Benimde kirpiklerim ve saçım dökülüyor. Ve yanaklarım boya yapmis gibi kıpkırmızı oldu. Böyle olunca kız diyorlar da bakalım nasippppKızlar selam kaş ve kirpikleri dökülen var mı bu süreçte ya kaşlarım çok dökülüyor
Aaa maşallahBenimde sat 9 temmuz kalp atışını ve keseyi gördük çok şükür inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Bi tanıdığım bir test yaptırmıştı önden öğrendi. Ama hangisiydi bilmiyorum öğrenirsem söylicemHaftası önden giden arkadaşlar cinsiyetini öğrenince yazacak ben onları bekliyorumhani derler ya bu sene erkek senesi yada kız senesi. Onu bekliyorum bende
Nıpt yani fetal dna testiBi tanıdığım bir test yaptırmıştı önden öğrendi. Ama hangisiydi bilmiyorum öğrenirsem söylicem
Ayy onlar ne çabuk öğrenmişlerMart anneleri yazmış cok heyecanlı oluyor hepsi cok mutlu rüyalarında görenler bile olmus
Çoğu dediğim testi yaptırmış o yüzdenAyy onlar ne çabuk öğrenmişler
Bizim sizle belirtilerimiz aynı tek kendimin sanıyordum.Benimde kirpiklerim ve saçım dökülüyor. Ve yanaklarım boya yapmis gibi kıpkırmızı oldu. Böyle olunca kız diyorlar da bakalım nasipppp
Sivilcelenme var mi peki canimBizim sizle belirtilerimiz aynı tek kendimin sanıyordum.Yanaklarım bir anda kızardı benim de şaşkınım.
O da var maalesefSivilcelenme var mi peki canim
Aynısı bende de var tam sol taraftaO da var maalesefÇenemin sol köşesinde nazar boncuğu gibi duruyor
Cinsiyetlerimiz aynı mı olacak çok merak ettim şimdiAynısı bende de var tam sol tarafta
Ben 8+4 üm sen kac haftalıksın ? benim cevrem hep kiz diyor. Rüyamda da iki kere kiz gördüm. Tabi sağlıkla olsunlar da gerisinin önemi yokCinsiyetlerimiz aynı mı olacak çok merak ettim şimdiÇünkü anlaşılan belirtilerimiz birebir aynı, senin kaç hafta oldu canım?
Ben de 7+6 yımBen 8+4 üm sen kac haftalıksın ? benim cevrem hep kiz diyor. Rüyamda da iki kere kiz gördüm. Tabi sağlıkla olsunlar da gerisinin önemi yok
Evet evet bu testmiş şimdi öğrendimNıpt yani fetal dna testi
Ne tesadüf benim eşimde erkek diyor ama annenin hissi daha onemli tabii.Ben de 7+6 yımÇevremdeki herkes bebiş için kız diyor, benim hissim de kız olduğu yönünde sadece eşim ve yakın bir arkadaşım erkek hissediyor. Sağlıkla gelsin ilk çocuğum olacak cinsiyetin söylediğin gibi hiçbir önemi yok gerçekten.
Sağlıkla gelsinler minnoşlar.
Hayırlı evlat olsunlar, sağlıklı olsunlar da yeter ki.Ne tesadüf benim eşimde erkek diyor ama annenin hissi daha onemli tabii.
Ücretli bir testmiş bu ben cok araştırdım doğruluk oranı cok yüksek ama işte cinsiyeti için iyi ama hastalık konusunda insanın aklını başından alan bir testEvet evet bu testmiş şimdi öğrendim
Amin amin öğrenince buradan söyleriz artıkHayırlı evlat olsunlar, sağlıklı olsunlar da yeter ki.
Ben de anne hisleri der tek geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?