Çok geçmiş olsun ben de tiroit hastasıyım ilk gebeliğimde 19a çıkmıştı ve düşükle sonuçlanmıştı o psikoloji çok zor gerçektenBen şehir hastanesinde yeni gelen bi doktora gitmiştim. Melike hanımdı sanırım. Tüm testlerimi yapması için. Oda beni perinotolojiye sevk etti. (Tiroit 10 a yükseldi tansiyon yüksek çıktı. İnsülin direnci var. 3 defa da düşük yaptım. Farklı hastalıklarım olunca)Acıbadem’de perinotoloji yokmuş. O yüzden zafer beye gidicem. Ama bir taraftanda Acıbadem’de mine inana giderim büyük ihtimal. 4. Aydan sonra özel sağlık sigortasından ücretsiz olucak. Çok iyi bi kadın gitmek istersen tavsiye eserim. Diğeride Ceren hoca oda çok iyi bir doktor. Ama profesör olduğu için muayenesi 1000 tl diğerlerine göre daha yüksek
Onuda görmüştümGülçin günermiş şehir hastanesinde ki doktorun adı
Ayy çok sevindim canım 1 saat sonra ben gidip duyacağım inşallahKızlar bebisimin kalp atışını duydummm çok güzeldi mucize gibiherşey Yolunda dedi sadece geç döllenmeden dolayı adet tarihine göre değil de 1 hafta geri dedi 7 haftalığız
Evet canım regl tarihine göre geç döllenme olmuş hadi inşallah sende haber ver mutlakaAyy çok sevindim canım 1 saat sonra ben gidip duyacağım inşallahultrasonda mı belli oldu yedi haftalık olduğun
Bende sizin gibiyim bebeğim Organ gelişimi nedeniyle ilaç vermiyor doktor 12. Haftadan sonra dedi bekliyorum . Gerçekten şu da çok içiyorum ama doktorun dediğine göre zaten akıntı bu ay fazla artar ama şu an sana ilaç veremem organları gelişirken dedi10+5 den selamlar
Vajinal enfeksiyon yaşıyorum 3 gündür malesef çok zorlanıyorum
Yarın doktora gideceğim.
Mide bulantım oluyor işhaımda çok yok. Ve aşırı duygusalım. 10. Hafta beni baya zorladı..
10. Haftada olan varmı? Sizde durumlar nasıl?
Benim 9+3 şu an da çok normal iştahsızlıkBende sizin gibiyim bebeğim Organ gelişimi nedeniyle ilaç vermiyor doktor 12. Haftadan sonra dedi bekliyorum . Gerçekten şu da çok içiyorum ama doktorun dediğine göre zaten akıntı bu ay fazla artar ama şu an sana ilaç veremem organları gelişirken dedi
Gözünüz aydınKızlar bebisimin kalp atışını duydummm çok güzeldi mucize gibiherşey Yolunda dedi sadece geç döllenmeden dolayı adet tarihine göre değil de 1 hafta geri dedi 7 haftalığız
Çok teşekkür ederim benim 13 temmuzdu ama bu hafta geç döllenme olmuş 22 temmuz baz alindi ultrasondaGözünüz aydındarısı bizlere inşallah. Sizin sat neydi bende Perşembe günü gideceğim kalp atışı için
Yazarım canım ikili testi önerdi mi doktor benim kafam karışık o konudaEvet canım regl tarihine göre geç döllenme olmuş hadi inşallah sende haber ver mutlakaçok güzel bu duygu ikili test için 11. Haftada randevu alcam işte bida 1 ay sonra çağırdı
Evet sadece ikili yaptır yeter dedi fetal falan gerek yok dedi boşuna hem para dedi ikiliyi öneriyorum oda yeterli dedi bende zaten diğerlerini yaptırmıcam .Yazarım canım ikili testi önerdi mi doktor benim kafam karışık o konuda
Peki folik asit kullanıyor musun onun hakkında ne dedi ne zaman bırakacaksın diyeEvet sadece ikili yaptır yeter dedi fetal falan gerek yok dedi boşuna hem para dedi ikiliyi öneriyorum oda yeterli dedi bende zaten diğerlerini yaptırmıcam .
Bana da sen seç dedi ama yaşım 36 fetal yaptırıcam mecbur.bir de 35 yaş üstü ikili test genelde riskli çıkıyormuş bu sefer diğer testi de yaptır diyorlarmış kafam karıştı benim deEvet sadece ikili yaptır yeter dedi fetal falan gerek yok dedi boşuna hem para dedi ikiliyi öneriyorum oda yeterli dedi bende zaten diğerlerini yaptırmıcam .
Kalbi daha oluşmamış 7haftalık sanıyodum adete göre ama geç döllenme olmuş 5+5miş 2hafta sonra gidecemEvet canım regl tarihine göre geç döllenme olmuş hadi inşallah sende haber ver mutlakaçok güzel bu duygu ikili test için 11. Haftada randevu alcam işte bida 1 ay sonra çağırdı
Malesef çok zor üç düşüğümde tiroit yüzünden olduÇok geçmiş olsun ben de tiroit hastasıyım ilk gebeliğimde 19a çıkmıştı ve düşükle sonuçlanmıştı o psikoloji çok zor gerçekten
Yok özel muayenesi var Acıbadem tarafındaSenin dediğin zafer hoca şehir hastanesinde ama Perinatoloji bölümünde demi
Peki şu an tsh kaçMalesef çok zor üç düşüğümde tiroit yüzünden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?