Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
Benim karın âgrisi oldu baştan beri ve 10 günden fazla sürdü adetlerimde ağri olmaz normalde bir de gögüslerde hassasiyet ayrıca damarlar belirginleşmişti adetten 2 gün önce evde test yapıp öğrendim herkesin belirtisi farklı olabiliyor ama net bunlar olur demek yanlış olur hakkında hayırlısı neyse o olsun canım çok stres yapma ama stres çok etkiliyor olmasını bile ben her ay ümitle bekledim stres yaptim vs. Geçtiğimiz ay da baya herşey olacağına varır moduna girdim pek beklentim de yoktu oldu valla çok şükür

Doktorlarınız ne tür bilgiler verdi arkadaşlar. Birde aynı doktora randevu almak çok zor diyorlar. Kaç kere kontrole gittiniz ?

Tatilde az bir enfeksiyon sorunum çıktı kusum ne alemde diye gideceğim. Gitmişken belki kese de görürüm inşallah yoksa haftaya giderdim kalp atışı vs hepsi aradan çıkardı tek seferde ama enf önemli ondan ihmal etmemeye çalışıyorum. nryyy

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin bekliyorum randevun kaçta

Merhabalar sevgili anne adayları, inşallah ben de nisan annesi olacağım sat 3 temmuz ama cuma günü doktora gittiğimde kese gözükmedi salı günü beta 280’di perşembe günü 640 çıktı. Değerin iyi yükselmiş ama geç döllenme dedi doktorum. Pazartesi günü kese gözükür dedi ama sanki yine gözükmeyecek gibi geldi bana eğer geç döllenmeyse bir de. Gidersem de vajinal muayeneyle görebilirim belki. Sizce bugün doktora gidiyim mi yoksa cuma falan mı gidiyim? 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak çok korkutuyor doğru düzgün sevinemiyorum bile

Merhaba hoş geldin endişelenme artış çok iyi benim de 2 agustos 142 5 agustos salı 443.97 idi artış oranlarmız aynı seninle ben de salı gideceğim görünmesini bekliyorum bu hızlarla artarsa hcgler 7,8 bin olur zaten bence görünebilir senin de benc2 en az 6 bin falan çıkar aynı hız giderse

Yaa inşallah çok teşekkür ederim. Sen daha önce gittin mi doktora

Bugün gitmeyip cuma gününe kadar beklesem mi diyorum.

Bana da öyle geldi. Bir de geç döllenmeyse zaten daha zor görünmesi. Cumaya erteliyim en iyisi. Dayanabilirsen dayan Hatice cabbar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…