ay inşaallah ben de perşembe güzel haberler veriyor olurumAmin inşallah inancımı o kadar yitirmiştim ki önceki düşükten dolayı hatta boş gebeliğe kendimi hazırlamıştım kürtaj dese yarın sabaha bırakacaktım. Kafamda hastaneye ne götüreceğimi bile düşündüm. Süreki lütfen oluş bebeğim benimle ol diye dualar ettim bir haftadırAllah kimseye yokluklarını yaşatmasın
Bana 5+6 dediğinde sata göre 5+2ydim ki ovüye göre 5+0 dı. Sevinemedim bu kadar büyük kese ama boş diye. Ölçümler cihazlardan farklılaşabiliyor şuan ovüye göre tam tutuyor miniğim 6+0. Boşa stres yapmışım şuan kızıyorum kendime lütfen stres yapmayın kızlar bebeği en çok o etkiliyormuş
Yaa çok güzel maşallah. Sağ salim gelsin miniklerimizKızlar az da olsa kalp atışlarını duyduk bugünAllah hepinize böyle güzel haberler nasip etsin inşallah
Progesteronun düşük olduğunu doktor mu söyledi? Açıkçası benim keseden sonra ona hiç bakılmadı beta gayet güzelKızlar moralim çok bozuk betam cuma 53 tü bugün 213 olmuş ama progesteron değerim 15.35 az değil mi
ne güzel inşallah bende görürümMerhabalar, bugün 5+4 ile doktorumuza gittik keseyi gördük. İki hafta sonrasına randevu verdi
Bence doktor yorumlasın ya benim 5+5 te 25 falandıyok ben kendim öyle düşünüyorum kesem daha görünmedi zaten ama progesteron değerim sanki sınırda kritik
öğlenden sonra sonuç için gideceğim inşallah sorun yoktur çok korkuyorumBence doktor yorumlasın ya benim 5+5 te 25 falandı
İlk gebelik mi korkma şimdiden stres yükleme kendine canım. Buraya yaz mutlakaöğlenden sonra sonuç için gideceğim inşallah sorun yoktur çok korkuyorum
Bulantı başlar başlamaz kraker yiyin anca ôyle bastirilabiliyor mideyi boş biraktikca başliyor zaten bulantı bende öyle yani kraker ya da tuzlu ne varsa yiyorum geçiriyor sabah yataktan kaldırıyor 5 6 gibi bi iki öğürüyorum sonra hemen gidip kraker yiyorum rahatlatiyo öyle geri yatabiliyorum doktor ilaç da yazıyor bu arada gidip yazdirabilme imkanınız varsa yazdırın bana yan etki yaptığı için icemedim krakerle idare ediyorum işte
ya gerçekten o kadar sinirlerim bozuluyor ki bazen oturup ağlamak istiyorum çok şükür allah beterinden korusun kusmam falan yok ama bu bulantı sinir sistemimi bozdu sürekli ağzıma bişeyler atıyorum bende başlamasın diye ama yakalıyor bir noktadan beni umarım hızlıca geçer dün eski doktorumun verdiği bir bulantı ilacı vardı onu denedim hiçbir işe yaramadı perşembe randevum var doktora söyliycem belki bişey yazar sürekli ekmek çubuk kıraker tarzı şeyler yemekten aşırı kilo alıcam diye de korkuyorum oda ayrı dertBende su içemiyorum o da çok kötü bol bol içmeniz lazım zaten yoksa enfeksiyon riski artıyor 3 aya kadar olur diyolar 2. Trimester daha rahatmis dayancaz artık
Ne kadarlık hamilesiniz acaba bende yarın gideceğim çok heyecanlıyımKızlar az da olsa kalp atışlarını duyduk bugünAllah hepinize böyle güzel haberler nasip etsin inşallah
Merhaba, ben hepsi kimyasal surecten geciyo saniyodum kafeinsiz yapmak icin. Oneriniz var mi acaba marka olarak ne kullaniyorsunuz
daha önce kalbi durdu kuzum elim yüreğimde artık ayy hemen yazacağım kızlar inşallah herşey yolundadırrİlk gebelik mi korkma şimdiden stres yükleme kendine canım. Buraya yaz mutlaka
Moralinizi hiç bozmayın benim ilk öğrendiğimde 7ydi hemen ilaç başladık bi sıkıntı olmadıKızlar moralim çok bozuk betam cuma 53 tü bugün 213 olmuş ama progesteron değerim 15.35 az değil mi
Bugün 7+0 oldu. Sizin ne kadarlık?Ne kadarlık hamilesiniz acaba bende yarın gideceğim çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım içinin rahatlamasına cok sevındm. Ben yine öğürdüm kokudan bu sabah ona da şükrediyorum pıt pıt agrım var solda bide. Evet cok var Dr garanti olsun diye 26sında cagırdı muhtemelen çünkü ben 31inde gidiyorum dedim 2 kez cagırmamak için yaptı herhaldeEvet annesi kesin atıyordurbenim hala belirtiler aynı aşırı hassas memeler. Bir de bu sabah heyecandan mı artık midem boş olduğu için bir hoştu yani. 26sına çok var yaaaaa senin için de heyecanlıyım ayrıca
Sekizinci haftada karindan kalp atışı duyuldu. Altıncı haftada ise karından kese görüldü bende. Zeynep Kamil'e gidiyorum. Kalp atışı için sekizinci haftada çağırdılarKaç haftalıkken karından göründü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?