Başlarda var mıydı Vajinal enfeksiyon çünkü idrar kültürü falan alıyorlar ya o zaman belli oluyor zaten yoksa yeni mi oldu? Mide bulantıları da 12. haftada geçer diyorlar ben de şu anlık ara sıra oluyor10+5 den selamlar
Vajinal enfeksiyon yaşıyorum 3 gündür malesef çok zorlanıyorum
Yarın doktora gideceğim.
Mide bulantım oluyor işhaımda çok yok. Ve aşırı duygusalım. 10. Hafta beni baya zorladı..
10. Haftada olan varmı? Sizde durumlar nasıl?
onu söylememişti galiba. biraz geç cevap vermiş oldum kusura bakmayınKese boyunuz kaç acaba biliyor musunuz
Ayy bende yaaİnşallah canım benim çok heyecanlıyım gerçekten
Gebe kalmadan önce vardı arada geçiyordu. İdarar kültüründe zaten enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım elhamdülillah geçti.Başlarda var mıydı Vajinal enfeksiyon çünkü idrar kültürü falan alıyorlar ya o zaman belli oluyor zaten yoksa yeni mi oldu? Mide bulantıları da 12. haftada geçer diyorlar ben de şu anlık ara sıra oluyor
ben bu aralar sık yaşıyorum 9+1im gözlerimin önü kararıyor sanki göz kapaklarıma bir basınç oluyorKızlar baş dönmesi yaşayan var mı
Gebe kalmadan önce vardı arada geçiyordu. İdarar kültüründe zaten enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım elhamdülillah geçti.
Vajinal ağrı ve süt kesiği gibi akıntı geldi 3 gündür
Özele gidicem canım devlette erkek giremiyor diyeAyy bende yaadevlet hastanesine mi gidiyorsun yoksa özele mi
Evet devlet hastanesinin o problemi var maalesefÖzele gidicem canım devlette erkek giremiyor diye
Bende de enfeksiyon vardı mide bulantısını daha da berbat hale getiriyordu. Sonra bir antibiyotik toz verdi bana kullandım geçti biraz şükürGebe kalmadan önce vardı arada geçiyordu. İdarar kültüründe zaten enfeksiyon çıktı. İlaç kullandım elhamdülillah geçti.
Vajinal ağrı ve süt kesiği gibi akıntı geldi 3 gündür
Evet canım ya bende aslında paralar vermek istemiyorum hiç hele ki doğumda ama bilmiyorum Rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum, devletteki ebeler hakkında da o kadar çok kötü hikaye duydum ki travmam oldu resmenEvet devlet hastanesinin o problemi var maalesef
Benim de tam şuan var canım batmalar şeklinde oluyorKasık ağrınız oluyor mu kızlar benim sol tarafta sanki baskı hissediyorum
Susuzluktan olmustu bana, serum almaya acile gidiyodum sonrasinda biraz duzeliyodu, su icemiyosan salatalik yemeye calis tansiyon dusukse tuzlayip yeayağa kalktığımda özellikle çok oluyor 8. Haftamdayım
herkesin doğum hikayesini dinleme bence ben şu anlık bir sorun çıkmazsa şehir hastanesini düşünüyorum herkes iyi diyor ama bakalım zaman ne gösterir ama özelde memnunsan doktorunu seviyorsan tabii doktor çok önemli bu süreçteEvet canım ya bende aslında paralar vermek istemiyorum hiç hele ki doğumda ama bilmiyorum Rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum, devletteki ebeler hakkında da o kadar çok kötü hikaye duydum ki travmam oldu resmen
Ayy benimde yaa hem aynı haftada olup hem de aynı şeyleri yaşamamız pekiBenim de tam şuan var canım batmalar şeklinde oluyor
Selam canım ben Eskişehir’de yaşıyorum şuan 8+4 deyim Acıbadem’de Meliha hocaya gidiyorum ama bırakıcam zafer bütüne gidicem 2 hafta sonra. Gebeliği öğrenince hemen hangi doktor boşsa ona gittim.şuanda da hala doktor arayışındayım bende. Boşluğu olursa mine inana yada Ceren hocaya gidicem sanırımEskişehirde yaşayan var mı kızlar varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz
Ben yeni taşındığımız için hiçbirini bilmiyorumSelam canım ben Eskişehir’de yaşıyorum şuan 8+4 deyim Acıbadem’de Meliha hocaya gidiyorum ama bırakıcam zafer bütüne gidicem 2 hafta sonra. Gebeliği öğrenince hemen hangi doktor boşsa ona gittim.şuanda da hala doktor arayışındayım bende. Boşluğu olursa mine inana yada Ceren hocaya gidicem sanırım
Benimde özge doktorun adıBen yeni taşındığımız için hiçbirini bilmiyorumyarın şehir hastanesine gidecem. Acıbademi neden bırakıyosun?
Ben şehir hastanesinde yeni gelen bi doktora gitmiştim. Melike hanımdı sanırım. Tüm testlerimi yapması için. Oda beni perinotolojiye sevk etti. (Tiroit 10 a yükseldi tansiyon yüksek çıktı. İnsülin direnci var. 3 defa da düşük yaptım. Farklı hastalıklarım olunca)Acıbadem’de perinotoloji yokmuş. O yüzden zafer beye gidicem. Ama bir taraftanda Acıbadem’de mine inana giderim büyük ihtimal. 4. Aydan sonra özel sağlık sigortasından ücretsiz olucak. Çok iyi bi kadın gitmek istersen tavsiye eserim. Diğeride Ceren hoca oda çok iyi bir doktor. Ama profesör olduğu için muayenesi 1000 tl diğerlerine göre daha yüksekBen yeni taşındığımız için hiçbirini bilmiyorumyarın şehir hastanesine gidecem. Acıbademi neden bırakıyosun?
Gülçin günermiş şehir hastanesinde ki doktorun adıBen şehir hastanesinde yeni gelen bi doktora gitmiştim. Melike hanımdı sanırım. Tüm testlerimi yapması için. Oda beni perinotolojiye sevk etti. (Tiroit 10 a yükseldi tansiyon yüksek çıktı. İnsülin direnci var. 3 defa da düşük yaptım. Farklı hastalıklarım olunca)Acıbadem’de perinotoloji yokmuş. O yüzden zafer beye gidicem. Ama bir taraftanda Acıbadem’de mine inana giderim büyük ihtimal. 4. Aydan sonra özel sağlık sigortasından ücretsiz olucak. Çok iyi bi kadın gitmek istersen tavsiye eserim. Diğeride Ceren hoca oda çok iyi bir doktor. Ama profesör olduğu için muayenesi 1000 tl diğerlerine göre daha yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?