Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bende de vardı aynı durum ya hiçbir şey yapmak istemiyorum diye ağlıyordum
işe başladım geçen hafta çok zorlandım ama biraz daha şuan kendime geldim daha enerjiğim ilk trimester genellikle böyle geçiyormuş sonra enerji geliyormuş geçecek inşallah

Çok sevindim canım gözünüz aydın olsun ben yaptırmıcam hiçbirini sana kalmış nasıl için rahat edecekse öyle yap

Merhaba 2li testim yüksek riskli çıktı yaşım 36 olduğu için genelde yüksek çıkıyor dedi doktor. Ama ense kalınlığı normal burun kemiği görüldü yazıyor. Yanıltıcı test olduğunu okudum bir çok yerde. Ve yüksek riskli dedikleri çoğu çocuk sağlıklı doğuyormus Bu durumda da zaten aldırmayı düşünmem düşünmedim de.amniyosentez ve 4 lu test önerdi doktor onları da yaptırmayacagim keske 2liyi de yaptırmasaydim dedim. Tevekkül ettim Rabbime sonuçta her şey onun elinde onun izniyle oluyor şimdi yapacağım tek şey ona sığınıp dua etmek. Hayatı kendime zehir etmeye niyetim yok. Üzüldüm mu evet ama bazi şeyler benim elimde degil. O yüzden kaderime razi oluyorum. Dilerim ki Rabbim evladimla sinamasin beni ve hiç kimseyi.

Valla suan tam o durumdayim, aglamak uzereyim neden boyle oldum bilmiyorum, giderek artiyo bi de, kacinci haftadasin suan?

Şu tarama testleri hem net sonuç vermiyor hem de gebelikte en stres olmamamız gereken zaman da saçma sapan varsayımlarla canımızı sıkıyolar varsa kesin bi tarama testiniz onu yapın yoksa yapmayın dimi ama. Birşey yoktur Allahın izniyle annesi

Valla suan tam o durumdayim, aglamak uzereyim neden boyle oldum bilmiyorum, giderek artiyo bi de, kacinci haftadasin suan?

Ne oldu canım benim paylaşmak ister misin
Heyecanla gitmiştik eşimle. Doktor ultrasonu karnıma değdirir değdirmez anladım zaten. İnternetten hep izliyordum boyutunun büyük olacağını biliyordum. Çok küçüktü. Doktora dönüp "çok küçük?" dedim. "Evet" dedi. Ultrasonda o sıra hala inceliyor, zaten doktorun da yüzü düştü. "Kalbi atıyor mu peki" diye sordum. "Maalesef" dedi. Öyle bitti.

Bu yoğun duyguları paylaştığınız için teşekkür ederim sorma amacım merak ya da yaşadığınız şeyleri tekrar hissettirmek değildi belki bi öneri ya da bi fikir sunmak adına yardımcı olmaktı hakkınızı helal edin. Rabbim size ve eşinize sabır versin. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim tez zamanda toparlanıp yeniden sağlıkla bi evlat versin inşallah

Hiç önemli değil. Çok ağladım ama geçti :) sağlıklı değilmiş demek ki, hayırlısı böyleymiş ne yapalım. 11 haftalık hamileydim, bebek 8+1de kalmış maalesef. Hiç kanamam falan da olmadı. Yarın kürtaj olacağım

Evet sağlıklı olsa geleceği varsa geliyor bir şekilde çok güzel dediniz. Ağlayın tabi rahatlayın yarın da hayırlısıyla atlatıp bir an önce iyileşin dualarım sizinle

Çok üzgünüm çok geçmiş olsun aynı durumu yaşamış biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İlk gebeliğimdi…Lütfen içinizde birikmesin, kendinizi iyi hissettiğinizde genetik bölümünde pıhtılaşma testlerinizi mutlaka yaptırın. Eminim bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olacaktır geçecek ama bundan emin olun

Maalesef güzel haber veremiyorum. Sağlık olsun, hayırlısı böyleymiş. Umarım sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıkla bebişin olacak merak etme. Geçen sene 12.haftada bebeğimin kalbi durmuş 13.haftada öğrendik, aklına takılan ne varsa sor istersen kendi sürecimi de paylaşabilirim.

Kesinlikle katılıyorum pıhtılaşma testlerini yaptırın, ben bu sayfadan öğrendim sorunun o olabileceğini gerçekten de öyle çıktı. Bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum hap ve göbekten iğne olarak cayaea

Çok teşekkür ederim. Doktorum bir şeyler anlattı ama çok ağlıyordum dinleyemedim bile doğru düzgün... İşlemden sonra kendisiyle detaylı görüşeceğim, bu dediğinizi de soracağım. İlk gebeliklerde bu gibi durumlar sıkça yaşanıyor dedi bu dediğini hatırlıyorum sadece doktorumun. Kürtaj nasıl oluyor kızlar? Sonrasında çok ağrı falan oluyor diyorlar.

Merhaba 2li testim yüksek riskli çıktı yaşım 36 olduğu için genelde yüksek çıkıyor dedi doktor. Ama ense kalınlığı normal burun kemiği görüldü yazıyor. Yanıltıcı test olduğunu okudum bir çok yerde. Ve yüksek riskli dedikleri çoğu çocuk sağlıklı doğuyormus Bu durumda da zaten aldırmayı düşünmem düşünmedim de.amniyosentez ve 4 lu test önerdi doktor onları da yaptırmayacagim keske 2liyi de yaptırmasaydim dedim. Tevekkül ettim Rabbime sonuçta her şey onun elinde onun izniyle oluyor şimdi yapacağım tek şey ona sığınıp dua etmek. Hayatı kendime zehir etmeye niyetim yok. Üzüldüm mu evet ama bazi şeyler benim elimde degil. O yüzden kaderime razi oluyorum. Dilerim ki Rabbim evladimla sinamasin beni ve hiç kimseyi. 8 yaşında sağlıklı bi oğlum var. Dehb li ve disleksi
Ay Allah razı olsun ne güzel yazdınız. Gerçekten öyle bugün yine gittim doktora başka bir doktor vardı testin de sıkıntı yok yaşa bağlı Yuksek çıkmış hiç sıkıntı etme dedi. Çokta sağlıklı imis. Cinsiyeti öğrendim kız dedi

Canım hayır hiçte ağrı falan yoktu benim. Zaten bayıltarak yaparlar. Psikolojik kısmı pek iyi değil ama fiziksel acı çekmemiştim ben. Bana vajinal fitil vermişti doktor rahim gevşeyip bebeği atar belki diye ama işte yaramamıştı. O kısımda çok sancı çektim. Tuvaletin varmış (büyük) gibi bir his oluyor o fitilde.

İlk gebeliklerde çok oluyormuş evet bana da öyle söylemişti doktorum. Kan pıhtılaşması veya rahim içi durumlardan şüpheleniyorlar. Ya da tamamen bebekte olan bir anomaliden dolayı da olmuş olabilir. Kan pıhtılaşması varsa eğer bebeğe giden damarlardaki kan akışkan olmuyor bebeğe kan gitmiyor kalbi duruyor. Benim sorunum buydu. Doktorum sonraki gebelikte göbekten kan sulandırıcı iğne olacaksın demişti

Şunu da söylemek istiyorum ben balkonda, salondaki koltukta, sokakta banklarda saatlerce tek başıma oturup ağladım çok acı çektim yani kendi kendimi mahvettim zaten zor hamile kalmıştım bidaha olmaz herhalde diyordum ama oldu umudunu hiç kaybetme. Şuan bile hatırladıkça hem senin için hem de kendim için ağlıyorum
Yine de kürtaj olup eve döndükten sonra “eski ben” gibi hissetmekten keyif aldıgım kısa bir an olmuştu yani hastanedeyken hayatımın bittigini düşünüyordum ama eve gelince “o kadar da kötü degilmiş demekki hazır degildim” diye düşündüm. Gerçekten de o zamanı doğru zaman sanmıştım ama maddi manevi çokta iyi durumda değilmişiz aslında. Şu an çok daha iyi bir yerdeyiz belki senin de öyle olacak yaşarken bunları anlamıyor insan ihtimal vermiyor. Kendimce teselli etmeye çalıştım hangi konuda destek istersen seve seve burdayım

çok geçmiş olsun yaşadığınız bu deneyim için kızlar, Rabbim sabrını da veriyor bu süreçte. Sağlıkla, kolaylıkla, hayırla alalım bebişleri hep kucağımıza. Acınızı hatırlatmak istemem ama bu süreçte belirti veren herhangi bir detay oldu mu hayatınızda. Hamilelik belirtilerinin azalması vb. 1. Trimesteri bitirene kadar hepimizde içten içe bu korku oluyor çünkü. Kalbinin atmaya devam edip etmediğini anlamanın bir yolu var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…