- 10 Ağustos 2025
- 11
- 12
- 3
- 34
Ben de aynı bi de gebeliğimi öğrendiğim gün klimadan hasta oldum hapşırık burun akıntısı bugün de öksürük başladı. Kafamı koyduğum yerde uyukluyorumKızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim
Merhaba ben de özellikle akşam bu saatlerde aşırı halsizleşiyorumKızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim
Ay canım çok rahatladım cumartesi yarım gün çalışıyormuş sabahtan gideceğim inşallah bende görürüm. Özele gidiyorum cihazlar iyi olsun diye ama tabi bilmiyorum ki kalitelerini .. lekelenme kanama yok ona tutunuyorum artık bir şey görmediğim için. Erkenden gittim iyi mi kötü mü ysptım bilmiyorum artıkselamlar, tarihlerimiz aynı :) ben bugün gittim karından görülmeyebilir alttan bakmamız gerekebilir dedi. zorla da olsa karından gördü çok şükür. ama çok normal görülmemesi hiç canınızı sıkmayın 16sında keseyi görüyor olursunuz inşallah.
ek olarak cihzın markası bile görülmesinde etkili oluyormuş
Ay çok sağol canım şuanları okumak bile iyi geldi. Tecrübesizim ya cahillik çok zor . Chatgpt yi duman ettim soru sora sora . İçinde bi can olmasının ihtimali bile her türlü endişeye itiyor insanı. İnşallah cumartesi görürüz de rahatlarımnormal tabiki daha çok minnaaakkk :) erken dönemde vajinal bakıyorlar genelde belki öyle baksa görülebilirdi bile için rahat olsun inşallah sağlıkla ilerler
Ben solgar almıştım, doktora söyledim onu kullanıyorum. Ama önceki hamileliğimde benexol kullanmıştım, o zamanlar devletin karşıladığı vitaminleri kullanmıştım hep.
Ben o zaman 5+2 deydim şimdi 6+1im doktor şuan iyi dedi bir sıkıntı yok dedi. Haftana gore ideal dedi. Bir hafta sonra tekrar git doktora dedi o zaman başka şehirdeydim. Yarın gidicem doktora okuduğum bilgilere gore embriyoyu görmemiz lazım yolk sac gözüktü çünkü. Chatgpte sordum kalp atışı 43mus dusuk dedi. Ama kalp oluşumu yeni olduysa çok normal dedi. Valla her şeyi okumaktan başım ağrıyor.Canım benim de 1.37 cm yazıyor sana kaç artı dedi Dr bana 4 artı 4 dedi ama 1.37ye göre daha fazla diyor net
Yaa iyi ki yazdınız hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ertesi gün gidip eczaneden aldım hiç aklıma bile gelmedi boykot olduğu, başka her şeye de bakar dikkat ederim aslında. Tuttuğun altın olsun. Başka alabileceğimiz marka var mı önerebileceğin? Multivitamin olur, ayrı ayrı takviye olur boykot olmayanYanlış anlamazsanız diğer anne adaylarımız için de ufak bir bilgilendirme yapayım yazınız üzerinden. Benexol gebelik için kontrendikedir. Kesinlikle gebelik sırasında kullanılmamalı fakat bazı doktorlarımız dikkatsizlikle reçete edebiliyor. Çok sık karşılaştığım için sizin adınıza endişelenip sorma gereksinimi hissettim
Solgar ise i*raile destek veren boykotlu bir marka. Fakat bu sizin tercihinize kalmış tabii
Yaa iyi ki yazdınız hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ertesi gün gidip eczaneden aldım hiç aklıma bile gelmedi boykot olduğu, başka her şeye de bakar dikkat ederim aslında. Tuttuğun altın olsun. Başka alabileceğimiz marka var mı önerebileceğin? Multivitamin olur, ayrı ayrı takviye olur boykot olmayan
Hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsinnnHanımlar selammmm çok duyguluyummmmmbata 2 kala beta 20 ile gebeliğimi öğrendimmmm bu kadar düşük öğrenenler var demi aranızda
Evet canım 5. Haftada öyleydimKızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim
Boykot hassasiyetiniz için çok teşekkürlerWellcare, Nutraxin, Ocean, Avicenna, GoodDay, New Life, NBT Life
Şu an aklıma gelenler bunlar. Bu sayfayı da kontrol edebilirsiniz
Anladm canım benm de keseme göre 5haftalarda ozman zaten. Ne kadar detay var eskiler daha şanslıymışBen o zaman 5+2 deydim şimdi 6+1im doktor şuan iyi dedi bir sıkıntı yok dedi. Haftana gore ideal dedi. Bir hafta sonra tekrar git doktora dedi o zaman başka şehirdeydim. Yarın gidicem doktora okuduğum bilgilere gore embriyoyu görmemiz lazım yolk sac gözüktü çünkü. Chatgpte sordum kalp atışı 43mus dusuk dedi. Ama kalp oluşumu yeni olduysa çok normal dedi. Valla her şeyi okumaktan başım ağrıyor.
Çok teşekkür ederimmmWellcare, Nutraxin, Ocean, Avicenna, GoodDay, New Life, NBT Life
Şu an aklıma gelenler bunlar. Bu sayfayı da kontrol edebilirsiniz
Kalp atışını duyduktan sonra en yakın çevrenize söyleyin bence yani sizinle birlikte sevineceğine inandiğiniz kişilere :) Herkese söyleme gibi bi niyetiniz varsa da ki çok normal mutlu oluyorsunuz ve herkes duysun istiyorsunuz ilk 3 ay riskli bi dönem biliyorsunuz herşey başımıza gelebilir tecrübe olarak söylüyorum yanlış anlamayın illa size de olacak diye bişey yok tabi ama ilk gebeligimde heyecandan yakın akrabalara vs söyledim sonra düşük yaşadim halam tutup herkese söyledin o yüzden oldu dedi suçlar gibi o üzüntüyle pek ona odaklanamadim ama sonrasından baya içime oturmuştu o yönden de bı hayal kırıklığı yaşadim diyebilirim gerçi insanların iç yüzünü görmüş oluyoruz böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?