Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Ben eğer gebe isem 28 nisanda doğum yapacağım. nasıl öğrendin gebeliğini? henüz erken değilmi? Tüp bebek mi?
Ben erken yumurtladım cnm ondan yoksa bu zamana kadar hiç çıkmamştı testlerde bence ondan erken yumurtladm çıktı

Selam kizlar bende araniza yeni katildim yani nisan annesiyim bugun 5 haftalik hamileyim dün kontrole gittim vajinal ultrason ile keseyi gordul yalniz kanama alani oldugunuda söyledi fakat hicbir sekilde ilac falan vermedi sizce bir zarari olur mu doktor baska hicbirsey demedi bu komuda bana yardimci olur musunuz

benim de aynı 31 Mart görünüyor belki 1 Nisan olur :)

6+4 le ben de aranızdayım Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle Ben biraz zorlanıyorum mide bulantısı baş dönmesi derken erkenden başladı belirtiler zormuş gerçekten

Arkadaşlar ya ben 4+1 deyim şuan sol kasık ağrısı geçmiyor sürekli orda baskı şeklinde sanki içerde bi yumruk var aşırı rahatsız etmiyor ama hep orda yani, hafif bacağada vuruyor normal mi sizce?

kanama alanı kesenin dışında vs dir belki cnm ama progestan falan vermesi lazımdı bence bi doktora daha çıkardım ben olsam garanti olsun diye bu bebeklere kolay kavuşmuyoruz

Arkadaşlar ya ben 4+1 deyim şuan sol kasık ağrısı geçmiyor sürekli orda baskı şeklinde sanki içerde bi yumruk var aşırı rahatsız etmiyor ama hep orda yani, hafif bacağada vuruyor normal mi sizce?
Bende 4+5 deyim benim de sol tarafımda kasım ağrım var yanlış hatırlamıyorsam kızımda da aynı olmuştu bacağıma vurmuyor ama belimde bir hassasiyet var sanki böyle ağrıyacakmış gibi

Merhaba arkadaşlar bu arasa 7 Temmuz son adet tarihim pazartesi günü test yaptım silik ama belirgin çizgiyle öğrendim 4+2 de kan verdim Salı günü 332 çıktı değer iyi diye düşünüyorum ama pazartesi tekrar kan vericem inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız

Bana doktorum normal dedi 6. Haftadayım hala ara ara ağrım oluyor ama şiddetliyse doktora danışın

Günaydın herkese. Kan artışım yüzde 212 artmıştı en son Böyle giderse 12 agustosta betam tahminime göre 5binlerde olacak. 2 katı artarsa da 3.500ler falan. Olumsuz şeyleri okudukça karşıma çıkınca.. bir tedirginlik oluyor. Umarım bebişleri görürüz bir an önce kızlar. SATA göre 5+5 olacagım salı günü. Bir ben mi tedirginim böyle. Halbuki 2. Çocugum olacak.. insan aynı hissediyormuş gerçekten 1 ya da 2 hiç fark yok

Mesajlarınızı tam hatırlamadığım için anlamadım ama benim betamda haftama göre geriden geliyordu. Pazartesi randevum var ve benimde aklımdan hiç çıkmıyor iyi düşünmek istiyorum yalnız değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…