Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğim hiç korkma zorlandın mı peki? Bazen o da yapıyormuş ama bence ne olur ne olmaz bir git istersen. Kese göründü mü? Bana da 5+6 dedi oysa 5+2
Yok kuzum ben randevuyu bile zor bulmuştum, onu bekliyordum. Lekelenme görünce elim ayağım titredi, randevum zaten haftaya pazartesi. Bebişe bir şey olduysa kanama alanı oluştuysa diye korkuyorum şu an. Acilden giriş yapsam acaba kontrol ederler mi?

İnşallah bebişim inşallah merak etme bende heyecandan tansiyonum çıkıyor bir oturuyorum tekrar ölçüyorlar. Aynı gidiyoruz aynen büyük ihtimal yarın keseyi görürsün sende doktor da bana betamın hızlı arttığını söyledi. Perşembe 2000 deyince o zaman karından görünür dedi ve göründü çok şükür. Umarım içi de dolar

İnşallah bulantın başlamaz, hiç olmaz. Bu kadar kötü bir şey olduğunu hiç tahmin etmiyordum kasık ağrısı bel ağrısı hep hamilelik belirtilerinden o yüzden hiç kötü düşünme, bebiş büyüyor ondan böyle belirtiler oluyor, güzel düşünelim

Kadın doğum acili mi? Normal acil mi? Normalse belki polikliniğe sevk eder. Git kuzum ihmal etme belki progestan falan verir

Böyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.

Kadın doğum acili mi? Normal acil mi? Normalse belki polikiliğe sevk eder. Git kuzum ihmal etme belki progestan falan verir
Burada kadın doğum acili yok kuzum, normal acile gideceğim öğle arası bitsin de. İnşallah bir şey olmamıştır.
Kendi sıkıntıma senin güzel haberine de tepki veremedim kuzum, sağlıkla gelsin bebiş. Haftaya da kalp atışını duy inşallah.

Olur mu öyle şey kuzum hiç birimiz hiç bir sorun yaşamayalım inşallah. teşekkür ederim. İnan kesenin içi boş daha belli değil oluşup oluşmayacağı belki vajinal baksaydı rahat görürdü neyse dedim içimi ferah tutuyorum. Olacağı varsa oluyor 2.de ilki kadar karamsar ve üstüne düşünmüyorum. Ben iyiyim şuan senin miniğinin de iyi olması için dua ediyorum

Böyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.
Canım bilemezdin ki böyle bir şey olacağını. Acilden kadın doğuma yönlendirirler belki. Muayene olmuş olursun hızlıdan süper olur. İçin rahat eder böylece

Benim de 2 3 gündür bulantım başladı. Çalıştığım için de zorlanıyorum gerçekten. Siz bi çözüm bulabildiniz mi?
Malesef çok çaresizim. Doktor vermeden de bulantı ilacı almak istemiyorum, cuma günü kalp atışı için gidicez o gün ilaç yazdırıcam artık. Aynen çalışırken işte çok zorlanıyorum, evde 2 yaş bebesi var onunla daha çok zorlanıyorum. Ailelere söylemedik henüz, çaktırmamak için uğraşırken daha daha zorlanıyorum

Ayy Allah yardımcınız olsun inşallah, çok zor bir durum

Doktora sormadan ilişki yaşamasaydınız keşke bu haftalarda pek önermiyorlar

Canım çok geçmiş olsun endişelenme kanama kahverengi ise hiç endişelenme bence rahimde bir kanama alanıdır güzel haberlerle gel inşallah

Canım ben de öyleyim 2.diye cok daha rahat gecıyor zman sanki. Ama kızım abla olmayı çok istiyor ve ona söylemek için sabırsızlanıyorum. Bu meme ucu agrım epey azaldı sbah bile çoktu. Hormonal dalgalanma olacgını bildiğim halde benim gibi var mı onu duymayı çok istiyorum

Bende ikinci diye rahat geçiriyorum. Kontrole 7 artıda gideceğim. Ben zaten ilk meme hassasiyeti ile öğrendim. Ağrıdı acıdı özellikle sol. Şimdilerde o azaldı 4 gündür gece gündüz bulantım oluyor. Yemezsem sıkıntı yok yersem başlıyor. Hatta bir kaç kere gece uykudan uyandırdı o derece. Yorgun ve halsizlik var. Devamlı uyku modundayım. Nasıl olacak bilmiyorum.

Kızlar ben 4+6 dayım hiç bir belirtim yok ilk gebeliğim kötü bir şey oldu diye çok korkuyorum

Evet kasık agrısı bel agrısı mutlu ediyor beni. Aniden basladı dimi hafta olarak tam kaçtasınumarım azalır günden güne belirtin ben henüz görmedim diye tribe giriyorum bugün vücut ısım bile az soğuk Gibi geldi endişelenme yebasladm

Ben de geç gitmek istiyordum ama kışın başka sehırde yaşıyoruz yazın da kendi evimizde 3 ay kalıyoruz. Şehir değiştirecegım 20 gün sonra yeniden Güneydoğu yolu var. Buyuzddn çok beklemeyip burada 2 kez gitmeyi planladım. Yolumuz 13,14saatti şimdi 16 ,17 bulabilir bulantım Umarım hafifler ama biliyorsun kı hepsi geçici geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…