Benim de öyle hatta hamile olduğumu unuttuğum anlar oluyor. Tek belirtim tatlıya karşı bütün sevgimi kaybettimkızlar tam 7 haftalık olduk bugün Ama hala hiçbir belirtim yok ne uyku, ne bulantı, ne göğüs ağrısı. İnşallah hep böyle ilerler bakalım. İştahım da açıldı gibi. Kahvaltı sevmezdim hiç şimdi uyanınca baya aç hissediyorum normalde pek yemediğim şeyleri istiyo canım
Folik asit kullanmadiysan hemen baslatiyorlar. Bu arada hayırlı olsunMerhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum4+3 olduk bugün. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Açıkçası ne yapacağımı bilmediğim için erkende olsa 2 gün sonraya randevu aldım belki doktorum vitamin takviyeside verir diye. İnşallah hepimizin gönlüne göre sağlıkla rahatlıkla geçer sürecimiz, herkese sevgiler
Çook teşekkür ederimFolik asit kullanmadiysan hemen baslatiyorlar. Bu arada hayırlı olsun
Normal diye düşünüyorum sonuçta rahim geriliyor kese yerleşiyor. Vücudumuz bebegimize alışıyor. İnşallah keseyi de görürsün. Bazen erken diyorlar ama betan yüksekse hemen gözüküyorÇook teşekkür ederimO yüzden bilerek biraz erken gidicem takviye verirse hemen başlıyım diye. Belki şansa keseyide görmüş olurum Ara ara kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı giriyor heralde normal diye aldırmıyorum ve göğüslerim aşırı hassas dokunamıyorum
Evet mesafe sorun değil canım burdaki devletler de çok iyi ama kısa sürüyor işte muayeneler. İnşallah sağlıkla ilerlerde hiç sorun değilCanım 15 dk cok uzun mesafe degl. Ben araştırma hastanesinde kaydım olsun dye gitmiştim. Dr um özeldeydi. Sonra araştırma ya 12. Hafta taraması ıcın imza atmaya gittim yaptırmadım taramaları. Kaydınız olunca imza gerekiyormuş o gun dedi drum sana detaylı randevusu vereceğim. Kabul ettim detaylı devlette oldu ve cok guzel gectı. Uzunca baktılar. Onun dışında herşeyim özelde olldu, dogumum da özelde oldu. Fakat bu detaylıyı devlette yaptırdım. Ben böyle seylerde devletciyim. Ha tabi şimdi yıne kışın Mardin yolu benm ııcn zor olcak sana devlete git diyorum ama Mardin'de gtmem muhtemelenn orası ayrı fikirdeyım orada devletın kapısından bile girmek istemiyorum Allahm dusurmesn de. Sakarya için bi dusuncem böyle. Evet bulundugun şehir hastanesi guvenlı ise yapablrsin
Ya Şimdi gitsem görseydim yeterdi 8 gün zor geçecek. Kızıma hamileyken doktorum keseyi gördükten tam 16 gün sonra çağırmıştı gümbür gümbür dinlemiştik kızımın kalbini dinletmek adına erken çağırmamıştı biraz garantici doktorAtıyordur da çok dinletmiyorlar daha yeni olduğu için. 10. Haftadan sonra her kontrolde dinletiyorlar öyle hoş kiiii
Aslında özel ve devlet arasındaki fark özel daha fazla ilgilenmiş gibi görünüyor yoksa detaylı ultrasonda baktıkları her şey eşit Bu açıdan da bak istersenEvet mesafe sorun değil canım burdaki devletler de çok iyi ama kısa sürüyor işte muayeneler. İnşallah sağlıkla ilerlerde hiç sorun değil
çok harika sürpriz olmuş canımmm tebrik ederimmmmKızlar merhaba, bugün ben kontrole gittim aslında cuma günü gel demişti fakat bugüne randevu açılınca gideyim diye düşündüm. Çünkü geçen gördüğümüzde acilden girişim yapılmıştı ve poliklinik kaydı rutin kan tahlilleri için bize cuma gel demişti. Geçen perşembe günü kesemizi görmüştük. Bugün tekrar ultrasonla bakıldı ve ben herşey rutin ilerliyor diye düşünürken eşimi odaya aldı. Bak görüyor musun kesemiz burada aa bak bi de burda 2. Kesemiz varmıııııışşş dedi doktor ve biz gerçekten şok olduk. Ağladım güldüm ben ne yapıcam dedim hatta bi ara acil çıkış var mı ben bi çıkıp bağırsam ya imdaaattt diye falan derken gerçekten çok afalladığımız bi gün oldu.
Kaç haftaliksiniz.Insallah keseyi görürsünüz üzülmeyinKızlar doktordan geldim doktor sağ yumurtalığımda küçücük bişey gördü bu gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedihenüz çok erken çarşamba günü betaya tekrar bakacak
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimizin süreçleri yolunda ilerler kesemizi görelim kalp atışlarını duyalım sağlıklı hayırlı bir evlat olarak kucağımıza alalımçok harika sürpriz olmuş canımmm tebrik ederimmmmlütfen bana da dua edin bizde kesemizi sağlıkla görelimmmm
betam 213 çıktı 4 hafta 3 gün sanırım inşallah görürüm kuzummmmKaç haftaliksiniz.Insallah keseyi görürsünüz üzülmeyin
İnşAllah sağlıkla hayırla herkesin olsun bebeği.Günü saati var merak etme ve inan yeniden olacak
evet bu doktor ediyormuş hep öyle diyorlar bende zaten değiştim doktorumu sonuç içim gittiğim doktor süreci anlattığım için bi bakalım dedi alttan muayene yaptıAslında beta azken muayene etmiyorlardi .İnşallah cnm görelim keselerimjzi.Bende 3 kere beta artışı takibi yaptım perşembe gidecem
güzel haberlerle geleceğiz inşallah canımmmmAslında beta azken muayene etmiyorlardi .İnşallah cnm görelim keselerimjzi.Bende 3 kere beta artışı takibi yaptım perşembe gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?