- 21 Eylül 2020
- 2.334
- 5.045
- 158
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.621
Bi kizim var bnm 3 yasinda, onun yaninda da aglayamiyorum cocuk ztn hasta gibi yatmamdan etkilendi, gecsin artik ilkinde bu kadar zorlanmamistim ya, bi makineden camasir cikaricam aksama kadar bekliyorm erteliyorum erteliyorm kalkip da hicbsey yapasim yok, oyle boyle degil ama yaniAğla açılırsın ben de hep ağlıyorumgeçen gün evi temizletiyorum çocuğa nasıl bakcam diye ağlıyordum geçecek inşallah öyle düşünelim beni de çok zorluyor ama geçecek ümidiyle bakmaya çalışıyorum
9+3 teyim şuan sen
Canım ben prilamı düzenli almam gerekiyormuş Yani doktor gece 2 alabilirsin dedi Ben msjda sordum bir yatıyorsa 2 alma tabii dedi ama 2 gündür ard arda içiyorum ve ben bugün çok iyiyim sadece o ilacın yan etkileri oluyor biraz ama kullandıkça da alışıyorum halsizliğe çok uyku yapmasınaBi kizim var bnm 3 yasinda, onun yaninda da aglayamiyorum cocuk ztn hasta gibi yatmamdan etkilendi, gecsin artik ilkinde bu kadar zorlanmamistim ya, bi makineden camasir cikaricam aksama kadar bekliyorm erteliyorum erteliyorm kalkip da hicbsey yapasim yok, oyle boyle degil ama yani
9+2 benim de suan
Bnm mide bulantisi daha cok refluye ve sindirim sorunlarina donustu, surekli bi bulanti yok ama refluden bogazimda bisey varmis gibi bi his geliyo ve o kusturuyo, biri bogazimi sıkıyo gibiCanım ben prilamı düzenli almam gerekiyormuş Yani doktor gece 2 alabilirsin dedi Ben msjda sordum bir yatıyorsa 2 alma tabii dedi ama 2 gündür ard arda içiyorum ve ben bugün çok iyiyim sadece o ilacın yan etkileri oluyor biraz ama kullandıkça da alışıyorum halsizliğe çok uyku yapmasına
Çok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum özellikle yatarken iki tane yastık kullanmaya çalış ben gece sadece bir tane içtiğim için gün içinde de içmediğim için öğlen 12.00-1 gibi açılıyor uyku konusunda Yani iki günde bile istikrarlı alınca ara vermeyince işe yaradı bu sefer de tribe girmeye başladım belirti hissetmeyince de göğüslerim bir tık küçüldü falan sanki. Ama çok şükür ki özellikle birkaç gündür karnım daha da yani kasıktan büyüme oluyor bunu gördükçe mutlu oluyorum tribe girmemeye çalışıyorum. Baya cıktı karnmBnm mide bulantisi daha cok refluye ve sindirim sorunlarina donustu, surekli bi bulanti yok ama refluden bogazimda bisey varmis gibi bi his geliyo ve o kusturuyo, biri bogazimi sıkıyo gibi
Prilami bulantim oldukca aliyorum atlaya ziplaya da olsa etki ediyo icince, duzenli icerken cok uyku yapiyodu evet
Sade fiziksel degil psikolojik olarak da kotu yapti beni bu belirtiler, o yuzden cok zorlandim, ne belirti var ne belirti yok ona bile dikkat edemedm acikcasi, butun bildigim kendimi cok kotu hissettigim, ama sanki son bikac gundur sislik de var karnimda, gaz da olablr tabiÇok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum özellikle yatarken iki tane yastık kullanmaya çalış ben gece sadece bir tane içtiğim için gün içinde de içmediğim için öğlen 12.00-1 gibi açılıyor uyku konusunda Yani iki günde bile istikrarlı alınca ara vermeyince işe yaradı bu sefer de tribe girmeye başladım belirti hissetmeyince de göğüslerim bir tık küçüldü falan sanki. Ama çok şükür ki özellikle birkaç gündür karnım daha da yani kasıktan büyüme oluyor bunu gördükçe mutlu oluyorum tribe girmemeye çalışıyorum. Baya cıktı karnm
Evet bende bekliyorum küçük bi bebek gözüktü ama henüz kalp atışı yok doktorlar hemen almaya gebeliği bitirmeye meraklı hiç bekleyelim diyen yok :)Çok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Çook geçmiş olsun ne desek boş biliyorum ama aynı şeyi yaşamış biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. 3.aşılamamda hamile kalabilmiştim kasım ayında 3seneye yakın bir sürede. 7+5te kalbi durdu maalesef ocak ayında kürtaj oldum. Şimdi tüp bebekle yeniden hamileyim 7 haftalık ve aklım çıkıyor aynı şeyi yaşarım diye. Bir faydası varmı yok :) Herşey Allahtan tabiki ama.. umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğine yeniden kavuşursun. Kan pıhtılaşmam var benimde iğne kullanıyorum sende mutlaka testlerini yaptır.. Kürtajdan da asla korkma hiç bir zorluğu yok fitil ve dil altı verip 3saat bekledim kanama başlayınca uyutulup ameliyata alındım bi arkadaşında yazdığı gibi o an sadece olup bitsin süreç istiyordum.Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Çok ağladım çok üzüldüm ama kabullendim. Hayırlısı böyleymiş, demek ki sağlıklı değilmiş diye düşünüp durdum. Hiç kanamam da olmamıştı, benim kafamda düşük=kanamaydı. Sessiz düşük deniyormuş böyle durumlara. Aslında 3 haftadır bebeğimin kalbi atmıyormuş, anlamadım bile. O yüzden de çok hayal kırıklığı oldu benim için.
Doktorum dil altı ve vajinadan bi ilaç verileceğinden bahsetti. 3-4 saat bekleyecek, sonra da anestezi verilerek işleme alınacağımı söyledi. Adet ağrısından bir tık daha ağrın olacak dedi. Sanki doğum yapıyormuşum gibi, sancı veriliyormuş gibi düşündürdü.. Tuhaf geldi o yüzden sormak istedim.
Çok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değilÇok şükür çok sevindim sizin adınıza bi prenses geliyorrrbende hala kalp atışını duyamadım duyamayacağım gibi geliyor hayırlısı Rabbimden Cuma tekrar kontrol var hayırlara çıkarsın Allahım
Rabbim kalbini canlandırsin inşallah canım daha çok küçükEvet bende bekliyorum küçük bi bebek gözüktü ama henüz kalp atışı yok doktorlar hemen almaya gebeliği bitirmeye meraklı hiç bekleyelim diyen yok :)
Amin inşallah çok teşekkür ederimmÇok sagolun bende 7. Haftada kalp atışını gördüm ama küçük diye dinleyemedim resmen 11. Haftada duydum. Hiç acele etmeyin sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Rabbim kalbini canlandırsin inşallah canım daha çok küçük
Duyacaksın inşallah canımKızlar günaydınn bugün randevum var inşallah kalp atışını duyarım dualarınıza talibim
Hadi inşallah kaçıncı haftadasın güzel haberlerle gel bizeKızlar günaydınn bugün randevum var inşallah kalp atışını duyarım dualarınıza talibim
Bende olmuştu 6. Hafta da cinselliğin en başında ped dolusu kırmızı kanama oldu acile gitmiştim kanama alanı oluşmuş bir ilaç vercem yavaş yavaş kapanacak o alan merak etme dedi.öyle oldu iki güne kahverengiye döndü ve bitti sonraki gittiğimde bir sıkıntı yoktu çok şükürKızlar bir şey soracağım şuan peçeteye silerken açık renkli kahverengi bir leke geldi, doktor dün cinsellik serbest diyince cinsellik yaşanmıştı acaba daha önce yaşayanınız oldu mu ? Chatgbt normal falan diyor ama bilemedim doktora gitsem mi hiç kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ?
Duyacaksın inşallah canımönceki mesajlarda gördüm sanırım senin de kahverengi akıntın olmuş demi canım ? Doktora göründün mü bir şey dedi mi bide ne kadar sürdü ?
Hadi inşallah kaçıncı haftadasın güzel haberlerle gel bize
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruzAminnn.. 4te randevu birde bugün zaman geçmez artık7+2 bugün
Canım aslında daha 2 gün önce doktora gittim bilemedim bende bi yandan bekleyeyim geçmesini diyorum bir yandan aklım onda kalıyor sanırım cinsellik gerçekten 12 haftaya kadar yapılmaması gerekiyor ya bize doktorumuz sıkıntı yok serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ama yok yaniBende olmuştu 6. Hafta da cinselliğin en başında ped dolusu kırmızı kanama oldu acile gitmiştim kanama alanı oluşmuş bir ilaç vercem yavaş yavaş kapanacak o alan merak etme dedi.öyle oldu iki güne kahverengiye döndü ve bitti sonraki gittiğimde bir sıkıntı yoktu çok şükür
Ama bence git çünkü onların vereceği bir ilaç destekleyici olabiliyor
Benim de iç çamaşırıma değil peçeteye sildikçe geliyor bide çok çok az o yüzden de fazla telaş yapmamaya çalışıyorum canım daha 2 gün önce kalp atışını duymaya gitmiştik bizde çünkü1.bucuk gün sürdü ama her silmeden leke oluyordu. Ertesi sabah doktora gittim keseyi gördük sonra kesildi. Doktorda çok normal dedi birazda o rahatlattı yoksa çok gerilmiştim
Hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum7+1 den selamlar kızlar :) Doktordan geldim kalp atışını duyduk ne güzel şeymiş Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallahBir sonraki kontrol 1 ay sonra artık. Doktor fetal dna istersen 10. Hafta 2li test istersen 12. Haftada gelebilirsin dedi. Tercih senin istersen hiç birini yaptırmayadabilirsin dedi. Yaşım 28 ilk gebeliğim fetal dna düşünmüyorum ama 2 li yaptırmak istiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?