Kızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
Evet. İlk bebeğim 3 yaşına Temmuz'da girdi. Şimdi bir yandan da bakıcı sıkıntısı yaşiyorum. Onun adına kendimi suçluyorum yazık benim yüzümden böyle el elinde büyüyor. Doğumu zordu küvezde kaldı bekledim onu kıyamıyorum. Karnımdakine de öyle kendim istedim tedavi gebeliği ama aceba ikisine de haksızlık yapmış olur muyum diye kendimi sorgulamadan yapamıyorum...
Merhaba, benim de tahmini doğum tarihim Nisan görünüyor. Daha 7+4teyim ve önceden hep tansiyonum düşüktü 10'a 6 gibi, şimdiden 2 kere 13'e 9 gördüm 1 hafta içinde. Sürekli yüksek değil ama oraya çıkması şimdiden endişelendiriyor beni. Önceden tansiyonu düşük olup ilk trimesterden yükselen var mı? Diğer zamanlarda da 11'e 8 12'ye 8 çıkıyor zaten, alışık olduğum tansiyondan yüksek yine de. Endokrin randevum daha birkaç gün var, bekliyorum anca.
Merhaba hayırlı olsun bende bugün doktora gittim 7 haftadayım tansiyonum 13 e 9 çıktı. Doktor tansiyon takibi verdi. Günde 4 defa tansiyon ölçüp not etmemi istedi 14 e 9 ve üstü çıkarsa hemen gelin kardiyolojiye gitmeniz gerekiyor dedi. Endokrin ilgilenmiyor sanırım bununla. İstersen sende tansiyon takibi yap en azından doktora gidince elinde takibin olmuş olur. Çok geçmiş olsun şimdiden umarım birşey çıkmaz.
Merhaba arkadaşlar bizde bugün 7+1 de kalp atışı ve keseyi gördük tahmini doğum 15 Nisan gösteriyor bizimde Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hala bekliyorum bilemediler tüpteki gebelik kisti mi bebek mi bugün muayenem vardı unutmuş asistan doktor girmiş ameliyata Allah kimseyi bunların eline düşürmesin hala hiçbir tedaviye başlamadım hastane odasında oturuyorum
Merhaba hayırlı olsun bende bugün doktora gittim 7 haftadayım tansiyonum 13 e 9 çıktı. Doktor tansiyon takibi verdi. Günde 4 defa tansiyon ölçüp not etmemi istedi 14 e 9 ve üstü çıkarsa hemen gelin kardiyolojiye gitmeniz gerekiyor dedi. Endokrin ilgilenmiyor sanırım bununla. İstersen sende tansiyon takibi yap en azından doktora gidince elinde takibin olmuş olur. Çok geçmiş olsun şimdiden umarım birşey çıkmaz.
Aslında başka şey için endokrine gidecektim bu da denk geldi, ona sorarım diye düşünmüştüm. Dahiliye alt dalı diye bakar sandım, bakmadıklarını bilmiyordum. Hangi saatlerde ölçüyorsunuz örnek olarak, aralarda kaç saat var? Ben de takip etmek istiyorum birkaç gün boyunca. Size de çok geçmiş olsun. Aslında belirsizlik can sıkıyor hamilelikte en çok, eminim sizin için de öyledir