Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar yalnız benim midem çok fena sabah kalkıyorum aksama kadar midem bulanıyor. Kusmuyorum ama sürekli bulanıyor. Yeni taşınma aşamasındayım evim içime sinmedi o evi düşününce bile midem bulanıyor.

Yani traş ettirmek biraz rahatlatıyor annem kedisini traş ettirdiğinde neredeyse 0 tüy dökümü oldu. Biz cesaret edemedik psikolojileri bozulur diye. Ama çocuklardan sonra her türlü bozulacak önerim robot süpürgen yoksa al cidden elin ayağın oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum, koltuk ve sandalyeleri de süpürüyoruz 2 güne bir ohh miss

Merhaba kızlar bugün sat a göre 7+2yim. İki hafta önce keseyi gördük bugün hiç büyümediğini embriyo oluşmadığını söyledi doktorum. Bide kese yamuk düzensiz dedi. Çok düşük ihtimal oluşması bebeğin dedi. Çok üzgünüm kalp atışı için gitmiştik. Sonradan oluşma ihtimali olmaz mı? Yaşayan var mı? Pazartesi tekrar bakacak

Benim de aynı kusma yok ama sürekli bir bulantı odalar bile midemi bulandırıyor. Mutfağa girince falan çok fena oluyorum. Yemek düşünmek bile korkunç. İnşallah en kısa zamanda geçer. Doktorum mide bulantısı için ilaç verdi bazen onu kullanıyorum fayda ediyor biraz ama iştahsızlık hep var. Tüm gün bir şey yemesem açlık hissetmem yani.

Oo bir de hırçınmış kıyamam bizimkiler şişko melek gibiler valla hiç yürümeye bile halleri yok sürekli uyuyolar anneye vermek mantıklıymış geçici süreliğine

Kızlar gen testi yaptıran var mı cinsiyet felan igrenenler İstanbul da nerde yaptırdınız birde ücreti neydi araştıran vs var mı

8+0 dan herkese merhaba kızlar
En son 6+3 te kalp atışını duymaya gittik. Sonrasında doktor 6 hafta sonra gel dedi.Siz o aralıkta bir daha gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidelim ne olur ne olmaz diyorum da eşimde bebeği rahatsız etmeyelim diyor fflşg

bende 5+5 de gitmiştim cnm 8+6 dayız şimdi 10+5 de gitmeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor

Allah yardımcın olsun canım benim daha çok yeni 5+2 hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim var sadece bulantı falan yok belki de bu yüzden bu kadar rahatım yeme de iyiyim
Merhaba sizin son durum nedir kaç haftalık oldunuz ve mide bulantısı/kusma var mı? Ben de ikizlere hamileyim 2 gün sonra 7 haftalık olucaz mide bulantısı kusmalardan kilo verdim resmen. Sizde durumlar nedir merak ettim

Kızlar merhabaaaa. Bugün 9+4 oldum. Düne kadar yüzüstü rahat rahat yatıyordum, dün itibariyle artık yüzüstü yattığımda karnımın altında yatakta bir şey kalmışta bende üstüne yatmışım gibi hissediyorum. Sanki bi portakal gibi, o serlikte ve boyutta oldu kese/rahim bir şeyler, artık ne bilmiyorum bu kadar çabuk mu büyüyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…