Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle hatta hamile olduğumu unuttuğum anlar oluyor. Tek belirtim tatlıya karşı bütün sevgimi kaybettim

Folik asit kullanmadiysan hemen baslatiyorlar. Bu arada hayırlı olsun

Folik asit kullanmadiysan hemen baslatiyorlar. Bu arada hayırlı olsun
Çook teşekkür ederim O yüzden bilerek biraz erken gidicem takviye verirse hemen başlıyım diye. Belki şansa keseyide görmüş olurum Ara ara kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı giriyor heralde normal diye aldırmıyorum ve göğüslerim aşırı hassas dokunamıyorum

Normal diye düşünüyorum sonuçta rahim geriliyor kese yerleşiyor. Vücudumuz bebegimize alışıyor. İnşallah keseyi de görürsün. Bazen erken diyorlar ama betan yüksekse hemen gözüküyor

Hanımlar bu arada hangi uygulama ile takip ediyorsunuz gebeliginizi ben gün gün gebelik ile ediyorum ama sanki bilgiler yanlış gibi

Evet mesafe sorun değil canım burdaki devletler de çok iyi ama kısa sürüyor işte muayeneler. İnşallah sağlıkla ilerlerde hiç sorun değil

Atıyordur da çok dinletmiyorlar daha yeni olduğu için. 10. Haftadan sonra her kontrolde dinletiyorlar öyle hoş kiiii
Ya Şimdi gitsem görseydim yeterdi 8 gün zor geçecek. Kızıma hamileyken doktorum keseyi gördükten tam 16 gün sonra çağırmıştı gümbür gümbür dinlemiştik kızımın kalbini dinletmek adına erken çağırmamıştı biraz garantici doktor

Evet mesafe sorun değil canım burdaki devletler de çok iyi ama kısa sürüyor işte muayeneler. İnşallah sağlıkla ilerlerde hiç sorun değil
Aslında özel ve devlet arasındaki fark özel daha fazla ilgilenmiş gibi görünüyor yoksa detaylı ultrasonda baktıkları her şey eşit Bu açıdan da bak istersen

Kızlar doktordan geldim doktor sağ yumurtalığımda küçücük bişey gördü bu gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedi henüz çok erken çarşamba günü betaya tekrar bakacak

Kızlar merhaba, bugün ben kontrole gittim aslında cuma günü gel demişti fakat bugüne randevu açılınca gideyim diye düşündüm. Çünkü geçen gördüğümüzde acilden girişim yapılmıştı ve poliklinik kaydı rutin kan tahlilleri için bize cuma gel demişti. Geçen perşembe günü kesemizi görmüştük. Bugün tekrar ultrasonla bakıldı ve ben herşey rutin ilerliyor diye düşünürken eşimi odaya aldı. Bak görüyor musun kesemiz burada aa bak bi de burda 2. Kesemiz varmıııııışşş dedi doktor ve biz gerçekten şok olduk. Ağladım güldüm ben ne yapıcam dedim hatta bi ara acil çıkış var mı ben bi çıkıp bağırsam ya imdaaattt diye falan derken gerçekten çok afalladığımız bi gün oldu.

çok harika sürpriz olmuş canımmm tebrik ederimmmm lütfen bana da dua edin bizde kesemizi sağlıkla görelimmmm

Kızlar doktordan geldim doktor sağ yumurtalığımda küçücük bişey gördü bu gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedi henüz çok erken çarşamba günü betaya tekrar bakacak
Kaç haftaliksiniz.Insallah keseyi görürsünüz üzülmeyin

çok harika sürpriz olmuş canımmm tebrik ederimmmm lütfen bana da dua edin bizde kesemizi sağlıkla görelimmmm
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimizin süreçleri yolunda ilerler kesemizi görelim kalp atışlarını duyalım sağlıklı hayırlı bir evlat olarak kucağımıza alalım

Kızlar merhaba bir sorum olacak , Kızlar sanırım dün çatlama oldu , ovulasyonla takip etmedim ama akıntıdan anlıyorum , dün yumurta akı kıvamında hafif bir akıntım oldu hafif adet dönemindeki gibi hafif karın ağrısı filan . Dün akşamı değerlendirdik , az önce sağ kasıkta batma hissettim ama yumurta ile sperm henüz birleşmiş midir bilemiyorum yani . Sizce ertesi gün böyle bir batma olabilir mi ?

Aslında beta azken muayene etmiyorlardi .İnşallah cnm görelim keselerimjzi.Bende 3 kere beta artışı takibi yaptım perşembe gidecem

Selamun Aleykum hanımlar. Ben dün regl oldum. Bugün doktora aşılama denemek istiyoruz dedim. Pazartesi rahim filmi çekeceğiz. Yarın spermiyogram verecek eşim. Daha önce hormon ve AMH testleri vermiştim. Normal olduğunu söylemişlerdi. Tüm testler sonunda aşılama yapılacak. Ben bu aydan sıramı savdım. İnşAllah 2026 Mayıs ayında bende bebeğimi kucağıma alabilirim. Hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum.
Günü saati var merak etme ve inan yeniden olacak
İnşAllah sağlıkla hayırla herkesin olsun bebeği.

Aslında beta azken muayene etmiyorlardi .İnşallah cnm görelim keselerimjzi.Bende 3 kere beta artışı takibi yaptım perşembe gidecem
evet bu doktor ediyormuş hep öyle diyorlar bende zaten değiştim doktorumu sonuç içim gittiğim doktor süreci anlattığım için bi bakalım dedi alttan muayene yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…