- Konu Sahibi perdesizev
-
- #1.781
Benimde sat 9 temmuz kalp atışını ve keseyi gördük çok şükür inşallah sizde güzel haberi alırsınızSAT 8 Temmuzdu yani 7+3 hamileyim ama bebek 5 haftalıkmış. Sadece kese göründü bebek görünmedi, kalp atışını duyamadım. 8 Eylül'de gel dedi. Tsh 4.1 miş bu yüzden Endokrine ve fazla kilomdan dolayı da diyetisyene yönlendirdi. Sizde nasıl durumlar arkadaşlar? Benim gibi olup bebişini gören var mı?
Ben henüz göremedim maalesef sadece keseyi gördük 10 mm inşallah 2 hafta sonra kalp atışı duyacağızmerhabalarrrevet kesemizi kalp atışını duydum minicik bebişimi de gördüm siz?
Ayni yasta ilk cocuklarimiz hemen hemen iste, bende ne dogru duzgun oynayabiliyorum ne yemek yapabiliyorm bu ara hersey vicdan azabi, ilerisi icin iyi olucak kardes biliyorum ama o ileriye gelene kdr napcami bilmedigim icin stres icindeyim bende, bi de boyle hasta gibi kaldm kenarda yatiyorum butun gun midem kotu halim yok, bu durumumuz gecince daha iyi hissedince duzeliriz umarimEvet. İlk bebeğim 3 yaşına Temmuz'da girdi. Şimdi bir yandan da bakıcı sıkıntısı yaşiyorum. Onun adına kendimi suçluyorum yazık benim yüzümden böyle el elinde büyüyor. Doğumu zordu küvezde kaldı bekledim onu kıyamıyorum. Karnımdakine de öyle kendim istedim tedavi gebeliği ama aceba ikisine de haksızlık yapmış olur muyum diye kendimi sorgulamadan yapamıyorum...
Ultrasona girdiyseniz verdikleri çıktıda bebeğin gerçek haftası yazıyorKızlar ben kaç haftalığım bilmiyorum. Sadece keseyi gördük, kan tahlili vermedim. Çarşamba günü tekrar randevum var. Mide bulantım hiç yok neredeyse ancak karnımda kramplar ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Bir de uzun yola çıktık. Saatte bir durup yürüyorum.
Yani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyulduMaşallah sağlıkla kucagınıza gelsin bebişben henüz bebeği bile goremedim maalesef sadece keseyi gördük 10 mm doktor kaç haftalık olduğunu da soylemedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim. İnşallah o zaman duyarım ben de
İnşallah.. İnanıyorum güzel anne olacağız inşallah.Ayni yasta ilk cocuklarimiz hemen hemen iste, bende ne dogru duzgun oynayabiliyorum ne yemek yapabiliyorm bu ara hersey vicdan azabi, ilerisi icin iyi olucak kardes biliyorum ama o ileriye gelene kdr napcami bilmedigim icin stres icindeyim bende, bi de boyle hasta gibi kaldm kenarda yatiyorum butun gun midem kotu halim yok, bu durumumuz gecince daha iyi hissedince duzeliriz umarim
Kaç haftalık. Belirtileri nasıl farklılık var mı aceba. Beta değeriniz değişiklik varmıydı. Hissettiniz mi ikiz olduğunu.Yani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyuldu
Kaç haftalık. Belirtileri nasıl farklılık var mı aceba. Beta değeriniz değişiklik varmıydı. Hissettiniz mi ikiz olduğunu.
İlk kontolüme pazartesi gideceğim inanın çok heycanlıyım... Kalbim ağzımdan çıkacak aynı zamanda duygusalım çok..
şuan 6+3 üm. Beta hep yüksek artıyordu yani 2.7 kat gibi bi oranla. Ve öğrendiğim gün hasta oldum. Klima çarptı zannettim ama o günden beri toparlayamadım kendimi. İlk başlarda halsizlik uyku çok ağırdı. Şimdi bunlara ek koku hassasiyeti ve mide bulantısı eklendi. Memelerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başlamıştı yani o da çok erken şişti. Şuan acısını anlatamam taş gibi patlayacaklar neredeyse. Doktor şunu söyledi. İkiz olduğu için tüm belirtileri 2 kat hissedersin hormonların 2 kat yükselir. Aynı zamanda riskler de 2 katıdır. O yüzden özenli yaklaşıcaz dedi. Bu arada hissettim mi galiba evet ama bu histen ziyade betanın yüksek artışıyla alakalıydı. Keseyi İlk 1 gördüğümüzde tek dimi diye doktora sormuştum tek deyince oh demiştim hatta2. kontrolde çok sürpriz bi şekilde öğrendik ikiz olduklarını. Şok olduk tek başıma nasıl bakıcam diye düşündüm bir sürü kafamda senaryolar yani sizin için de tüm kalbimle dua ediyorum. Allah gönlünüzdekini yaşamayı nasip etsin
Pazartesi verdiğim test 579 du dün verdiğim de 1728 çıktı hemşire fazla gibi dedi ama bakalım salı günü gidicem dr a17 günde döllenme acısı ile bakarsak değerin cok iyi gözüküyor. Artış olarakda. Ama önemli olan kesen. Kese boyutun ile kaç haftalik olduğunu görebilirsin. Betadan suanlik tekil mi çoğul mu gebelik anlaşılmıyor. 6.haftada kesede görebilirsin anca. Ama eğer ikiz istiyorsan umarım öyledir. İlk ne hissedersen o olur derler
Ooo o zamana çoktaann görünür. Çünkü doktor bi sonraki randevuyu 16 Eylül e verdi. Yaklaşık benim de 9 oluyor o zaman. Hatta karından çok daha net duyarız o zaman dediBenimde 5+1 de 1000üzeri yazıyordu 5+3 de 5600 olduğunu öğrendim. Bende şüphelendim. İlk hamileliğim gbı değil. O yüzden sordum. Ve bu zamana kadar iyi sabrettim pazartesi artık veya salı inşallah gerçeklerle yüzleşeceğim. 9+ olacak muhakkak görünür.3patili2deli
Ya benim çok tuhaf oldu tek ilişki ve korunmasız 5 Ağustos bu tarihe Göre değer yüksek geldi bana ya 21 inde 154. 25 inde 579 28 inde ise 1728Benimde 5+1 de 1000üzeri yazıyordu 5+3 de 5600 olduğunu öğrendim. Bende şüphelendim. İlk hamileliğim gbı değil. O yüzden sordum. Ve bu zamana kadar iyi sabrettim pazartesi artık veya salı inşallah gerçeklerle yüzleşeceğim. 9+ olacak muhakkak görünür.3patili2deli
İnşallahOoo o zamana çoktaann görünür. Çünkü doktor bi sonraki randevuyu 16 Eylül e verdi. Yaklaşık benim de 9 oluyor o zaman. Hatta karından çok daha net duyarız o zaman dedi
Merhaba benimde benimde 3. Gebeliğim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
Hadi hayırlısı olsun canımmmm güzel haberlerini bekliyorumPazartesi verdiğim test 579 du dün verdiğim de 1728 çıktı hemşire fazla gibi dedi ama bakalım salı günü gidicem dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?