz verdi bana kullandım geçti biraz şükür

Kasık ağrınız oluyor mu kızlar benim sol tarafta sanki baskı hissediyorum

Evet devlet hastanesinin o problemi var maalesef
Evet canım ya bende aslında paralar vermek istemiyorum hiç hele ki doğumda ama bilmiyorum Rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum, devletteki ebeler hakkında da o kadar çok kötü hikaye duydum ki travmam oldu resmen

Evet canım ya bende aslında paralar vermek istemiyorum hiç hele ki doğumda ama bilmiyorum Rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum, devletteki ebeler hakkında da o kadar çok kötü hikaye duydum ki travmam oldu resmen
herkesin doğum hikayesini dinleme bence ben şu anlık bir sorun çıkmazsa şehir hastanesini düşünüyorum herkes iyi diyor ama bakalım zaman ne gösterir ama özelde memnunsan doktorunu seviyorsan tabii doktor çok önemli bu süreçte

Eskişehirde yaşayan var mı kızlar varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz
Selam canım ben Eskişehir’de yaşıyorum şuan 8+4 deyim Acıbadem’de Meliha hocaya gidiyorum ama bırakıcam zafer bütüne gidicem 2 hafta sonra. Gebeliği öğrenince hemen hangi doktor boşsa ona gittim.şuanda da hala doktor arayışındayım bende. Boşluğu olursa mine inana yada Ceren hocaya gidicem sanırım

Ben yeni taşındığımız için hiçbirini bilmiyorum yarın şehir hastanesine gidecem. Acıbademi neden bırakıyosun?

Ben yeni taşındığımız için hiçbirini bilmiyorum yarın şehir hastanesine gidecem. Acıbademi neden bırakıyosun?
Ben şehir hastanesinde yeni gelen bi doktora gitmiştim. Melike hanımdı sanırım. Tüm testlerimi yapması için. Oda beni perinotolojiye sevk etti. (Tiroit 10 a yükseldi tansiyon yüksek çıktı. İnsülin direnci var. 3 defa da düşük yaptım. Farklı hastalıklarım olunca)Acıbadem’de perinotoloji yokmuş. O yüzden zafer beye gidicem. Ama bir taraftanda Acıbadem’de mine inana giderim büyük ihtimal. 4. Aydan sonra özel sağlık sigortasından ücretsiz olucak. Çok iyi bi kadın gitmek istersen tavsiye eserim. Diğeride Ceren hoca oda çok iyi bir doktor. Ama profesör olduğu için muayenesi 1000 tl diğerlerine göre daha yüksek

Gülçin günermiş şehir hastanesinde ki doktorun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…