Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bi kizim var bnm 3 yasinda, onun yaninda da aglayamiyorum cocuk ztn hasta gibi yatmamdan etkilendi, gecsin artik ilkinde bu kadar zorlanmamistim ya, bi makineden camasir cikaricam aksama kadar bekliyorm erteliyorum erteliyorm kalkip da hicbsey yapasim yok, oyle boyle degil ama yani
9+2 benim de suan

Canım ben prilamı düzenli almam gerekiyormuş Yani doktor gece 2 alabilirsin dedi Ben msjda sordum bir yatıyorsa 2 alma tabii dedi ama 2 gündür ard arda içiyorum ve ben bugün çok iyiyim sadece o ilacın yan etkileri oluyor biraz ama kullandıkça da alışıyorum halsizliğe çok uyku yapmasına

Bnm mide bulantisi daha cok refluye ve sindirim sorunlarina donustu, surekli bi bulanti yok ama refluden bogazimda bisey varmis gibi bi his geliyo ve o kusturuyo, biri bogazimi sıkıyo gibi
Prilami bulantim oldukca aliyorum atlaya ziplaya da olsa etki ediyo icince, duzenli icerken cok uyku yapiyodu evet

Çok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum özellikle yatarken iki tane yastık kullanmaya çalış ben gece sadece bir tane içtiğim için gün içinde de içmediğim için öğlen 12.00-1 gibi açılıyor uyku konusunda Yani iki günde bile istikrarlı alınca ara vermeyince işe yaradı bu sefer de tribe girmeye başladım belirti hissetmeyince de göğüslerim bir tık küçüldü falan sanki. Ama çok şükür ki özellikle birkaç gündür karnım daha da yani kasıktan büyüme oluyor bunu gördükçe mutlu oluyorum tribe girmemeye çalışıyorum. Baya cıktı karnm

Sade fiziksel degil psikolojik olarak da kotu yapti beni bu belirtiler, o yuzden cok zorlandim, ne belirti var ne belirti yok ona bile dikkat edemedm acikcasi, butun bildigim kendimi cok kotu hissettigim, ama sanki son bikac gundur sislik de var karnimda, gaz da olablr tabi

Çok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Evet bende bekliyorum küçük bi bebek gözüktü ama henüz kalp atışı yok doktorlar hemen almaya gebeliği bitirmeye meraklı hiç bekleyelim diyen yok :)

Çook geçmiş olsun ne desek boş biliyorum ama aynı şeyi yaşamış biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. 3.aşılamamda hamile kalabilmiştim kasım ayında 3seneye yakın bir sürede. 7+5te kalbi durdu maalesef ocak ayında kürtaj oldum. Şimdi tüp bebekle yeniden hamileyim 7 haftalık ve aklım çıkıyor aynı şeyi yaşarım diye. Bir faydası varmı yok :) Herşey Allahtan tabiki ama.. umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğine yeniden kavuşursun. Kan pıhtılaşmam var benimde iğne kullanıyorum sende mutlaka testlerini yaptır.. Kürtajdan da asla korkma hiç bir zorluğu yok fitil ve dil altı verip 3saat bekledim kanama başlayınca uyutulup ameliyata alındım bi arkadaşında yazdığı gibi o an sadece olup bitsin süreç istiyordum.

Çok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Evet bende bekliyorum küçük bi bebek gözüktü ama henüz kalp atışı yok doktorlar hemen almaya gebeliği bitirmeye meraklı hiç bekleyelim diyen yok :)
Rabbim kalbini canlandırsin inşallah canım daha çok küçük

Amin inşallah çok teşekkür ederimm

İnsan çok endişeli oluyormuş gerçekten ben düşüğü illaki bir kanama bir belirti olur diye düşünmüştüm olmuyormuş demek ki
Çok uzun süredir gitmiyorum bir kaygı stres sardı gerçekten
Ama şunu hatırlatmak lazım her şey Allah'tan veren de o alanda o. O yüzden tevekkül edip bırakmak en doğrusu ne kadar yapabilirsek

Bende olmuştu 6. Hafta da cinselliğin en başında ped dolusu kırmızı kanama oldu acile gitmiştim kanama alanı oluşmuş bir ilaç vercem yavaş yavaş kapanacak o alan merak etme dedi.öyle oldu iki güne kahverengiye döndü ve bitti sonraki gittiğimde bir sıkıntı yoktu çok şükür
Ama bence git çünkü onların vereceği bir ilaç destekleyici olabiliyor

Duyacaksın inşallah canım önceki mesajlarda gördüm sanırım senin de kahverengi akıntın olmuş demi canım ? Doktora göründün mü bir şey dedi mi bide ne kadar sürdü ?

1.bucuk gün sürdü ama her silmeden leke oluyordu. Ertesi sabah doktora gittim keseyi gördük sonra kesildi. Doktorda çok normal dedi birazda o rahatlattı yoksa çok gerilmiştim

Canım aslında daha 2 gün önce doktora gittim bilemedim bende bi yandan bekleyeyim geçmesini diyorum bir yandan aklım onda kalıyor sanırım cinsellik gerçekten 12 haftaya kadar yapılmaması gerekiyor ya bize doktorumuz sıkıntı yok serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ama yok yani

1.bucuk gün sürdü ama her silmeden leke oluyordu. Ertesi sabah doktora gittim keseyi gördük sonra kesildi. Doktorda çok normal dedi birazda o rahatlattı yoksa çok gerilmiştim
Benim de iç çamaşırıma değil peçeteye sildikçe geliyor bide çok çok az o yüzden de fazla telaş yapmamaya çalışıyorum canım daha 2 gün önce kalp atışını duymaya gitmiştik bizde çünkü

Hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…