Canım geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur..çok üzüldümKizlar bende dün dusuk yaptim insallah sizler kucağınıza alırsınız bu benim 5. Dusugum Allaha emanet olun
oh çok şükür çok sevindiiimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün doktordan sonra biraz rahatladım bunlar hep kötü tecrübelerimiz olduğu için oluyor bence hala birilerine haber vermeye korkuyorum aslında çok istesemde ama çok şükür her şey güzel ilerliyo güzel olacak inşallahCanım anneler. Ben dayanamadım acile gittim enfeksiyon şüphesi ile. Önce ebelerle konuştum vajinal muayene ile bakabilirz ıdrar alamayız önce tanı dediler çıktım eşimle konuştum ablamı aradım fln daha önce kimyasal gebelikte vajınal muayene olmustum dr.un hareketleri canımı sıkmıştı ve sonrasında cok kanamam olmstu neyse ablam yüreklendirdi 1 cm sokuyor bsy yok dedi girdim hemen bebişime baktılar Dr kalp atımını açtı. Başta acaba dedim yok ya başka sestir tekrar açtı hocam kalp sesi mi dedim evet dedi. Allah'ıma şükürler olsun 6+5 dedi 6+6 bitmek üzereydi ama zaten 3 gun geç yumurtlama oldugu ıcım tam güzel çıktı yani günü de uyumlu hatta ovulasyon ay göre önde göründü. Nasıl kaygılı nasıl canım sıkkındı yok memem söndü yok öğürmedim yok hapşırmadım. Kaygılarım boşaymış. Lütfen kendinize zulmetmeyin benim gibi. Enfeksiyon için de bol su ıc dedi yanma koku kaşıntım yok diye enfeksiyon cıksa da ben sana 12 hafta asla antibiyotik vermem saglkkcagna da gideblrsn tabi dedi ama o da vermez vermemeli antibiyotik... Batma agrı vs ıcın Progestan verdi. Allah'ıma şükürler olsun sizler de güzel düşünün.Cherie S spark123
Kızlar merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallahAralık ayında kalp atışı alamadığımız için bi kaybım var aşırı korkuyorum yeniden kalp atışı alamazsak diye bulantım falan da çok yok gibi akşam bazen oluyor bulantı olmaması kötüye işaret mi acaba kesem 5+2 de böyleydi. Bi doktor 5 mm ölçtü diğer doktor 9 mm ölçtü ultrason farkı sanırım . Eki Görüntüle 3633742
Gözünüz aydın, bu haftalarda normalmiş önümüzdeki haftalar ileri geçer merak etmeyinKızlar çok şükür kalp atışını duyduk. Bir hafta geriden geliyor . Oksapar da başladık. Çok fazla mide bulantım var 5 gündür.
Hayır bulantın olmaması kötü bir şey değil, herkesin bünyesi farklı. Endişelenme, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallahAralık ayında kalp atışı alamadığımız için bi kaybım var aşırı korkuyorum yeniden kalp atışı alamazsak diye bulantım falan da çok yok gibi akşam bazen oluyor bulantı olmaması kötüye işaret mi acaba kesem 5+2 de böyleydi. Bi doktor 5 mm ölçtü diğer doktor 9 mm ölçtü ultrason farkı sanırım . Eki Görüntüle 3633742
Amiinn inşallahHayır bulantın olmaması kötü bir şey değil, herkesin bünyesi farklı. Endişelenme, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ben de öyleyim. Dün mesela herkesten çok üşüdüm hava güzel olduğu halde kan damarlarımız büzüşüyormuş bazen. Mesela klimayı açtığımda eşim üşümezken Ben üşüyorum Çünkü vücudum sıcak olduğunda aniden soğukla temas edince sanırım çok fazla üşüyorumtahmini dop
yok geçen hafta da duymuştum vucud ısım çok yüksek bence ama aniden üşüyorum bazen sonra aniden sıcak basıyor normal insanlara göre bir tık üşüyor gibiyim
Kızlar merhaba buraya çok girmiyorum henüz kese ve bebeği görmediğim için kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bir sorum olacak , pazartesi günü 588 olan beta çarşamba 1415 olmuştu fakat karindan ultrasonda doktor keseyi göremedi normal mi ? Bir de bugün sağ bacağım ağrıyor yürüyünce geçiyor oturunca ağrıyı daha çok hissediyorum şişlik kızarıklık yok
Evet benim de arada böyle oluyordu o yüzden çok takmadım şimdi biraz hafifledi gibi aklarıma bin tane korkunç ihtimal gelince endişelendimUltrasonda kesenin görünmemesi normal benim de beta 3 4 bin arasındayken zor gördü doktor. Herkesin bir olmuyor yani sıkma canını. Bacağına da krem falan sür mesajlar yap istersen benim de arada ağrıyor özellikle geceleri uyutmuyor bile bazen. Ama benim hamilelik öncesinde de vardı bu.
Çok şükür canım ben de şimdi doktordan geldim. Crl 6,5 cm olmuş 6+4 ile uyumlu dedi ama cihaz çok kötüydü karından göremedi kese bayağı büyük ama boş dediNasıl rahatladım bebeğim anlatamam iyi ki varsın canım zaten seninle konuştuktan sonra çok daha iyiydi mm kız Ben ilk defa Progestan kullanacağım fitil olarak al dedi . Günlerdir adam gibi uyumuyorum umarım az da olsa uyku yapar bana Benm şimdi salı günü gitmeme gerek yokmuş kuzum
Canım merak etme gayet güzel ve haftanla uyumlu o minik beyaz şey bebişin işteKızlar merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallahAralık ayında kalp atışı alamadığımız için bi kaybım var aşırı korkuyorum yeniden kalp atışı alamazsak diye bulantım falan da çok yok gibi akşam bazen oluyor bulantı olmaması kötüye işaret mi acaba kesem 5+2 de böyleydi. Bi doktor 5 mm ölçtü diğer doktor 9 mm ölçtü ultrason farkı sanırım . Eki Görüntüle 3633742
Kuzum aklımdaydın kaç zamandırKızlar merhaba buraya çok girmiyorum henüz kese ve bebeği görmediğim için kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bir sorum olacak , pazartesi günü 588 olan beta çarşamba 1415 olmuştu fakat karindan ultrasonda doktor keseyi göremedi normal mi ? Bir de bugün sağ bacağım ağrıyor yürüyünce geçiyor oturunca ağrıyı daha çok hissediyorum şişlik kızarıklık yok
Bebeğim benimde sol bacak ağrım var gebelik öncesi de olduğundan takmıyorum. Soğuk kompres yapıp rahatlıyorum genelde gece oluyorEvet benim de arada böyle oluyordu o yüzden çok takmadım şimdi biraz hafifledi gibi aklarıma bin tane korkunç ihtimal gelince endişelendimPazartesi tekrar gideceğim inşallah keseyi görürüm
Bebiş mi o dersinÇok şükür canım ben de şimdi doktordan geldim. Crl 6,5 cm olmuş 6+4 ile uyumlu dedi ama cihaz çok kötüydü karından göremedi kese bayağı büyük ama boş dediben üzül tabiiii birde vajinal bakalım dedi bebiş göründü hemen kalp atışınıda duydum geçen hafta görmüştük sadece ayy çok şükür dedim kan ve idrar aldı yarın artık kendi özeldeki doktoruma geçiyorum inşallah. Randevu varsa şimdi bakacağım. Düşüğüm olduğu için perinatologla devam etmemi mantıklı buldu bu doktor da ilgiliydi ama yine de doktorum çok çok iyi olduğu için onunla devam ederim. benden haberler böyle sen nasılsın? Sonuçları artık yarın kendi doktorum görür ve yorumlar
Canım merak etme gayet güzel ve haftanla uyumlu o minik beyaz şey bebişin işte
Kuzum aklımdaydın kaç zamandırkarından bakarsa görünmez ve daha betan düşük ama çok sağlıklı artıyor pazartesi 5000 küsürlerde olur çok rahat görünür ama ağrın sızın bir şikayetin yoksa şuan haftan ne 6+4 ve sonrasında git kalp atışınıda duyarsın sık sık da gitmemiş olursun
Su an 5+3 yanılmıyorsam eğerÇok şükür canım ben de şimdi doktordan geldim. Crl 6,5 cm olmuş 6+4 ile uyumlu dedi ama cihaz çok kötüydü karından göremedi kese bayağı büyük ama boş dediben üzül tabiiii birde vajinal bakalım dedi bebiş göründü hemen kalp atışınıda duydum geçen hafta görmüştük sadece ayy çok şükür dedim kan ve idrar aldı yarın artık kendi özeldeki doktoruma geçiyorum inşallah. Randevu varsa şimdi bakacağım. Düşüğüm olduğu için perinatologla devam etmemi mantıklı buldu bu doktor da ilgiliydi ama yine de doktorum çok çok iyi olduğu için onunla devam ederim. benden haberler böyle sen nasılsın? Sonuçları artık yarın kendi doktorum görür ve yorumlar
Canım merak etme gayet güzel ve haftanla uyumlu o minik beyaz şey bebişin işte
Kuzum aklımdaydın kaç zamandırkarından bakarsa görünmez ve daha betan düşük ama çok sağlıklı artıyor pazartesi 5000 küsürlerde olur çok rahat görünür ama ağrın sızın bir şikayetin yoksa şuan haftan ne 6+4 ve sonrasında git kalp atışınıda duyarsın sık sık da gitmemiş olursun
Ay internettBebeğim benimde sol bacak ağrım var gebelik öncesi de olduğundan takmıyorum. Soğuk kompres yapıp rahatlıyorum genelde gece oluyor
aşkım internette felaket senaryolarını okuyunca korktum kan pıhtılaşması falan yazmışBebeğim benimde sol bacak ağrım var gebelik öncesi de olduğundan takmıyorum. Soğuk kompres yapıp rahatlıyorum genelde gece oluyor
Evet bebişşş pirinç tanesi gibiBebiş mi o dersinayyy inşalalh kalp atışı dıyarım ya
Ahh çok iyi anlıyorum seni için nasıl rahat edecekse öyle yap. Belirtilerin de normal ama bende niye belirti yok diye endişe yapma bende de yok çünkü çok şüküüürSu an 5+3 yanılmıyorsam eğerpazartesi randevu aldım bir ağrım sızım yok akşamları bel ağrım oluyor bir de göğüs hassasiyeti başladı daha fazla sabredemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?