- 30 Ocak 2014
- 340
- 221
- 333
Merhaba Ben eğer gebe isem 28 nisanda doğum yapacağım. nasıl öğrendin gebeliğini? henüz erken değilmi? Tüp bebek mi?Merhaba sezaryansan zaten Mart annesi olursun tam ikilemde olmuş senin tarih![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Ben eğer gebe isem 28 nisanda doğum yapacağım. nasıl öğrendin gebeliğini? henüz erken değilmi? Tüp bebek mi?Merhaba sezaryansan zaten Mart annesi olursun tam ikilemde olmuş senin tarih![]()
Ben erken yumurtladım cnm ondan yoksa bu zamana kadar hiç çıkmamştı testlerde bence ondan erken yumurtladm çıktıMerhaba Ben eğer gebe isem 28 nisanda doğum yapacağım. nasıl öğrendin gebeliğini? henüz erken değilmi? Tüp bebek mi?
yaa ne güzel. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip etsinBen erken yumurtladım cnm ondan yoksa bu zamana kadar hiç çıkmamştı testlerde bence ondan erken yumurtladm çıktı
İnsallah vajinalden göründü benim bu arada aklınızda olsun karından duyulmazsa endişelenmeyinPazartesi benim de 6+0 oluyor o zaman gideceğim. İnşallah duyabilirim
benim de aynı 31 Mart görünüyor belki 1 Nisan olur :)Merhaba kızlar herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalımBen Nisan ayının ilk annelerinden olmuş olacağım inşallah 1 Nisan görünüyor tarihimiz. Mart-Nisan arasında gidip geleceğim o yüzden
![]()
Amin cnm inşallah hepimize nasip etsinyaa ne güzel. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip etsin
kanama alanı kesenin dışında vs dir belki cnm ama progestan falan vermesi lazımdı bence bi doktora daha çıkardım ben olsam garanti olsun diye bu bebeklere kolay kavuşmuyoruzSelam kizlar bende araniza yeni katildim yani nisan annesiyim bugun 5 haftalik hamileyim dün kontrole gittim vajinal ultrason ile keseyi gordul yalniz kanama alani oldugunuda söyledi fakat hicbir sekilde ilac falan vermedi sizce bir zarari olur mu doktor baska hicbirsey demedi bu komuda bana yardimci olur musunuz
Bende 4+5 deyim benim de sol tarafımda kasım ağrım var yanlış hatırlamıyorsam kızımda da aynı olmuştu bacağıma vurmuyor ama belimde bir hassasiyet var sanki böyle ağrıyacakmış gibiArkadaşlar ya ben 4+1 deyim şuan sol kasık ağrısı geçmiyor sürekli orda baskı şeklinde sanki içerde bi yumruk var aşırı rahatsız etmiyor ama hep orda yani, hafif bacağada vuruyor normal mi sizce?
Evet canim bende farkli bir doktora randevu aldim salı gunu ona gidicem dedigin gibi kanama kese dişindakanama alanı kesenin dışında vs dir belki cnm ama progestan falan vermesi lazımdı bence bi doktora daha çıkardım ben olsam garanti olsun diye bu bebeklere kolay kavuşmuyoruz![]()
Yaa ne güzel bakalım hangimiz önce doğuracak ya da aynı gün mü olacak çok heyecanlıbenim de aynı 31 Mart görünüyor belki 1 Nisan olur :)
Bana doktorum normal dedi 6. Haftadayım hala ara ara ağrım oluyor ama şiddetliyse doktora danışınArkadaşlar ya ben 4+1 deyim şuan sol kasık ağrısı geçmiyor sürekli orda baskı şeklinde sanki içerde bi yumruk var aşırı rahatsız etmiyor ama hep orda yani, hafif bacağada vuruyor normal mi sizce?
Mesajlarınızı tam hatırlamadığım için anlamadım ama benim betamda haftama göre geriden geliyordu. Pazartesi randevum var ve benimde aklımdan hiç çıkmıyor iyi düşünmek istiyorum yalnız değilsinizGünaydın herkese. Kan artışım yüzde 212 artmıştı en son Böyle giderse 12 agustosta betam tahminime göre 5binlerde olacak. 2 katı artarsa da 3.500ler falan. Olumsuz şeyleri okudukça karşıma çıkınca.. bir tedirginlik oluyor. Umarım bebişleri görürüz bir an önce kızlar. SATA göre 5+5 olacagım salı günü. Bir ben mi tedirginim böyle.Halbuki 2. Çocugum olacak.. insan aynı hissediyormuş gerçekten 1 ya da 2 hiç fark yok