Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Çok ağladım çok üzüldüm ama kabullendim. Hayırlısı böyleymiş, demek ki sağlıklı değilmiş diye düşünüp durdum. Hiç kanamam da olmamıştı, benim kafamda düşük=kanamaydı. Sessiz düşük deniyormuş böyle durumlara. Aslında 3 haftadır bebeğimin kalbi atmıyormuş, anlamadım bile. O yüzden de çok hayal kırıklığı oldu benim için.

Doktorum dil altı ve vajinadan bi ilaç verileceğinden bahsetti. 3-4 saat bekleyecek, sonra da anestezi verilerek işleme alınacağımı söyledi. Adet ağrısından bir tık daha ağrın olacak dedi. Sanki doğum yapıyormuşum gibi, sancı veriliyormuş gibi düşündürdü.. Tuhaf geldi o yüzden sormak istedim.

Kızlar bir şey soracağım şuan peçeteye silerken açık renkli kahverengi bir leke geldi, doktor dün cinsellik serbest diyince cinsellik yaşanmıştı acaba daha önce yaşayanınız oldu mu ? Chatgbt normal falan diyor ama bilemedim doktora gitsem mi hiç kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ?

Benim de sessiz düşüktü. Aslında belirti veriyor, biz anlamıyoruz; en büyük belirtisi gebelik belirtilerinin yok olması. Yani mide bulantısı yorgunluk vs azalıyor.
Ben mide bulantısı o haftalarda geçiyor diye saf gibi sevinmiştim meğer bebeğimin kalbi durmuş o yüzden bulantı olmuyormuş.

Kürtaj sürecim birebir aynıydı vajinal ve ağızdan ilaç sonrasında kürtaja aldılar

Canım Mart anneleri grubunda çoğu kişide var bu leke durumu. Hepsinin de bebeği iyi korkma. Daha dün bir arkadaş acile gitti benzer bi sebepten ama bebek iyiymiş hatta tesadüf cinsiyet öğrendi. O gruba da bir danış istersen

Aslında tam ondan bahsetmiştim yeni yazdığım mesajımda. Hayır hiç anlamadım. Kanamam olmadı. 7+0'ken her şey çok sağlıklı demişti doktorum. Kalbi atıyordu, gelişimi çok iyiydi, kanama kesem yoktu. Bugün gittiğimde bebeğimin 8+1'de kalbi durmuş. Benim içinde şok oldu. Ben karnımın üstüne yattığımda sertlik hissediyordum, büyümeye başlamış diyordum. Karnım şişiyor gibi hissediyordum ama hepsi kafamda kurduğum şeylermiş meğer, bebeğim hiç büyümemiş. Benim neredeyse hiç belirtim yoktu. Sivilce ve uyku problemiydi belki biraz. Bazen de karnıma ağrı saplanırdı, sanki bıçak gibi. 9. haftada artık bunları hissetmiyordum, bunun da normal olduğunu düşünmüştüm, artık geçiyor demiştim... ama hala hamile gibi hissediyorum.

Ayy içimi rahatlattınız çok teşekkürler büyük ihtimalle cinsellikten dolayı oldu sanırım. Çünkü doktor dün baktı bir sıkıntı yok demişti bi an çok korktum

Ben de şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bende de hafifte olsa çıktı. 2. Gebelikte riske atmak istemedim.

Zaten belirtileriniz azmış, betahcg de zamanla o belirtileri de tamamen durdurmuş. İçten içe hepimizin korkusu. Her doktora gittiğimde korkular yaşıyorum. Baştan beri beni de çok yordular. Psikolojik olarak hep orada olduğunu hissetmek istiyoruz ister istemez. İnşallah bu süreci kolayca atlatırsınız. Sağlıklı değilmiş demek ki. Rabbim en kolay şekilde kucağınızı doldursun hayırla, sağlıkla

Canım benim ense kalınlığı ve burun kemiğinde sıkıntı yoksa test muhtemelen yanlıştır. Çünkü o testler yaşın yüksek olunca direk riski yüksek veriyor. Bu yüzden ikili yaptırmayı asla düşünmüyorum çünkü ben de 36 yaşındayım. İnşallah iyi düşünelim iyi olsun Allah oğluna sağlıklı güzel ömür versin. Şu an o kadar çok çocuğa dehb teşhisi konuyor ki, dehbli olmayan çocuk sayısı az kaldı hatta. Rabbim güzelliklerle karşılaştırsın

Benimde hiç belirtim yoktu bana ilaç falan verilmedi direkt kürtaj oldum. Endişelenmeyin uyuduğunuz için hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Kürtaj öncesi ruhum o kadar daralmıştı ki uyandığımda kuş gibi hafiflemiştim. Biran önce bu süreç bitsin istemiştim. Bol bol dinlendim, sevdiklerimle bir arada olup onların desteğini hissetmek çok iyi gelmişti ve evet bana da ilk gebeliklerin çoğunda bunun olabileceği söylenmişti. Bir de normalde anlatmaz kimse ama bana aynı şeyin başından geçtiğini o kadar çok söylediki çevremdekiler. Kabullenmemde yardımcı olmuştu. Tekrardan geçmiş olsun umarım sağlıkla tekrar gebe kalır ve bu haberi bize verirsiniz

Çok şükür çok sevindim sizin adınıza bi prenses geliyorrr bende hala kalp atışını duyamadım duyamayacağım gibi geliyor hayırlısı Rabbimden Cuma tekrar kontrol var hayırlara çıkarsın Allahım

merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. yazılanlardan dolayı kafam karıştı biraz. bana kan pıhtılaşma testi yapılmadı. neden hamileliğin en başında yapılmıyor acaba bu test, kayıp yaşandıktan sonra yapılmasını anlayamadım tam olarak.

Öyle. Berbat bir sistem. Hele devlet hastanelerinde 3 düşükten sonra yapıyorlar

Çok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

Valla suan tam o durumdayim, aglamak uzereyim neden boyle oldum bilmiyorum, giderek artiyo bi de, kacinci haftadasin suan?
Ağla açılırsın ben de hep ağlıyorum geçen gün evi temizletiyorum çocuğa nasıl bakcam diye ağlıyordum geçecek inşallah öyle düşünelim beni de çok zorluyor ama geçecek ümidiyle bakmaya çalışıyorum
9+3 teyim şuan sen

Çok üzüldüm ya ne denir bilmiyorum başın sağolsun

Sağlıklı bir şekilde kolaylıkla bir daha olsun inşallah çok geçmiş olsun

Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum ama desteğiniz için çok ama çoook teşekkür ederim. Neredeyse en başından beri buradaydım sizle, o yüzden çok kıymetli yazdıklarınız. Benim ilk gebeliğimdi, yaşım da 26, daha yolun çok başındayım. O yüzden kendimi psikolojik olarak üzmemeye çalışıyorum. Hayırlısı böyleymiş, Allah böyle uygun görmüş ne yapalım:) bebeğim beni seçmiş, gelmiş, bu bile kıymetli. Size çokça dua edeceğim, umarım sağlıkla doğar bebişleriniz kendinize çokça dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…