Benim karın âgrisi oldu baştan beri ve 10 günden fazla sürdü adetlerimde ağri olmaz normalde bir de gögüslerde hassasiyet ayrıca damarlar belirginleşmişti adetten 2 gün önce evde test yapıp öğrendimKızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
Rabbim sağlıkla nasip edecek inanıyorumm. Yarın topiğimize güzel haberler gelecek o zamanBenimde 15.00da inşaallah güzel haberlerle geliriz2 kürtajım var bu sefer sağlıkla dünyaya gelir umarım
Hoşbuldum balımmm
Amin inşallah kuzum ben de bugün kontrole gideceğim. İnşallah güzel haberler verebilirimHoşbuldum balımmminşallah bebişimin kesesini kalp atışını da sağlıkla duymak nasip olur
kese için mi gidiyorsunAmin inşallah kuzum ben de bugün kontrole gideceğim. İnşallah güzel haberler verebilirim
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsinTatilde az bir enfeksiyon sorunum çıktı kusum ne alemde diye gideceğim. Gitmişken belki kese de görürüm inşallahyoksa haftaya giderdim kalp atışı vs hepsi aradan çıkardı tek seferde ama enf önemli ondan ihmal etmemeye çalışıyorum. nryyy
11 de kuzum inşallah güzel haberler veririmİnşallah çok güzel haberlerle gelirsinbekliyorum randevun kaçta
Merhaba hoş geldinMerhabalar sevgili anne adayları, inşallah ben de nisan annesi olacağımsat 3 temmuz ama cuma günü doktora gittiğimde kese gözükmedi salı günü beta 280’di perşembe günü 640 çıktı. Değerin iyi yükselmiş ama geç döllenme dedi doktorum. Pazartesi günü kese gözükür dedi ama sanki yine gözükmeyecek gibi geldi bana eğer geç döllenmeyse bir de. Gidersem de vajinal muayeneyle görebilirim belki. Sizce bugün doktora gidiyim mi yoksa cuma falan mı gidiyim? 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak çok korkutuyor doğru düzgün sevinemiyorum bile
Seni burada görmek çok güzelllHoşbuldum balımmminşallah bebişimin kesesini kalp atışını da sağlıkla duymak nasip olur
Yaa inşallah çok teşekkür ederim. Sen daha önce gittin mi doktoraMerhaba hoş geldinendişelenme artış çok iyi benim de 2 agustos 142 5 agustos salı 443.97 idi artış oranlarmız aynı seninle ben de salı gideceğim görünmesini bekliyorum bu hızlarla artarsa hcgler 7,8 bin olur zaten bence görünebilir senin de benc2 en az 6 bin falan çıkar aynı hız giderse
Bence bekleyin benim 770 ken görünmedi doktor en az 10 gün bekleyin dediBugün gitmeyip cuma gününe kadar beklesem mi diyorum.
Çok teşekkür ediyorumSeni burada görmek çok güzelllSağlıklı gelişsin bebişin, hayırlı olsun canım benim.
Doktor kontrolüne kadar kendini yorma canım, sürecine odaklan. Bekledin ama çok şükür değdi, inşallah sorunsuz, sıkıntısız sürecin ilerleyecek inşallah.Çok teşekkür ediyorumbir sürü soru va kafamda kötü düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?