Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Benimde sat 9 temmuz kalp atışını ve keseyi gördük çok şükür inşallah sizde güzel haberi alırsınız

Ayni yasta ilk cocuklarimiz hemen hemen iste, bende ne dogru duzgun oynayabiliyorum ne yemek yapabiliyorm bu ara hersey vicdan azabi, ilerisi icin iyi olucak kardes biliyorum ama o ileriye gelene kdr napcami bilmedigim icin stres icindeyim bende, bi de boyle hasta gibi kaldm kenarda yatiyorum butun gun midem kotu halim yok, bu durumumuz gecince daha iyi hissedince duzeliriz umarim

Ultrasona girdiyseniz verdikleri çıktıda bebeğin gerçek haftası yazıyor
Bazen sat ve kese farklı oluyor

Yani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyuldu

İnşallah.. İnanıyorum güzel anne olacağız inşallah.

Yani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyuldu
Kaç haftalık. Belirtileri nasıl farklılık var mı aceba. Beta değeriniz değişiklik varmıydı. Hissettiniz mi ikiz olduğunu.

İlk kontolüme pazartesi gideceğim inanın çok heycanlıyım... Kalbim ağzımdan çıkacak aynı zamanda duygusalım çok..

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor veya hastane var mıdır ? Yakında fiyat alanlar oldu mu ? Ben çok kararsızım seçemedim hala

Pazartesi verdiğim test 579 du dün verdiğim de 1728 çıktı hemşire fazla gibi dedi ama bakalım salı günü gidicem dr a

Benimde 5+1 de 1000üzeri yazıyordu 5+3 de 5600 olduğunu öğrendim. Bende şüphelendim. İlk hamileliğim gbı değil. O yüzden sordum. Ve bu zamana kadar iyi sabrettim pazartesi artık veya salı inşallah gerçeklerle yüzleşeceğim. 9+ olacak muhakkak görünür. 3patili2deli

Herkese merhabalar, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Benim de SAT 6 temmuz. 5+5 te keseyi görmüştük, dün 7+4 te kalp atışlarını duyduk çok şükür. Haftasıyla da tam uyumlu dedi doktorumuz. Bir dahaki randevu 11. haftada kromozom testlerine bakacağız dedi. Kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok, mide bulantısı falan hiç yok, inşallah böyle devam eder

Ooo o zamana çoktaann görünür. Çünkü doktor bi sonraki randevuyu 16 Eylül e verdi. Yaklaşık benim de 9 oluyor o zaman. Hatta karından çok daha net duyarız o zaman dedi

Ya benim çok tuhaf oldu tek ilişki ve korunmasız 5 Ağustos bu tarihe Göre değer yüksek geldi bana ya 21 inde 154. 25 inde 579 28 inde ise 1728

Merhaba benimde benimde 3. Gebeliğim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Mazur görün sormak içimden geldi.. Planlı bir gebelik miydi sizin? Benimki hiç değildi.. 6 yasında bir oğlum, 21 aylık bir oğlum daha var.. Hala daha alışabilmiş değilim.. Sadece yasayıp görcem diyorum, açıkcası çok düşünmüyorum

Bu arada bnm beta 2700 dü keseyim gördüm sadece.. İki haftaya kalp atışı olur dedı doktor.. Oğlum okula baslıcak, oryantasyon gecsın öyle gitmeyi planlıorm.. Bakalım duyabılcek miyim☺

Bende yeni bıraktım.. Eşimin teorisine göre üç günü atlatınca gerisi geliyor.. Bugün üçüncü günümdü, bi şekilde gecırdm zamanı.. Ben hamıleyken hiç içmedim, hamilelik bittiği gibi de yaktım sigarayı.. Hamıleyken genelde günde bir tane izin verılıyor diye biliyorm.. Doktorunuza mutlaka danışın.. Vicdan azabı çekmeyin, herkesin koşulu şartları bambaşka.. Ben bırakabildim ama başkası bırakamaz, herkesin nedenleri hayat koşulları bambaşka.. Hayatta herşey mümkün.. Dediğim gibi üç gün dişinizi sıkmayı deneyin bizim taktik bu şekilde.. Eğer olmuyorsa doktor ne derse o umarım basarırsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…