Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tam 7 haftalık olduk bugün Ama hala hiçbir belirtim yok ne uyku, ne bulantı, ne göğüs ağrısı. İnşallah hep böyle ilerler bakalım. İştahım da açıldı gibi. Kahvaltı sevmezdim hiç şimdi uyanınca baya aç hissediyorum normalde pek yemediğim şeyleri istiyo canım

ne güzelll bende inşallah sizin gibi olurummm

Tam bulantıdan da değil bence. Benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Ama tatlı asla yiyemedim doğuma kadar. Yesem de en ufak bi zevk alamadım. Şu an da bulantım çok şükür azaldı, ama yokkk tatlı asla istemiyorum. İnşallah bulantıların yakın zamanda geçer, çok zor çünkü çeken bilir

Tamamdir o sekilde bakayim cok tesekkurler

sen kaçıncı haftadasın inşallah benimde azalır biran önce acaba ben mi çok abartıyorum dedim foruma girince de herkesin bulantısı var ama kimse benim kadar söylenmiyor ama gerçekten sinirlerim çok bozuldu çok rahatsız ediyor beni

Benim ilk gebeliğim. 7+6yım ve hiiiç belirtim yok, eskiden nasılsam şimdi de aynıyım. Hamile olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. Okuduklarımın bir kısmından anladığım kadarıyla şanslı kesimdeyim herhalde diye düşündüm ama böyle olunca da normal mi diye tedirgin oluyor insan

Canım 15 dk cok uzun mesafe degl. Ben araştırma hastanesinde kaydım olsun dye gitmiştim. Dr um özeldeydi. Sonra araştırma ya 12. Hafta taraması ıcın imza atmaya gittim yaptırmadım taramaları. Kaydınız olunca imza gerekiyormuş o gun dedi drum sana detaylı randevusu vereceğim. Kabul ettim detaylı devlette oldu ve cok guzel gectı. Uzunca baktılar. Onun dışında herşeyim özelde olldu, dogumum da özelde oldu. Fakat bu detaylıyı devlette yaptırdım. Ben böyle seylerde devletciyim. Ha tabi şimdi yıne kışın Mardin yolu benm ııcn zor olcak sana devlete git diyorum ama Mardin'de gtmem muhtemelenn orası ayrı fikirdeyım orada devletın kapısından bile girmek istemiyorum Allahm dusurmesn de. Sakarya için bi dusuncem böyle. Evet bulundugun şehir hastanesi guvenlı ise yapablrsin

Merhaba benim 3 gün gecikti adetim ve hcg değerim 55 çıktı bende çok düşük bulduğum için sevinemiyorum çünkü geç döllenme falan olamaz yumurtlamam tam 14-15. Gün civarı oldu ve yumurtlamanın üstünden 16 gün geçtiği halde 55 çıktı. Ama sizin bu yorumunuza denk gelince umut oldu tam olarak anlatır mısınız rica etsem.

geç yerleşmedir belki beta düzenli artıyor mu o önemliymiş moralinizi yüksek tutun herşey gönlünüzve olsun

7+2 yim ben seninle yakınız. Ay hayır asla abartmıyorsun. 4-5 gün önce ben de bulantıdan ölüyordum. Dışarıdan eve girdiğimde evden tiksiniyordum felaket durumdaydım. Dedim ya çeken bilir. Şimdi midem hep huzursuz ama bulantım yok sayılır, kullandığım folik asiti değiştirdim o iyi geldi galiba

Merhaba hanımlar sanırım ben de aranıza katılacağım. Sat 19 temmuz. 2 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum. 16 ağustosta direk kan vermeye gittim ve sonucum 90.52 çıktı. Yarın tekrar kan verip yükselişine bakacağım ayın sonunda da doktora gitmeyi planlıyorum. İnşallah herşey yolunda gider. İlk evladımda gebelik zehirlenmesi ve plesantasından ayrılma durumunu yaşadım 31 haftalık acil doğum yaptım. Çok sıkıntılı süreçler, kötü bir doğum kötü anılar. Yeniden cesaret edebilmem 6 yılı buldu. Hala çok korkuyorum ama inşallah bu sefer herşey güzel olur.

merhaba sevgili anne adayları
6. haftadayım ve hergün karınım ağrıyor sırt bel ağrısı da ayrı tabi sizlerde de oluyor mu kendimi hastalıklı gibi hissediyorum

Atıyordur da çok dinletmiyorlar daha yeni olduğu için. 10. Haftadan sonra her kontrolde dinletiyorlar öyle hoş kiiii

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum 4+3 olduk bugün. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Açıkçası ne yapacağımı bilmediğim için erkende olsa 2 gün sonraya randevu aldım belki doktorum vitamin takviyeside verir diye. İnşallah hepimizin gönlüne göre sağlıkla rahatlıkla geçer sürecimiz, herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…