Benim bir kızım var şu an 6,5 yaşında ve doktorum kızımı hamileyken adet gününden sonra 12. gün gel demişti Ve Ben yazın ayrı şehirde kışın ayrı şehirde yaşadığım içn ve buradaki doktorlar daha iyi olduğu için birkaç kere gitmek adına yarına randevu aldım adet gecikmesinin 12. günü oluyor zaten matematiksel hesaplara göre de hcg'nin artışı dediğim rakamlar oluyor. 1500 üstü kese görünüyormuş ama garanti olsun diyorsanız ileri tarih gidin tabii. Perşembeden pazartesiye güzel katlanmıştır zatenYaa inşallah çok teşekkür ederim. Sen daha önce gittin mi doktora
İnşallahDoktor kontrolüne kadar kendini yorma canım, sürecine odaklan. Bekledin ama çok şükür değdi, inşallah sorunsuz, sıkıntısız sürecin ilerleyecek inşallah.
Bir de benim salı 443.97idi arada bir hafta olduğu için gidiyorum umarım görürümBenim bir kızım var şu an 6,5 yaşında ve doktorum kızımı hamileyken adet gününden sonra 12. gün gel demişti Ve Ben yazın ayrı şehirde kışın ayrı şehirde yaşadığım içn ve buradaki doktorlar daha iyi olduğu için birkaç kere gitmek adına yarına randevu aldım adet gecikmesinin 12. günü oluyor zaten matematiksel hesaplara göre de hcg'nin artışı dediğim rakamlar oluyor. 1500 üstü kese görünüyormuş ama garanti olsun diyorsanız ileri tarih gidin tabii. Perşembeden pazartesiye güzel katlanmıştır zaten
Benim kasıklarım dehşet ağrıdı ama birkaç gündür geçti çok şükür, ağrıdan uyutmayacak dereceydi. Ama bulantım başladı bu sefer de, 4-5 gündür çok kötü. İlk bebeğimde hiç midem bulanmamıştı, ne kadar zormuşKızlar 3 gündür aşırı meme ucu ağrım vardı kasık agrılarım oldu hcg'ye alıştıkça vücut azalıyor sanırım bir nebze şuan da var ama çok değil. Sol kasıgımda az az ağrı var. Aşırı WC'ye çıkmıyorum. Midemde hiç birşey yok henüz. Buşalık makinesini açınca öğürüyorum bazen. Kızımda tam bu ara başlamıştı yada başlayacaktı. Sizlerde durumlar nasıl. Bir şey olmayınca insan acaba diyebiliyor ya
Canım 6 haftadan sonra başlıyor genelde Benim de midem niye kızım'daki gibi bulanmıyor diyorum. Her şeyin düzgün gittiğini gösteriyor merak etme doktorun mide için ilaçlar verecektir onlar iyi gelir. Ama sen benden bir hafta falan öndesin sanırım bakalım başlayacak mı benim. Kasık ve bel ağrısından tatildeyken Çok korktum özellikle yüzmeden sonra olmuştu. Aklımda kötü kötü senaryolar var ya benim yüzümden gelişme durduysa vesaire vesaire umarım yarın güzel haberler alırımBenim kasıklarım dehşet ağrıdı ama birkaç gündür geçti çok şükür, ağrıdan uyutmayacak dereceydi. Ama bulantım başladı bu sefer de, 4-5 gündür çok kötü. İlk bebeğimde hiç midem bulanmamıştı, ne kadar zormuşne iyi geliyor bulantıya bilen var mı
2000 i geçmiştir betanız, kese görünür artık bence, ama keseyi görse de bebeği göremeyecektir, bu sefer bebek var mı kesede diye endişe başlayacak. Beta daha da yükseldiğinde bebek görünebilecek ama bu sefer kalp atışı var mı endişesi olacak. Bu endişelerin bir sonu yok malesef 40 hafta boyuncaMerhabalar sevgili anne adayları, inşallah ben de nisan annesi olacağımsat 3 temmuz ama cuma günü doktora gittiğimde kese gözükmedi salı günü beta 280’di perşembe günü 640 çıktı. Değerin iyi yükselmiş ama geç döllenme dedi doktorum. Pazartesi günü kese gözükür dedi ama sanki yine gözükmeyecek gibi geldi bana eğer geç döllenmeyse bir de. Gidersem de vajinal muayeneyle görebilirim belki. Sizce bugün doktora gidiyim mi yoksa cuma falan mı gidiyim? 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak çok korkutuyor doğru düzgün sevinemiyorum bile
Benim bir kızım var şu an 6,5 yaşında ve doktorum kızımı hamileyken adet gününden sonra 12. gün gel demişti Ve Ben yazın ayrı şehirde kışın ayrı şehirde yaşadığım içn ve buradaki doktorlar daha iyi olduğu için birkaç kere gitmek adına yarına randevu aldım adet gecikmesinin 12. günü oluyor zaten matematiksel hesaplara göre de hcg'nin artışı dediğim rakamlar oluyor. 1500 üstü kese görünüyormuş ama garanti olsun diyorsanız ileri tarih gidin tabii. Perşembeden pazartesiye güzel katlanmıştır zaten
2000 i geçmiştir betanız, kese görünür artık bence, ama keseyi görse de bebeği göremeyecektir, bu sefer bebek var mı kesede diye endişe başlayacak. Beta daha da yükseldiğinde bebek görünebilecek ama bu sefer kalp atışı var mı endişesi olacak. Bu endişelerin bir sonu yok malesef 40 hafta boyuncaiçinizden nasıl geliyorsa onu yapın ama ilk kimyasal gebeliğiniz korkutmasın ben de kimyasaldan 3 ay sonra hamile kalmıştım, oğlum şu an 2 yaşında. O bir süreçti, yaşandı ve bitti
Bende de sırt ağrısı var çok 5-10 dk ayakta duruncaKızlar 3 gündür aşırı meme ucu ağrım vardı kasık agrılarım oldu hcg'ye alıştıkça vücut azalıyor sanırım bir nebze şuan da var ama çok değil. Sol kasıgımda az az ağrı var. Aşırı WC'ye çıkmıyorum. Midemde hiç birşey yok henüz. Buşalık makinesini açınca öğürüyorum bazen. Kızımda tam bu ara başlamıştı yada başlayacaktı. Sizlerde durumlar nasıl. Bir şey olmayınca insan acaba diyebiliyor ya
Ben 5+4 te gittim bebek göründü kesenin içinde ama kalp atışını duyamadık. Daha önce de görünüyordur belki orasını bilemiyorum. Ama sizin geç döllenmeyse sata göre 6 haftayı beklemek daha garanti sanırımHaklısınız bu endişeler kucağımıza alana kadar bitmeyecek. Bebek 6. Haftada falan mı görünüyor
Kuzum bende de arada sağ kasık ağrısı oluyor o kadar onun memelerde hassasiyet ve şişlik var. Aynı ilk gebeliğimdeki gibi. Korkma umarım belirtisiz geçiririzKızlar 3 gündür aşırı meme ucu ağrım vardı kasık agrılarım oldu hcg'ye alıştıkça vücut azalıyor sanırım bir nebze şuan da var ama çok değil. Sol kasıgımda az az ağrı var. Aşırı WC'ye çıkmıyorum. Midemde hiç birşey yok henüz. Buşalık makinesini açınca öğürüyorum bazen. Kızımda tam bu ara başlamıştı yada başlayacaktı. Sizlerde durumlar nasıl. Bir şey olmayınca insan acaba diyebiliyor ya
Ayy gittim gittim iye’den bahsettim çok şikayetin var gibi gelmedi dedi tek kullanımlık ilaç yazdı antibiyotiği bırak dedi önermiyorum dedi ilk 12 hafta veeeeee
Biz perinatologu ekstra bulup muayenehanesine gitmiştik ilk çocuğumda. Öyle bir kriter hiç duymadım. Zaten perinatologa bir kere gidiliyor. Sadece yenidoğan yoğun bakımı olan hastane seçmeye çalışmıştık. Doğumda acil bir şey olursa ya da erken doğarsa diye o önemliArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Hastane seçimi yaparken perinatoloji bölümü olan bir hastane seçmemiz mi gerekir? Allah korusun ters bir durum karşısında aynı yerde müdahale edilmesi için
Ya çok sevindim canımhadi gözünaydın evet önden gidiyorlar genelde ilk haftalarda.Kuzum bende de arada sağ kasık ağrısı oluyor o kadar onun memelerde hassasiyet ve şişlik var. Aynı ilk gebeliğimdeki gibi. Korkma umarım belirtisiz geçiririz
Ayy gittim gittim iye’den bahsettim çok şikayetin var gibi gelmedi dedi tek kullanımlık ilaç yazdı antibiyotiği bırak dedi önermiyorum dedi ilk 12 hafta veeeeee
Keseyi gördük 5+6 ile uyumlu dedi ben şokiçinde bir şey göremedi
5+2 oysa bata göre o değişebilir önemli değil dedi
Haftaya bir daha gideceğim kan idrar vs almadı geçen hafta kan vermiştim zaten haftaya idrara bakılacak tekrar ve kalp atışınıda duyarız dedi.
İnşallah kesemin içi de dolar miniğimle
Bebeğim hiç korkma zorlandın mı peki? Bazen o da yapıyormuş ama bence ne olur ne olmaz bir git istersen. Kese göründü mü? Bana da 5+6 dedi oysa 5+2Hanımlar merhabalar, ben son regl tarihine göre 5+1 hamileyim. Doktor kontrolüm de 6+1 de. Dün gece eşimle ilişki yaşadık ama sabah peçeteye gelen kahve lekeler var korkuyorum ilk gebeliğim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Acile gitsem bakarlar mı? Çok üzgünüm.
Benim de 2 3 gündür bulantım başladı. Çalıştığım için de zorlanıyorum gerçekten. Siz bi çözüm bulabildiniz mi?Benim kasıklarım dehşet ağrıdı ama birkaç gündür geçti çok şükür, ağrıdan uyutmayacak dereceydi. Ama bulantım başladı bu sefer de, 4-5 gündür çok kötü. İlk bebeğimde hiç midem bulanmamıştı, ne kadar zormuşne iyi geliyor bulantıya bilen var mı
Ben olsam doktora giderdim çünkü ilk hamileliğimde de burada forumu takip ediyordum, bu şekilde sorun yaşayan birine ilişkiyi yasaklamıştı doktoru bir süre. Belki progestan verebilir. Belki de tutunma kanamasıdır doktor bi görse için rahat eder canım yaHanımlar merhabalar, ben son regl tarihine göre 5+1 hamileyim. Doktor kontrolüm de 6+1 de. Dün gece eşimle ilişki yaşadık ama sabah peçeteye gelen kahve lekeler var korkuyorum ilk gebeliğim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Acile gitsem bakarlar mı? Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?