- 26 Haziran 2025
- 175
- 252
- 18
Yok kuzum ben randevuyu bile zor bulmuştum, onu bekliyordum. Lekelenme görünce elim ayağım titredi, randevum zaten haftaya pazartesi. Bebişe bir şey olduysa kanama alanı oluştuysa diye korkuyorum şu an. Acilden giriş yapsam acaba kontrol ederler mi?Bebeğim hiç korkma zorlandın mı peki? Bazen o da yapıyormuş ama bence ne olur ne olmaz bir git istersen. Kese göründü mü? Bana da 5+6 dedi oysa 5+2
İnşallah bebişim inşallah merak etme bende heyecandan tansiyonum çıkıyor bir oturuyorum tekrar ölçüyorlar. Aynı gidiyoruz aynen büyük ihtimal yarın keseyi görürsün sendeYa çok sevindim canımhadi gözünaydın evet önden gidiyorlar genelde ilk haftalarda.Ay ben de heyecanlanıyorumm çokk meme ucunun aniden gitti sanki canım ona sıkıldıı cherie yaa ama sol kasıgım agrıyor ağrıdıkva hosuna gidiyor. Biz hemen hemen aynıydı dua et ben de göreyimmm bebişim olusmuştur ama görünmüyordur annesi henüz
İnşallah bulantın başlamaz, hiç olmaz. Bu kadar kötü bir şey olduğunu hiç tahmin etmiyordumCanım 6 haftadan sonra başlıyor genelde Benim de midem niye kızım'daki gibi bulanmıyor diyorum. Her şeyin düzgün gittiğini gösteriyor merak etme doktorun mide için ilaçlar verecektir onlar iyi gelir. Ama sen benden bir hafta falan öndesin sanırım bakalım başlayacak mı benim. Kasık ve bel ağrısından tatildeyken Çok korktum özellikle yüzmeden sonra olmuştu. Aklımda kötü kötü senaryolar var ya benim yüzümden gelişme durduysa vesaire vesaire umarım yarın güzel haberler alırım
Kadın doğum acili mi? Normal acil mi? Normalse belki polikliniğe sevk eder. Git kuzum ihmal etme belki progestan falan verirYok kuzum ben randevuyu bile zor bulmuştum, onu bekliyordum. Lekelenme görünce elim ayağım titredi, randevum zaten haftaya pazartesi. Bebişe bir şey olduysa kanama alanı oluştuysa diye korkuyorum şu an. Acilden giriş yapsam acaba kontrol ederler mi?
Böyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.Ben olsam doktora giderdim çünkü ilk hamileliğimde de burada forumu takip ediyordum, bu şekilde sorun yaşayan birine ilişkiyi yasaklamıştı doktoru bir süre. Belki progestan verebilir. Belki de tutunma kanamasıdır doktor bi görse için rahat eder canım ya
Burada kadın doğum acili yok kuzum, normal acile gideceğim öğle arası bitsin de. İnşallah bir şey olmamıştır.Kadın doğum acili mi? Normal acil mi? Normalse belki polikiliğe sevk eder. Git kuzum ihmal etme belki progestan falan verir
Kötüyü düşünme inşallah hiç bir şey yoktur. Her şeyin çaresi var çok şükürBöyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.
İnşallah bebeğim çok teşekkür ederim.Kötüyü düşünme inşallah hiç bir şey yoktur. Her şeyin çaresi var çok şükür
Olur mu öyle şey kuzum hiç birimiz hiç bir sorun yaşamayalım inşallah. teşekkür ederim. İnan kesenin içi boş daha belli değil oluşup oluşmayacağı belki vajinal baksaydı rahat görürdü neyse dedim içimi ferah tutuyorum. Olacağı varsa oluyor 2.de ilki kadar karamsar ve üstüne düşünmüyorum. Ben iyiyim şuan senin miniğinin de iyi olması için dua ediyorumBurada kadın doğum acili yok kuzum, normal acile gideceğim öğle arası bitsin de. İnşallah bir şey olmamıştır.
Kendi sıkıntıma senin güzel haberine de tepki veremedim kuzum, sağlıkla gelsin bebiş. Haftaya da kalp atışını duy inşallah.
doktor 8 haftaya kadar ilişkiye girmeyin dedi bna cnm kadın doğum doktoruna gitmeni tavsiye ederim acilden çokİnşallah bebeğim çok teşekkür ederim.
Canım bilemezdin ki böyle bir şey olacağını. Acilden kadın doğuma yönlendirirler belki. Muayene olmuş olursun hızlıdan süper olur. İçin rahat eder böyleceBöyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.
Malesef çok çaresizim. Doktor vermeden de bulantı ilacı almak istemiyorum, cuma günü kalp atışı için gidicez o gün ilaç yazdırıcam artık. Aynen çalışırken işte çok zorlanıyorum, evde 2 yaş bebesi var onunla daha çok zorlanıyorum. Ailelere söylemedik henüz, çaktırmamak için uğraşırken daha daha zorlanıyorumBenim de 2 3 gündür bulantım başladı. Çalıştığım için de zorlanıyorum gerçekten. Siz bi çözüm bulabildiniz mi?
Malesef çok çaresizim. Doktor vermeden de bulantı ilacı almak istemiyorum, cuma günü kalp atışı için gidicez o gün ilaç yazdırıcam artık. Aynen çalışırken işte çok zorlanıyorum, evde 2 yaş bebesi var onunla daha çok zorlanıyorum. Ailelere söylemedik henüz, çaktırmamak için uğraşırken daha daha zorlanıyorum
Doktora sormadan ilişki yaşamasaydınız keşke bu haftalarda pek önermiyorlarHanımlar merhabalar, ben son regl tarihine göre 5+1 hamileyim. Doktor kontrolüm de 6+1 de. Dün gece eşimle ilişki yaşadık ama sabah peçeteye gelen kahve lekeler var korkuyorum ilk gebeliğim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Acile gitsem bakarlar mı? Çok üzgünüm.
Canım çok geçmiş olsun endişelenme kanama kahverengi ise hiç endişelenme bence rahimde bir kanama alanıdır güzel haberlerle gel inşallahBurada kadın doğum acili yok kuzum, normal acile gideceğim öğle arası bitsin de. İnşallah bir şey olmamıştır.
Kendi sıkıntıma senin güzel haberine de tepki veremedim kuzum, sağlıkla gelsin bebiş. Haftaya da kalp atışını duy inşallah.
Canım ben de öyleyim 2.diye cok daha rahat gecıyor zman sanki. Ama kızım abla olmayı çok istiyor ve ona söylemek için sabırsızlanıyorum. Bu meme ucu agrım epey azaldı sbah bile çoktu. Hormonal dalgalanma olacgını bildiğim halde benim gibi var mı onu duymayı çok istiyorumOlur mu öyle şey kuzum hiç birimiz hiç bir sorun yaşamayalım inşallah. teşekkür ederim. İnan kesenin içi boş daha belli değil oluşup oluşmayacağı belki vajinal baksaydı rahat görürdü neyse dedim içimi ferah tutuyorum. Olacağı varsa oluyor 2.de ilki kadar karamsar ve üstüne düşünmüyorum. Ben iyiyim şuan senin miniğinin de iyi olması için dua ediyorum
Bende ikinci diye rahat geçiriyorum. Kontrole 7 artıda gideceğim. Ben zaten ilk meme hassasiyeti ile öğrendim. Ağrıdı acıdı özellikle sol. Şimdilerde o azaldı 4 gündür gece gündüz bulantım oluyor. Yemezsem sıkıntı yok yersem başlıyor. Hatta bir kaç kere gece uykudan uyandırdı o derece. Yorgun ve halsizlik var. Devamlı uyku modundayım. Nasıl olacak bilmiyorum.Canım ben de öyleyim 2.diye cok daha rahat gecıyor zman sanki. Ama kızım abla olmayı çok istiyor ve ona söylemek için sabırsızlanıyorum. Bu meme ucu agrım epey azaldı sbah bile çoktu. Hormonal dalgalanma olacgını bildiğim halde benim gibi var mı onu duymayı çok istiyorum
Evet kasık agrısı bel agrısı mutlu ediyor beni. Aniden basladı dimi hafta olarak tam kaçtasınİnşallah bulantın başlamaz, hiç olmaz. Bu kadar kötü bir şey olduğunu hiç tahmin etmiyordumkasık ağrısı bel ağrısı hep hamilelik belirtilerinden o yüzden hiç kötü düşünme, bebiş büyüyor ondan böyle belirtiler oluyor, güzel düşünelim
Ben de geç gitmek istiyordum ama kışın başka sehırde yaşıyoruz yazın da kendi evimizde 3 ay kalıyoruz. Şehir değiştirecegım 20 gün sonra yeniden Güneydoğu yolu var. Buyuzddn çok beklemeyip burada 2 kez gitmeyi planladım. Yolumuz 13,14saatti şimdi 16 ,17 bulabilirBende ikinci diye rahat geçiriyorum. Kontrole 7 artıda gideceğim. Ben zaten ilk meme hassasiyeti ile öğrendim. Ağrıdı acıdı özellikle sol. Şimdilerde o azaldı 4 gündür gece gündüz bulantım oluyor. Yemezsem sıkıntı yok yersem başlıyor. Hatta bir kaç kere gece uykudan uyandırdı o derece. Yorgun ve halsizlik var. Devamlı uyku modundayım. Nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?