Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

oh çok şükür çok sevindiiimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün doktordan sonra biraz rahatladım bunlar hep kötü tecrübelerimiz olduğu için oluyor bence hala birilerine haber vermeye korkuyorum aslında çok istesemde ama çok şükür her şey güzel ilerliyo güzel olacak inşallah

Kızlar merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah Aralık ayında kalp atışı alamadığımız için bi kaybım var aşırı korkuyorum yeniden kalp atışı alamazsak diye bulantım falan da çok yok gibi akşam bazen oluyor bulantı olmaması kötüye işaret mi acaba kesem 5+2 de böyleydi. Bi doktor 5 mm ölçtü diğer doktor 9 mm ölçtü ultrason farkı sanırım .

Merhaba testime bakıp yorum yapmanız mümkünmü dpo 8 . Sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• 1000085187.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 55
Hayır bulantın olmaması kötü bir şey değil, herkesin bünyesi farklı. Endişelenme, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Hayır bulantın olmaması kötü bir şey değil, herkesin bünyesi farklı. Endişelenme, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Amiinn inşallah kese nasıl peki içindeki beyaz şey ne acaba Yolksac yuvarlak oluyor genelde bilemedim doktora da heyecandan soramadım

tahmini dop

yok geçen hafta da duymuştum vucud ısım çok yüksek bence ama aniden üşüyorum bazen sonra aniden sıcak basıyor normal insanlara göre bir tık üşüyor gibiyim
Ben de öyleyim. Dün mesela herkesten çok üşüdüm hava güzel olduğu halde kan damarlarımız büzüşüyormuş bazen. Mesela klimayı açtığımda eşim üşümezken Ben üşüyorum Çünkü vücudum sıcak olduğunda aniden soğukla temas edince sanırım çok fazla üşüyorum

Kızlar merhaba buraya çok girmiyorum henüz kese ve bebeği görmediğim için kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bir sorum olacak , pazartesi günü 588 olan beta çarşamba 1415 olmuştu fakat karindan ultrasonda doktor keseyi göremedi normal mi ? Bir de bugün sağ bacağım ağrıyor yürüyünce geçiyor oturunca ağrıyı daha çok hissediyorum şişlik kızarıklık yok

Kızlar iki gündür sabaha doğru karın ağrısıyla uyanıyorum lavaboya gidiyorum terleme, mide bulantısı ve ishal gibi oluyorum. Sonrasında da bir üşüme geliyor. Sebebi ne olabilir, doktora gidiyim mi? Bebekle ilgili bir sıkıntı mı var acaba korkuyorum iki gündür aynı saatlerde oluyor neredeyse.

Ultrasonda kesenin görünmemesi normal benim de beta 3 4 bin arasındayken zor gördü doktor. Herkesin bir olmuyor yani sıkma canını. Bacağına da krem falan sür mesajlar yap istersen benim de arada ağrıyor özellikle geceleri uyutmuyor bile bazen. Ama benim hamilelik öncesinde de vardı bu.

Evet benim de arada böyle oluyordu o yüzden çok takmadım şimdi biraz hafifledi gibi aklarıma bin tane korkunç ihtimal gelince endişelendim Pazartesi tekrar gideceğim inşallah keseyi görürüm

Çok şükür canım ben de şimdi doktordan geldim. Crl 6,5 cm olmuş 6+4 ile uyumlu dedi ama cihaz çok kötüydü karından göremedi kese bayağı büyük ama boş dedi ben üzül tabiiii birde vajinal bakalım dedi bebiş göründü hemen kalp atışınıda duydum geçen hafta görmüştük sadece ayy çok şükür dedim kan ve idrar aldı yarın artık kendi özeldeki doktoruma geçiyorum inşallah. Randevu varsa şimdi bakacağım. Düşüğüm olduğu için perinatologla devam etmemi mantıklı buldu bu doktor da ilgiliydi ama yine de doktorum çok çok iyi olduğu için onunla devam ederim. benden haberler böyle sen nasılsın? Sonuçları artık yarın kendi doktorum görür ve yorumlar
Canım merak etme gayet güzel ve haftanla uyumlu o minik beyaz şey bebişin işte
Kuzum aklımdaydın kaç zamandır karından bakarsa görünmez ve daha betan düşük ama çok sağlıklı artıyor pazartesi 5000 küsürlerde olur çok rahat görünür ama ağrın sızın bir şikayetin yoksa şuan haftan ne 6+4 ve sonrasında git kalp atışınıda duyarsın sık sık da gitmemiş olursun

Evet benim de arada böyle oluyordu o yüzden çok takmadım şimdi biraz hafifledi gibi aklarıma bin tane korkunç ihtimal gelince endişelendim Pazartesi tekrar gideceğim inşallah keseyi görürüm
Bebeğim benimde sol bacak ağrım var gebelik öncesi de olduğundan takmıyorum. Soğuk kompres yapıp rahatlıyorum genelde gece oluyor

Bebiş mi o dersin ayyy inşalalh kalp atışı dıyarım ya

Su an 5+3 yanılmıyorsam eğer pazartesi randevu aldım bir ağrım sızım yok akşamları bel ağrım oluyor bir de göğüs hassasiyeti başladı daha fazla sabredemeyecegim

Bebeğim benimde sol bacak ağrım var gebelik öncesi de olduğundan takmıyorum. Soğuk kompres yapıp rahatlıyorum genelde gece oluyor
Ay internett
aşkım internette felaket senaryolarını okuyunca korktum kan pıhtılaşması falan yazmış

Bebiş mi o dersin ayyy inşalalh kalp atışı dıyarım ya
Evet bebişşş pirinç tanesi gibi duyarsın inşallah merak etme keyfini çıkar
Su an 5+3 yanılmıyorsam eğer pazartesi randevu aldım bir ağrım sızım yok akşamları bel ağrım oluyor bir de göğüs hassasiyeti başladı daha fazla sabredemeyecegim
Ahh çok iyi anlıyorum seni için nasıl rahat edecekse öyle yap. Belirtilerin de normal ama bende niye belirti yok diye endişe yapma bende de yok çünkü çok şüküüür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…