Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Benimde kirpiklerim ve saçım dökülüyor. Ve yanaklarım boya yapmis gibi kıpkırmızı oldu. Böyle olunca kız diyorlar da bakalım nasipppp
Yaaa sizin ki ne kadarlık Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ben daha dün kalp atışını duydum 8+2 mide bulantım hiç yok sadece burnum iki haftadır tıkalı ve kaş ve kirpiklerim dökülüyor

Benim de sat’a göre 8+6 ama 3 gün geriden geliyordu en son, 8+3 üm. Ara ara bulantı ve burun tıkanıklığı var bende de. İlk başlardan beri çok saçım dökülüyordu kestirdim 1 haftadır dökülme durdu

Yani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyuldu
3 patili selam 3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))

Selamlar 2026 Mart anneleri grubundan geliyorum orada öğrenenlerin çoğunluğu erkek :))
ayyy deme bende ikiz bekliyorum kesin erken doğum yaparım mart a çekilirim.
İnşallah Mart son döngüdür Nisan kıza döner bir erkek bir kız olsa keşke

Son düzenleme:
Dediğiniz test 550 dolar olan mı acaba , bir arkadaşım ikizleri için yaptırmıştı ama ismini hatırlamıyor. Anneden kan alınıyor Yurt dışına gidiyormuş. Erkenden de cinsiyet öğreniyormuşsun.

Ya kızlar ben gebeliği öğrendiğim gün 50 kiloydum (28 temmuz) hergün tartılıyorum ve her gün kilo almış oluyorum. Bugün tartıldım 51.8 olmuşum daha 2-3 gün önce 51.3 kiloydum fazla da yemiyorum ama niye her tartıya çıktığımda kilom artmış oluyo anlamadım ilk trimesterde 3 kiloya kadar alınır diyolar ben daha şimdiden 2 kilo aldım neredeyse

3 patili selam 3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))
Günaydın canım , evet benim 1 eşimin 2 kedisi vardı Yani açıkçası ben de çok endişe ediyorum nasıl olacak diye. Çünkü eşimin kedisinin bi tanesi biraz fazla hırçın bize de saldırıyor dönem dönem eşimi çok kıskanıyor. İlk zamanlar neyse de çocuklar ayaklandığında sıkıntı diyorum. Eşime kalsa alışırlar bişey olmaz kafasında.Hatta evimizin salonu ve mutfağı kapısız kemerli. Buralara kapı yaptırıcaz kediler girmesin diye. Ama benim aklımda olan şey eğer zorlanırsak geçici dönem 3 ünü de anneme bırakıcam konuştuk tamam dedi zaten o da kedi manyağı yani sokağa falan asla bırakmam öyle bişey mümkün değil. Onlar da evlat sonuçta bi şekilde beraber yaşamanın yolları bulunacaktır

Kızlar merhaba bende inşallah 2026 nisan annesi olacağım. 15 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. 11 ağustosta betahcg tamamen düştü mü diye kontrole gittiğimde tekrar hamile kaldığımı duydum. 6+2 ( ultrasona göre 6+0) keseyi+bebeği gördüm. Kalp atışı başlamış ama daha net duyamayiz 1 hafta sonra gel dinleyelim dedi.

Benim de kedim var tabi bir tanecik. Komşumuzun oğlu geldi geçenlerde emekleyerek kedimize doğru gitti kedimiz kaçmadı ama pıskırdı normalde çok sakin bir kedidir çok şaşırdım ama kaçmadı da bence bu iyiye işaret dedim ahahahha bence zamanla alışırken hem bebişlerimizin en yakın arkadaşı olurlar. Benim tek korkum emeklediği ve her şeyi ağzına götürdüğü dönemlerde ne yapıcam ? Çünkü ne kadar her gün süpürsem de illa tüyleri oluyor kalıyor uçuşuyor. Çocuğun ağzına gitsin istemem… traş ettirmedik hiç bugüne kadar ama bilemedim

ne güzel bir hediye olmuş

Bende 8+4 üm benim bulantim sadece susadığım zaman olmaya başladı. Ve ciddi dudak kuruluğu yaşıyorum. Burun tıkanıklığı gece tek taraflı oluyor benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…