Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşaallah ben de perşembe güzel haberler veriyor olurum

Kızlar bugün şehir hastanesine gittim. Şimdi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum artık bu hafta sonu randevu alırım bana 2 hafta sonra gelin ayrıntılı ultrason için randevu oluşturalım dedi ama benim doktorum zaten perinatolog ve ayrıntılı ultrasonu 12. Haftada yapıyor. Acaba orda da takibim olsun mu? Yoksa çok yorucu mu olur 2 farklı yer. Şehir hastanesi bana arabayla 15 dk kendi doktorum 2-3 dk mesafede

Kızlar moralim çok bozuk betam cuma 53 tü bugün 213 olmuş ama progesteron değerim 15.35 az değil mi

Kızlar moralim çok bozuk betam cuma 53 tü bugün 213 olmuş ama progesteron değerim 15.35 az değil mi
Progesteronun düşük olduğunu doktor mu söyledi? Açıkçası benim keseden sonra ona hiç bakılmadı beta gayet güzel

yok ben kendim öyle düşünüyorum kesem daha görünmedi zaten ama progesteron değerim sanki sınırda kritik

Bende su içemiyorum o da çok kötü bol bol içmeniz lazım zaten yoksa enfeksiyon riski artıyor 3 aya kadar olur diyolar 2. Trimester daha rahatmis dayancaz artık
ya gerçekten o kadar sinirlerim bozuluyor ki bazen oturup ağlamak istiyorum çok şükür allah beterinden korusun kusmam falan yok ama bu bulantı sinir sistemimi bozdu sürekli ağzıma bişeyler atıyorum bende başlamasın diye ama yakalıyor bir noktadan beni umarım hızlıca geçer dün eski doktorumun verdiği bir bulantı ilacı vardı onu denedim hiçbir işe yaramadı perşembe randevum var doktora söyliycem belki bişey yazar sürekli ekmek çubuk kıraker tarzı şeyler yemekten aşırı kilo alıcam diye de korkuyorum oda ayrı dert

Merhaba, ben hepsi kimyasal surecten geciyo saniyodum kafeinsiz yapmak icin. Oneriniz var mi acaba marka olarak ne kullaniyorsunuz

Merhabalar,
Aslında hamileler için uygun olabilecek sadece iki yöntem var: Swiss Water Process ve Karbondioksit Metodu. Decaffeinated kahvelerin ambalajında eğer bu yöntemleri kullanıldıysa mutlaka belirtiyorlar. Yoksa kimyasal solvent kullanıldıgini düşünebiliriz.
Ben Hollanda da farklı markalar buldum ancak bu yöntemlerin adını yazarak ararsanız mutlaka çıkacaktır.

Teşekkür ederim canım içinin rahatlamasına cok sevındm. Ben yine öğürdüm kokudan bu sabah ona da şükrediyorum pıt pıt agrım var solda bide. Evet cok var Dr garanti olsun diye 26sında cagırdı muhtemelen çünkü ben 31inde gidiyorum dedim 2 kez cagırmamak için yaptı herhalde kese küçük cktı ya halbukı o da farkında yani 1.37 cm olan kese 4 haftalık olamazdı neyse beklicezz artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…