Aynı gün doğuruyoruz Allah nasip ederseMerhaba. Ben de Nisan ayı annesi olacağım inşaAllahTahmini tarih 19 Nisan görünüyor. Hepsi sağlıkla, kolaylıkla, güzelliklerle gelsin :)
Aynı gün doğuruyoruz Allah nasip ederse
Bende öyle yaaa daha doktorada gidemedim ne durumdayız onuda bilmiyorum hala alışamadımAy çok heyecanlandımHâlâ alışamadım, çok garip geliyor doğum yapmak gibi düşünceler
Evet ya hiçbirşey hissedemiyorum bende hala normal mi yaBende öyle yaaa daha doktorada gidemedim ne durumdayız onuda bilmiyorum hala alışamadım
Bence normal yaa heralde kalp atışı duyana kadar bişey hissetmicezEvet ya hiçbirşey hissedemiyorum bende hala normal mi ya
Ya çok heyecanlı yarınMesajlarınızı tam hatırlamadığım için anlamadım ama benim betamda haftama göre geriden geliyordu. Pazartesi randevum var ve benimde aklımdan hiç çıkmıyor iyi düşünmek istiyorum yalnız değilsiniz
Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
6 gün kala çık erken canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı bence düşünerek kafanı meşgul etme benim 4 yıl çocuğum olmadı 4 yıl boyunca yaşamadığım belirti kalmadı sonrasında biranda kızım geliverdi :) ve inanır mısın hiç belirti yaşamadım şuan 14 aylık ve 2. Ye hamileyim yine bir belirti yok :)Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
Teşekkür ederiz bebeğim inşallah kese görünür de hayırlı haberler alırız.Ya çok heyecanlı yarınCherie nin de var randevusu. Umarım güzel haberlerle gelin ve bizlere ışık olun
İnşallah canım randevun kaçtaTeşekkür ederiz bebeğim inşallah kese görünür de hayırlı haberler alırız.
Benim mide yanması oldu yumurtlamadan bir kaç gün sonra ki ilk gebeliğimde de tek belirtim buydu. Bunda da olunca gebe olduğumu anladım ve 9. Günde çift çizgiyi gördüm çok şükürKızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
Ay çok heyecanlı11 de bakalım heyecanlıyımmm
Benimde 15.00da inşaallah güzel haberlerle gelirizAy çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?