Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Çok geçmiş olsun ben de tiroit hastasıyım ilk gebeliğimde 19a çıkmıştı ve düşükle sonuçlanmıştı o psikoloji çok zor gerçekten

Senin dediğin zafer hoca şehir hastanesinde ama Perinatoloji bölümünde demi

Kızlar bebisimin kalp atışını duydummm çok güzeldi mucize gibi herşey Yolunda dedi sadece geç döllenmeden dolayı adet tarihine göre değil de 1 hafta geri dedi 7 haftalığız
Ayy çok sevindim canım 1 saat sonra ben gidip duyacağım inşallah ultrasonda mı belli oldu yedi haftalık olduğun

Ayy çok sevindim canım 1 saat sonra ben gidip duyacağım inşallah ultrasonda mı belli oldu yedi haftalık olduğun
Evet canım regl tarihine göre geç döllenme olmuş hadi inşallah sende haber ver mutlaka çok güzel bu duygu ikili test için 11. Haftada randevu alcam işte bida 1 ay sonra çağırdı

Bende sizin gibiyim bebeğim Organ gelişimi nedeniyle ilaç vermiyor doktor 12. Haftadan sonra dedi bekliyorum . Gerçekten şu da çok içiyorum ama doktorun dediğine göre zaten akıntı bu ay fazla artar ama şu an sana ilaç veremem organları gelişirken dedi

Benim 9+3 şu an da çok normal iştahsızlık

Kızlar bebisimin kalp atışını duydummm çok güzeldi mucize gibi herşey Yolunda dedi sadece geç döllenmeden dolayı adet tarihine göre değil de 1 hafta geri dedi 7 haftalığız
Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah. Sizin sat neydi bende Perşembe günü gideceğim kalp atışı için

Evet canım regl tarihine göre geç döllenme olmuş hadi inşallah sende haber ver mutlaka çok güzel bu duygu ikili test için 11. Haftada randevu alcam işte bida 1 ay sonra çağırdı
Yazarım canım ikili testi önerdi mi doktor benim kafam karışık o konuda

Evet sadece ikili yaptır yeter dedi fetal falan gerek yok dedi boşuna hem para dedi ikiliyi öneriyorum oda yeterli dedi bende zaten diğerlerini yaptırmıcam .
Peki folik asit kullanıyor musun onun hakkında ne dedi ne zaman bırakacaksın diye

Kızlar bende de 2 gün kasıkta batma oldu karnımdan aşağı bıçak gibi batma oluyor anlık bi acı geçiyor bir de genital bölgede arada bi zonklama doktora yazdım normal demişti böyle bir şey yaşayan var mı 8. Haftamdayım

Evet sadece ikili yaptır yeter dedi fetal falan gerek yok dedi boşuna hem para dedi ikiliyi öneriyorum oda yeterli dedi bende zaten diğerlerini yaptırmıcam .
Bana da sen seç dedi ama yaşım 36 fetal yaptırıcam mecbur.bir de 35 yaş üstü ikili test genelde riskli çıkıyormuş bu sefer diğer testi de yaptır diyorlarmış kafam karıştı benim de

Kalbi daha oluşmamış 7haftalık sanıyodum adete göre ama geç döllenme olmuş 5+5miş 2hafta sonra gidecem

Antalya’da yaşayan var mı acaba? Kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…