- 20 Temmuz 2025
- 65
- 93
- 3
Benim de 3 kedim varr3 patili selam3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 3 kedim varr3 patili selam3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))
Evet üçü de cins ama üçünü de sahiplendik evden atılmış hepsi :) çok uysal kuzularım. 2 numara şiddet görmüş hele o dolaptan çıkmaz hiçAyy tekir iştedurmuyolar yerinde. Cins kedi biraz daha uysal oluyor sizin öyle mi?
MaşallahBenim de 3 kedim varrbende bazen bebiş varken nasıl olucak diye düşünüyorum, sonra da dönüp kendime saçmalama kızım bebişinin doğduğunda evde 3 tane arkadaşı olacak çok mutlu olacak diyorum
eşim eğer bebeğin alerjisi falan çıkarsa büyüyene kadar çocuklar (kediler) içeride durur sonra hassasiyeti geçince çıkarırız diyor. Bunu bile düşündük
![]()
Bir şeyler yiyorum yemedigim zaman hem bulantı başlıyor hem de bayılacak gibi hissediyorum. Çok fena bir durum hiç mutfağa girmeyi bende istemiyorumBenim de aynı kusma yok ama sürekli bir bulantı odalar bile midemi bulandırıyor. Mutfağa girince falan çok fena oluyorum. Yemek düşünmek bile korkunç. İnşallah en kısa zamanda geçer. Doktorum mide bulantısı için ilaç verdi bazen onu kullanıyorum fayda ediyor biraz ama iştahsızlık hep var. Tüm gün bir şey yemesem açlık hissetmem yani.
Evet maşallah tüm bebişlereKızlar merhabaaaa. Bugün 9+4 oldum. Düne kadar yüzüstü rahat rahat yatıyordum, dün itibariyle artık yüzüstü yattığımda karnımın altında yatakta bir şey kalmışta bende üstüne yatmışım gibi hissediyorum. Sanki bi portakal gibi, o serlikte ve boyutta oldu kese/rahim bir şeyler, artık ne bilmiyorumbu kadar çabuk mu büyüyorlarrr
![]()
Bizim de aynı şekilde. Üstelik 2 kedim uzun tüylü. Üstümüz başımız ev her yer tüy içinde ne kadar temizlersek temizleyelim. Traş ediyoruz evde mecburen, kıtık oluyorlar sürekli bide. Artık bebiş olunca da traşlı olacaklar ne yapalımMaşallaharkadaşlık konusunda çok haklısınız, beni düşündüren şey tüyler
yerler koltuklar tüy oluyor hep
Ay şu an farkettim profil fotonuzda varlar çok güzellerBizim de aynı şekilde. Üstelik 2 kedim uzun tüylü. Üstümüz başımız ev her yer tüy içinde ne kadar temizlersek temizleyelim. Traş ediyoruz evde mecburen, kıtık oluyorlar sürekli bide. Artık bebiş olunca da traşlı olacaklar ne yapalım![]()
Eğer fiyatına aşırı yüksek demezlerse bende yaptıracağım mutlaka. Bakalım 9undaki randevumda ne diyecek ona göre ilerleyeceğimEvet maşallah tüm bebişlerehatta nipt testi yapılırsa 10,11. haftada cinsiyetini ogrenebiliyormuşuz doktorum 10+5 gibi yapabiliriz dedi
benimki ultrasonda 7+4
Ayy ne güzel yapmışsınızEvet üçü de cins ama üçünü de sahiplendik evden atılmış hepsi :) çok uysal kuzularım. 2 numara şiddet görmüş hele o dolaptan çıkmaz hiç
EvettttttttAy şu an farkettim profil fotonuzda varlar çok güzeller![]()
Ben bı yere sordum 16 dediler bende düşünüyorum bakalımEğer fiyatına aşırı yüksek demezlerse bende yaptıracağım mutlaka. Bakalım 9undaki randevumda ne diyecek ona göre ilerleyeceğim![]()
Hayırlısı bakalım. İnşallah yüksek değildir ya. Çok fiyat farkı var mıdır acaba birkaç yeri araştırmaya gerek var mıEğer fiyatına aşırı yüksek demezlerse bende yaptıracağım mutlaka. Bakalım 9undaki randevumda ne diyecek ona göre ilerleyeceğim![]()
Bir şeyler yiyorum yemedigim zaman hem bulantı başlıyor hem de bayılacak gibi hissediyorum. Çok fena bir durum hiç mutfağa girmeyi bende istemiyorum
Bebiş kaç haftalıkKızlar kese ve yolk net olarak görünüyor demi bugün başka doktora gittim kendi adresimde olmadığım için bana keseyi goremiyorum dedi 4 gün önce çekilen ulstrason ekte 4 gün önce görülen şey bugün nasıl görünmez? Sizlerde bakar mısınız net degilmi kese ?
Ben bı yere sordum 16 dediler bende düşünüyorum bakalım
Burda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bideHayırlısı bakalım. İnşallah yüksek değildir ya. Çok fiyat farkı var mıdır acaba birkaç yeri araştırmaya gerek var mı
Aynen yakınsa denenebilir bana uzak ama Üni hastaneleri bu şekilde mi acaba yaptıran çoksa bizde yaptıralım kısmetseBurda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide![]()
Tabii eğer öyleyse bende hiç gitmem Eskişehire. Doktorum şu anda özel hastanede ama burdan önce üniversite hastanesindeymiş. Kendisine soracağımAynen yakınsa denenebilir bana uzak ama Üni hastaneleri bu şekilde mi acaba yaptıran çoksa bizde yaptıralım kısmetse![]()
Çok iyi. Bizi de haberdar edersinizTabii eğer öyleyse bende hiç gitmem Eskişehire. Doktorum şu anda özel hastanede ama burdan önce üniversite hastanesindeymiş. Kendisine soracağım