ayyyy canım benimmmmmm sizler iyi ki varsınızzzzMoralinizi hiç bozmayın benim ilk öğrendiğimde 7ydi hemen ilaç başladık bi sıkıntı olmadı
ne güzelll bende inşallah sizin gibi olurummmkızlar tam 7 haftalık olduk bugün Ama hala hiçbir belirtim yok ne uyku, ne bulantı, ne göğüs ağrısı. İnşallah hep böyle ilerler bakalım. İştahım da açıldı gibi. Kahvaltı sevmezdim hiç şimdi uyanınca baya aç hissediyorum normalde pek yemediğim şeyleri istiyo canım
Tam bulantıdan da değil bence. Benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Ama tatlı asla yiyemedim doğuma kadar. Yesem de en ufak bi zevk alamadım. Şu an da bulantım çok şükür azaldı, ama yokkk tatlı asla istemiyorum. İnşallah bulantıların yakın zamanda geçer, çok zor çünkü çeken bilirtatlı yiyememe istememe bende de var ya ama ben bulantılara bağlamıştım şekerli bişey görmek bile daha çok midemi bulandırıyor şuan biraz şu bulantılarım azalsa rahatlasam hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum :)
Tamamdir o sekilde bakayimMerhabalar,
Aslında hamileler için uygun olabilecek sadece iki yöntem var: Swiss Water Process ve Karbondioksit Metodu. Decaffeinated kahvelerin ambalajında eğer bu yöntemleri kullanıldıysa mutlaka belirtiyorlar. Yoksa kimyasal solvent kullanıldıgini düşünebiliriz.
Ben Hollanda da farklı markalar buldum ancak bu yöntemlerin adını yazarak ararsanız mutlaka çıkacaktır.
sen kaçıncı haftadasın inşallah benimde azalır biran önce acaba ben mi çok abartıyorum dedim foruma girince de herkesin bulantısı var ama kimse benim kadar söylenmiyorTam bulantıdan da değil bence. Benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Ama tatlı asla yiyemedim doğuma kadar. Yesem de en ufak bi zevk alamadım. Şu an da bulantım çok şükür azaldı, ama yokkk tatlı asla istemiyorum. İnşallah bulantıların yakın zamanda geçer, çok zor çünkü çeken bilir
Hem iğne hem hap kullandımayyyy canım benimmmmmm sizler iyi ki varsınızzzziğne mi fitil mi kullandım aşkkmmmm
Canım 15 dk cok uzun mesafe degl. Ben araştırma hastanesinde kaydım olsun dye gitmiştim. Dr um özeldeydi. Sonra araştırma ya 12. Hafta taraması ıcın imza atmaya gittim yaptırmadım taramaları. Kaydınız olunca imza gerekiyormuş o gun dedi drum sana detaylı randevusu vereceğim. Kabul ettim detaylı devlette oldu ve cok guzel gectı. Uzunca baktılar. Onun dışında herşeyim özelde olldu, dogumum da özelde oldu. Fakat bu detaylıyı devlette yaptırdım. Ben böyle seylerde devletciyim. Ha tabi şimdi yıne kışın Mardin yolu benm ııcn zor olcak sana devlete git diyorum ama Mardin'de gtmem muhtemelenn orası ayrı fikirdeyım orada devletın kapısından bile girmek istemiyorum Allahm dusurmesn de. Sakarya için bi dusuncem böyle. Evet bulundugun şehir hastanesi guvenlı ise yapablrsinKızlar bugün şehir hastanesine gittim. Şimdi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum artık bu hafta sonu randevu alırım bana 2 hafta sonra gelin ayrıntılı ultrason için randevu oluşturalım dedi ama benim doktorum zaten perinatolog ve ayrıntılı ultrasonu 12. Haftada yapıyor. Acaba orda da takibim olsun mu? Yoksa çok yorucu mu olur 2 farklı yer. Şehir hastanesi bana arabayla 15 dk kendi doktorum 2-3 dk mesafede
Kızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayı
Merhaba benim 3 gün gecikti adetim ve hcg değerim 55 çıktı bende çok düşük bulduğum için sevinemiyorumKızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayın
geç yerleşmedir belki beta düzenli artıyor mu o önemliymiş moralinizi yüksek tutun herşey gönlünüzve olsunMerhaba benim 3 gün gecikti adetim ve hcg değerim 55 çıktı bende çok düşük bulduğum için sevinemiyorumçünkü geç döllenme falan olamaz yumurtlamam tam 14-15. Gün civarı oldu ve yumurtlamanın üstünden 16 gün geçtiği halde 55 çıktı. Ama sizin bu yorumunuza denk gelince umut oldu tam olarak anlatır mısınız rica etsem.
7+2 yim ben seninle yakınız. Ay hayır asla abartmıyorsun. 4-5 gün önce ben de bulantıdan ölüyordum. Dışarıdan eve girdiğimde evden tiksiniyordum felaket durumdaydım. Dedim ya çeken bilir. Şimdi midem hep huzursuz ama bulantım yok sayılır, kullandığım folik asiti değiştirdim o iyi geldi galibasen kaçıncı haftadasın inşallah benimde azalır biran önce acaba ben mi çok abartıyorum dedim foruma girince de herkesin bulantısı var ama kimse benim kadar söylenmiyorama gerçekten sinirlerim çok bozuldu çok rahatsız ediyor beni
Son adet tarihine göre 7+1 görünüyor ama doktor 6 hafta civarı dedi geç döllenme oldu sanırımBugün 7+0 oldu. Sizin ne kadarlık?
Kaç haftalik oldunuz acabaAllah nasip ederse biz de çarşamba günü kalp atışını duyarsak söylemeyi düşünüyoruz. Doğu görevinde olduğum için belki doğuma kadar ailemi tekrar görme şansım olmaz diye.
Atıyordur da çok dinletmiyorlar daha yeni olduğu için. 10. Haftadan sonra her kontrolde dinletiyorlar öyle hoş kiiiiBu arada dogruu makine haftasını yakalıyor zaten dogru haftanı ölcmuslerbenim de eşimin kuzeni hamile o 10. Haftalarda ve hemşire kendisi burada bi ilçede. Gecen hafta arastırmaya gelmiş 1 hafta eksik ölcmusler benim de içim rahatladı.dedim demekkı benim kini de yanlısı soledı bugün itibari ile 6 +3 benim de. Benim de bebişimn kalbi atıyor mu yani artk
Günü saati var merak etme ve inan yeniden olacak1,5 yıldır deniyorum amh 1,25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?