- 28 Şubat 2025
- 100
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #1.761
Of çok geçmiş olsunHer şeyden tıksırıncaya ac kalınca daha cok midem bulaniyordu. Simdi daha cok dudak ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Susadığım zaman bulantım geri basladi
Böbrek mi bilmiyorum ama sol tarafım boşluk gibi bi yer batıyor sürekliBöbrek ağrısı yaşayan var mı aranızda acaba ? Yani bazen o kadar fazla ağrıyor ki masaj yapıyorum ama geçmiyor
nen bi paket içiyordum şu an 5 taneye düştüm komple bırakamıyorum canım çok istiyor 8 haftalık şuan ek yapıcam bilmiyorum vicdan da yapıyorumKızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
İstersen bu süreçte sigarayı bırakmak için psikolojik bir destek alabilirsin. Çok güzel bir sebebin var. Tam zamanı. Ben yıllar önce öyle bırakmıştım.Böbrek mi bilmiyorum ama sol tarafım boşluk gibi bi yer batıyor sürekli
nen bi paket içiyordum şu an 5 taneye düştüm komple bırakamıyorum canım çok istiyor 8 haftalık şuan ek yapıcam bilmiyorum vicdan da yapıyorum
Evet. İlk bebeğim 3 yaşına Temmuz'da girdi. Şimdi bir yandan da bakıcı sıkıntısı yaşiyorum. Onun adına kendimi suçluyorum yazık benim yüzümden böyle el elinde büyüyor. Doğumu zordu küvezde kaldı bekledim onu kıyamıyorum. Karnımdakine de öyle kendim istedim tedavi gebeliği ama aceba ikisine de haksızlık yapmış olur muyum diye kendimi sorgulamadan yapamıyorum...Aynen ben de kendimi sucluyorum ya bisey olursa diye odum patliyo ama bi yandan da dusunceler devam ediyo, endisem cok
Senin de 2. Bebek mi?
Merhaba hayırlı olsunMerhaba, benim de tahmini doğum tarihim Nisan görünüyor. Daha 7+4teyim ve önceden hep tansiyonum düşüktü 10'a 6 gibi, şimdiden 2 kere 13'e 9 gördüm 1 hafta içinde. Sürekli yüksek değil ama oraya çıkması şimdiden endişelendiriyor beni. Önceden tansiyonu düşük olup ilk trimesterden yükselen var mı?Diğer zamanlarda da 11'e 8 12'ye 8 çıkıyor zaten, alışık olduğum tansiyondan yüksek yine de. Endokrin randevum daha birkaç gün var, bekliyorum anca.
Merhaba, sizin son durum ne oldu acaba. İnşallah güzel haber verirsiniz.hala bekliyorum bilemediler tüpteki gebelik kisti mi bebek mi bugün muayenem vardı unutmuş asistan doktor girmiş ameliyata Allah kimseyi bunların eline düşürmesin hala hiçbir tedaviye başlamadım hastane odasında oturuyorum
Aslında başka şey için endokrine gidecektim bu da denk geldi, ona sorarım diye düşünmüştüm. Dahiliye alt dalı diye bakar sandım, bakmadıklarını bilmiyordum. Hangi saatlerde ölçüyorsunuz örnek olarak, aralarda kaç saat var? Ben de takip etmek istiyorum birkaç gün boyunca. Size de çok geçmiş olsun. Aslında belirsizlik can sıkıyor hamilelikte en çok, eminim sizin için de öyledirMerhaba hayırlı olsunbende bugün doktora gittim 7 haftadayım tansiyonum 13 e 9 çıktı. Doktor tansiyon takibi verdi. Günde 4 defa tansiyon ölçüp not etmemi istedi 14 e 9 ve üstü çıkarsa hemen gelin kardiyolojiye gitmeniz gerekiyor dedi. Endokrin ilgilenmiyor sanırım bununla. İstersen sende tansiyon takibi yap en azından doktora gidince elinde takibin olmuş olur. Çok geçmiş olsun şimdiden umarım birşey çıkmaz.
Ben endokrindede takipteyim haşimato hastasıyım tsh hamilelikte birden 11 e yükseldi birde insilün direncim var. Ben sabah 8 de 14 de 20 de birde gece 2 de ölçüyorum . 6 saat arayla. Malesef öyle belirsizlik mahvediyor insanı.Aslında başka şey için endokrine gidecektim bu da denk geldi, ona sorarım diye düşünmüştüm. Dahiliye alt dalı diye bakar sandım, bakmadıklarını bilmiyordum. Hangi saatlerde ölçüyorsunuz örnek olarak, aralarda kaç saat var? Ben de takip etmek istiyorum birkaç gün boyunca. Size de çok geçmiş olsun. Aslında belirsizlik can sıkıyor hamilelikte en çok, eminim sizin için de öyledir
merhabalar SAT 14 TEMMUZ suan 6+4 haftalık hamileyimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Merhabalar benim de sat 15 temmuz siz kalp atışı vs gorebildiniz mimerhabalar SAT 14 TEMMUZ suan 6+4 haftalık hamileyimNisan 2026 annesi olacağım.. insallah herkes hayırlı sağlıklı sekilde bebeklerini alır kucaklarına
Merhaba benim de sat 15 temmuz 6+3 üm ve bugün kalp atışlarını duyduk çok şükürMerhabalar benim de sat 15 temmuz siz kalp atışı vs gorebildiniz mi
Maşallah sağlıkla kucagınıza gelsin bebişMerhaba benim de sat 15 temmuz 6+3 üm ve bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür
Merhaba benimde benimde 3. Gebeliğim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba.. Bende 2026 nisan annesiyim.. Bu 3.gebeliğim.. Umarım herkes sorunsuz şekilde kucagına alır bebişini
merhabalarrrMerhabalar benim de sat 15 temmuz siz kalp atışı vs gorebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?