Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim
Ben de aynı bi de gebeliğimi öğrendiğim gün klimadan hasta oldum hapşırık burun akıntısı bugün de öksürük başladı. Kafamı koyduğum yerde uyukluyorumhamilelikten mi hastalıktan mı emin olamıyorum

Kızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim
Merhaba ben de özellikle akşam bu saatlerde aşırı halsizleşiyorum

Ay canım çok rahatladım cumartesi yarım gün çalışıyormuş sabahtan gideceğim inşallah bende görürüm. Özele gidiyorum cihazlar iyi olsun diye ama tabi bilmiyorum ki kalitelerini .. lekelenme kanama yok ona tutunuyorum artık bir şey görmediğim için. Erkenden gittim iyi mi kötü mü ysptım bilmiyorum artık

normal tabiki daha çok minnaaakkk :) erken dönemde vajinal bakıyorlar genelde belki öyle baksa görülebilirdi bile için rahat olsun inşallah sağlıkla ilerler
Ay çok sağol canım şuanları okumak bile iyi geldi. Tecrübesizim ya cahillik çok zor . Chatgpt yi duman ettim soru sora sora . İçinde bi can olmasının ihtimali bile her türlü endişeye itiyor insanı. İnşallah cumartesi görürüz de rahatlarım

Ben solgar almıştım, doktora söyledim onu kullanıyorum. Ama önceki hamileliğimde benexol kullanmıştım, o zamanlar devletin karşıladığı vitaminleri kullanmıştım hep.

Yanlış anlamazsanız diğer anne adaylarımız için de ufak bir bilgilendirme yapayım yazınız üzerinden. Benexol gebelik için kontrendikedir. Kesinlikle gebelik sırasında kullanılmamalı fakat bazı doktorlarımız dikkatsizlikle reçete edebiliyor. Çok sık karşılaştığım için sizin adınıza endişelenip sorma gereksinimi hissettim

Solgar ise i*raile destek veren boykotlu bir marka. Fakat bu sizin tercihinize kalmış tabii

Canım benim de 1.37 cm yazıyor sana kaç artı dedi Dr bana 4 artı 4 dedi ama 1.37ye göre daha fazla diyor net
Ben o zaman 5+2 deydim şimdi 6+1im doktor şuan iyi dedi bir sıkıntı yok dedi. Haftana gore ideal dedi. Bir hafta sonra tekrar git doktora dedi o zaman başka şehirdeydim. Yarın gidicem doktora okuduğum bilgilere gore embriyoyu görmemiz lazım yolk sac gözüktü çünkü. Chatgpte sordum kalp atışı 43mus dusuk dedi. Ama kalp oluşumu yeni olduysa çok normal dedi. Valla her şeyi okumaktan başım ağrıyor.

Yaa iyi ki yazdınız hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ertesi gün gidip eczaneden aldım hiç aklıma bile gelmedi boykot olduğu, başka her şeye de bakar dikkat ederim aslında. Tuttuğun altın olsun. Başka alabileceğimiz marka var mı önerebileceğin? Multivitamin olur, ayrı ayrı takviye olur boykot olmayan

Wellcare, Nutraxin, Ocean, Avicenna, GoodDay, New Life, NBT Life
Şu an aklıma gelenler bunlar. Bu sayfayı da kontrol edebilirsiniz

Evet canım 5. Haftada öyleydim
Şimdi 6. Haftadayım ve mide bulantılarım başladı hüüğğğ

Adete 12 gün kala 0.4
Adete 10 günnkala beta 0.8 di
Adete 8 gün kala 2.7 olmuş

Kasıklarkmda çok ağrı var belinde yanma hatta dedimki adet olunca ultrason ile dr baksın belki kist oluşmuştur diye yanın ilk defa kasık ağrım var

Gebelik belirtilir biz nelerdi beta nasıldı ha birde akıntım var beyaz kremsi

Anladm canım benm de keseme göre 5haftalarda ozman zaten. Ne kadar detay var eskiler daha şanslıymış

Ay akrabalar gerçekten Evet ilk üç ay sanırım herşeye hazırlıklı olmak lazım ben de ondan dolayı biraz geriliyorum ama insan bir yandan da çok heyecanlanıyor İnşallah bu gruptaki herkesin gündemi en yakında kalp atışlarını duyduk içimiz rahatladı şeklinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…