Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
8+0 haftalığız bugün ve aşırı derece de midem bulanıyor gece yatmadan önce mide bulantısı hapı kullanıyorum prilam ama bana mısın demiyor herşeyden tiksiniyorum benim gibi olan var mı

Arkadaşlarım ben de 9. Haftadayım ilk ay iştahım açıktı ve mental olarak çok iyiydim 2. Aydan beri anksiyete ve panik (daha önce de var olan rahatsızlığım) yaşıyorum. Bu dönemde ilaç kullanamıyorum ama bazıları da hormonlar etkisiyle aslında çoğu hamile kişi moral olarak böyle hissedebiliyormuş. Sizlerde de var mı moral düşüklüğü ya da endişeli ruh hali

8+0 haftalığız bugün ve aşırı derece de midem bulanıyor gece yatmadan önce mide bulantısı hapı kullanıyorum prilam ama bana mısın demiyor herşeyden tiksiniyorum benim gibi olan var mı
Ben de yarın 8 haftalık oluyorum yaklaşık 12 gündür var bulantı ve koku hassasiyeti, 3 4 gün fena oluyor 1 2 gün azalıyor sonra daha şiddetli şekilde geliyor. Yani ben her şeyden nefret ettim eşim kokuyor ev kokuyor insanlar çok kötü kokuyor yiyecekler desen öyle avokadodan tiksindim dişimi fırçalarken kusuyorum. Hiç hayat enerjim kalmadı. Midem yanıyor sürekli bu arada benim ikiz. Tekil gebeliğe göre belirtiler ve riskler 2× fazla olurmuş

Benim daha 5 + 5 olmasına rağmen senin gibiyim peki kalp atışını ne zaman duydun

Bugün 9+0'dayım. Geçen hafta mide bulantım en yoğun noktadaydı. Bazen yediklerimi de çıkarıyorum. Bulantı hapını gece uyumadan ve sabah kalkınca almama rağmen etki etmiyordu. Ama son iki gündür biraz daha iyi hissediyorum. Her gece uyumadan yarın bulantım olmasın diye dua ediyorum

Bir de şunu fark ettim. Tuvalete gitme sıklığım hamilelikten sonra azaldı. Sizde de sindirim problemleri var mı?

Ben tuvalete ilk başta aşırı sık çıkıyordum ve tutamıyordum şuan normal
Ama bağırsaklar sürekli bozulup duruyor bir çıkamıyorum bir çok çıkıyorum

Yok bilmiyorum canım ama şehir hastanesinde hiç bir doktora iyi demiyorlar . Arkadaşım gidiyor mecburiyetten oda memnun değil hiçbirinden. Bende yeni geldi belki iyidir diye o dediğim doktora gitmiştim

Amminnnn inşallah sende sağlıkla kucağına al bebişini Benim hiç mide bulantısı, koku hassasiyeti gibi problemlerim olmadı şanslı kesimdeyim ilk başta sivilce, uyku vs gibi problemlerim oldu sadece, geçti onlar da çok şükür

Bastan beri butun motivasyonumu kaybetmis gibi hissediyorum ben ya, hicbisey yapmak istemiyorum, bos bos yatiyorum oyle buldugum her firsatta, cok da sıkılıyorum, hicbiseye istek duymuyorum ve keyif almiyorum, bu durum da gecicidir umarim, cok skldim

7+1 den selamlar kızlar :) Doktordan geldim kalp atışını duyduk ne güzel şeymiş Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah Bir sonraki kontrol 1 ay sonra artık. Doktor fetal dna istersen 10. Hafta 2li test istersen 12. Haftada gelebilirsin dedi. Tercih senin istersen hiç birini yaptırmayadabilirsin dedi. Yaşım 28 ilk gebeliğim fetal dna düşünmüyorum ama 2 li yaptırmak istiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar?

Kızlarr bugün 11+0'ım ve doktor randevum var 7+0dan sonra ilk defa. Çok heyecanlıyım, bu saatte uyandımm heyecandan, randevum 11:15te Bana dua edin, iyi şeyler duyarım umarım
Ay hadi İnşallah her şey yolundadır çok heyecanlanıyorum siz böyle diyince
Naptınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…