• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 17 37,8%
  • erkek

OY: 25 55,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 4,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,2%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    45
Kızlar 12. ve 14. Haftada kız diye söylemisti hep doktorum ben de kız istiyordum alıştırdım kendimi bugün fetal dna sonucu geldi erkekmiş 😃🧿
Hayırlısı olsun çok şaşırdım sağlıklı olması önemli tabii sürpriz yaptı bize bebis 🧿
P perdesizev değiştirebilirsin canım

Kız daha bugün konuştuk.. Akşama degişti hemi🤪 saglıkla gelsın🙏 hayatının erkeği geliyor 😁

Ben hiç ümit etmiyim bari🤪😅🙈

Kız daha bugün konuştuk.. Akşama degişti hemi🤪 saglıkla gelsın🙏 hayatının erkeği geliyor 😁

Ben hiç ümit etmiyim bari🤪😅🙈
Ya evet bugün konuştuk ultrasonda iki kez yüzde 70 kız deyince doktor 😅 sağlıkla gelsinler de 🧿🌸
Senin de rüyada kız çıkmıştı de mi hayırlısı 🧿

Ya evet bugün konuştuk ultrasonda iki kez yüzde 70 kız deyince doktor 😅 sağlıkla gelsinler de 🧿🌸
Senin de rüyada kız çıkmıştı de mi hayırlısı 🧿

Geçen ikili teste gittgmde 33 haftalık bi gebeyle konuştuk da.. Bu zmna kadar kız demişler.. Erkeğe dönmüş🥴 herşey pembe dıo🤪 doğumda öğrenen bile var.. Valla doğmadan aslında hiçbişey kesin degıl de işte biz gene hayallere dalıyoruz😅

Geçen ikili teste gittgmde 33 haftalık bi gebeyle konuştuk da.. Bu zmna kadar kız demişler.. Erkeğe dönmüş🥴 herşey pembe dıo🤪 doğumda öğrenen bile var.. Valla doğmadan aslında hiçbişey kesin degıl de işte biz gene hayallere dalıyoruz😅
Chatgbt de kız dedi 😅 kız diye söylenip erkek çıkan çok bebek varmış 16. Haftadan önceki tahminlerin yüzde 50 si tutmuyor sanki hayırlısı 😊

Erkek bebeklern erken tahmini tutuyor genelde ama kız bebeklerin erken tahminin de yanılma payı oluyor illa.

Chatgbt de kız dedi 😅 kız diye söylenip erkek çıkan çok bebek varmış 16. Haftadan önceki tahminlerin yüzde 50 si tutmuyor sanki hayırlısı 😊

Herşey sana kız demiş😁 yani çok normal kız diye düşünmen😁 doğru valla ben hep ondan geç öğrendim.. İlkini 19.haftada, ikimciyi de sanrm 14 15 gibi öğrendim sanki.. İlk defa bunu erken öğrencem eğer gösterirse meleğim 🤗

Herşey sana kız demiş😁 yani çok normal kız diye düşünmen😁 doğru valla ben hep ondan geç öğrendim.. İlkini 19.haftada, ikimciyi de sanrm 14 15 gibi öğrendim sanki.. İlk defa bunu erken öğrencem eğer gösterirse meleğim 🤗
Doktora da diyor kıza benziyordu sizinki diye erkek güzeli maşallah 🧿🌸😂

Hanımlar serklaj durumu olan var mı? Benim haftaya yapılacak önlem amaçlı. Biraz haliyle tedirginim. Umarım her şey yolunda ilerler.

Zaten doğunca valla bi toparlanın.. Bebeği bırakın bırakın çıkın.. Zaten size iyi gelecek.. Bunun yanında bebek de baskasına alıscak.. Özellikle babaya bırakın, bırakın ki rahatlıga alıstırmayın erkekleri🤪 evet cidden asırı baglılar anneye.. Zaten bı kızı bı oğlu olanlar aradakı farkı çok iyi görürler.. Erkek çocuğu gelişimsel olarak bile kızdan geride büyüyo🥴 kızlar bi aşamayı çoktan geçmişken erkekler yerinde sayıyor 🥴 herşeyleri ittire ittire 😥 ama yıne de en güzel zamanları bebekkenki zamanları.. Okul hayatı başlayınca gör bakalım curcunayı🤪🙈
Ay tebrik ederim yürekten. Bu bilgileri paylaşman bende farklı bir pencere açtı. Çok doğru şeyler söylemişsin 🙏 insanın bazen bunları işitmesi hatırmalaması gerekiyor galiba☺️

Back
X