Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar bebisimin kalp atışını duydummm çok güzeldi mucize gibi herşey Yolunda dedi sadece geç döllenmeden dolayı adet tarihine göre değil de 1 hafta geri dedi 7 haftalığız
Bende bugün duydum canım şükürler olsun rabbime benim de 3 gün adetime göre geride bir tarih verdi ama üstüne basa basa sordum hiçbir sıkıntı olmaz hatta zamanla dengeler bile dedi yani doğum tarihimi adet tarihine göre belirledi tekrardan ilerleyen haftalarda bence yakalar canım benim

Peki folik asit kullanıyor musun onun hakkında ne dedi ne zaman bırakacaksın diye
Bana devlette ilk gittiğim doktor da önermişti ama şimdi özelde gittiğim doktor da kesin kullan dedi üstüne eczacı ben kendim de hamileliğimde kullandım diyince bugün aldım artık pes ettim kullanmaya başlıcam inşallah

Çok sevindim darısı bana kaç çıktı hafta

Kullan ben gebelikten önce başlamıştım

Bana da sen seç dedi ama yaşım 36 fetal yaptırıcam mecbur.bir de 35 yaş üstü ikili test genelde riskli çıkıyormuş bu sefer diğer testi de yaptır diyorlarmış kafam karıştı benim de
Ben gerek duymuyordum zaten kendide önermedi tabi tercih meselesi canim nasıl gönlün rahat edecekse

Aaa olsun en azından keseyi görmüşsündur benim 1 hafta geç döllenme inşallah sende o heyecanı yaşarsın karından mi baktı
Evet karında baktı geçen hafta kese görünmüştü zaten hiç bilgi vermemişti doktor hayırlısı olsun artık senin kaçıncı hafta şuan

Aynen bende sordum bir sorun yok dedi gayet iyi sağlıklı olması gereken seviyelerde dedi çok güzel bir duydu Allah isteyen herkese yaşatsın

Şuanda 0,45 di geçen hafta bu hafta tekrar kan vericem bakalım kaç çıkacak
Bayağı düşmüş değerin. Ben şehir hastanesine bugün gittiğim doktoru hiç beğenmedim çok aşırı ilgisizdi bana önerebileceğin bir doktor var mı o hastaneden Banu derim yeğen diye bir doktora randevu aldım haftaya ona gideceğim onun hakkında bir bilgin var mı

Sirkeli su ile taharet alıyorum biraz iyi geldi elhamdülillah.. şeker hazır gıda bryaz ekmek falan yemiyorum.. inşâallah bu süreçleride kolayca atlatırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…