Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Gerçekten çokkk muzdaribim. Hamile olduğumu söylemediğim insanlar ne geçmez hastalık seninki serum mu taktırsan falan diyor. nefes alamıyorum, konuşurken tıkanıyorum. Sürekli ağzım açık 14 haziranda randevum bekliyorum doktora danışmak için.

Kızlar ilk haftalarda sürekli haftanın değişmesi normal mi yani bugun tam 7 hafta olarak hesaplamıstık baska bi doktor 6+6 dedi 2 hafta önce falanda sürekli degisti bu durum normal mi
Evet canım normal. Son adet tarihine göre hesapladığından gitmen gerekiyor. Ultrason aletine göre 3 gün az 3 gün fazla ölçülmesi normal karşılanıyor. 6+4ken 6+1, 9+1ken 9+3 ölçüldü. Bu aralıklar normal. İlk haftalarda gelişme geriliği söz konusu değil. Maksimum doktorun geç döllenme der son adet tarihini değiştirir haftasına uyumlu ilerler. Hiç kafana takma içini ferah tut 1 gün eksik ölçmesi çık normal. Bebişin çok küçük dolayısıyla boy ölçmek o kadar basit bişey değil çeyrek milimetre bile günü oynatır

Ay nasıl içimi rahatlattınız ya harikasınız

Doktorunuz dediyse uyun bence biz 14 mayısta öğrendik o günden beri ilişki yok ilk 3 ayda düşünmüyorum

Ultrasondan ultrasona değişebiliyor derim. Ben mecbur kalıp devlete gittim 2 gün içinde tam 4 farklı doktora durumumu izah ettim ve bana rahmin içinde olmasına rağmen dış gebelik olabilir mi diyen oldu. Yatış dediler 2 gün önce dedim kanamam yok bir şey yok neden yatış yapayım! Sonra gidin öyleyse bir ağrınız kanamanız olursa hemen gelin dediler. Bir doktor betam 68.93 çıktığında düşün ki bana düşük yapmışsın regli olunca sıfırlanır dedi 2 gün sonra tekrar gel betana bakalım demedi. Dün ki başka doktor 10 gün içinde nasıl 7000 lerde artmış dedi. Hepsi bizim içimize şüphe düşürdü ama kendi doktorum tek bir cümleyle durumu açıkladı yani kese ve bebeği besleyen yoksak görüldüyse yeterli demiş. Eşimle ondan sonra rahatladık. Ben ilk gebeliğimde bir arkadaşımın doktorunun son dakikaya kadar kız dediğini benim doktorum da erkek olduğunu öğrendiğini bilirim. Boşuna kız bebek hazırlığı yapmıştı aylarca. Sonra benim doktorumda doğum yaptı. O yüzden gören doktorda devam et kendini hiç üzme bazıları gerçekten tecrübesiz oluyor.

Dün 6+2 dedi doktor canım gebelik haftan benimkine göre daha küçük olabilir mi? Kese her gün 1 mm büyürmüş. İçini ferah tut bakalım bizde daha göremedik bebişi.
Son adet tarihine göre hesaplarsam 8.haftam doktora göre 6. Haftadayım geç döllenme olmuştur dedi hergün evet 1 mm büyüyo ultrasona göre 19 küsür mm alttan muayene etti 21.49 çıktı

sagol canimmm..
Ben yurtdisinda yasiyorum burda tam tersi devlet hastanesi makinesi daha net ve yeni ve yol kesesi embryo gorduk cok sukur. embryo sadece cok kucuk dendi bir hafta sonra geri gel dedi doktor sagolsun pozitifti. ozelde iki doktora gittim ilki asiri negatifti ikincisi ise malum berbat bir insan cikti direk makinesine bakip olu bu bebek gozukmuyor gelismemis dedi kaydima raporuma direk dusuk yazdi. keseyi de yanlis olcmus. ben sonra tum ultrason fotolarini chatgptye yukledim ozeldeki makinanin eski ve doktorun etik bile olmadigini ona inanmamam gerektigini soyledi, devletteki makine daha yeni ve cozunurlugu yuksek embryo gozukuyor dedi. haftaya carsambayi bekliyorum. Ins hepimizin bebekleri saglikla gelir... bu mubarek gunde cok dua ediyorum...

hepinizin bayrami mubarek olsun!

Bebeğin yerleşim yerine göre de bazen doktorlar ara vermemizi istiyorlar canım her şey sağlıklı da olsa bu sebepten dolayı söylemiş olabilir bence doktorunu dinlemelisin
Benim durumda sizinle benzer. İnşaallah gerçekten geç döllenme olmuştur ve haftaya duyarız kalp atışlarını
İnşallah canım ama yolk sac görüldüyse yüksek ihtimalle duyuluyor diye biliyorum

Hadi inşaallah. Bayramdan sonra gideceğiz duyarız inşaallah. Siz ne zaman gideceksiniz

Merhaba ben listede varım ancak ekler misiniz bilmiyorum dememin sebebi geç döllenmeden dolayı haftamın farklı olmasıydı. Keseyi 6+6da gördüm ancak tarihim değişecek muhtemelen

Nasip artık hayırlısı ne diyim kız erkek fark etmez saglıklı olsun da yavrularımız

Aynı durumdayım canım kesinlikle bir ilaç kullanma benim doktorum asla dedi burun spregi bile vermedi hava temizleme makinesi aldım maske takıyoruö tuzlu suyla gargara birde öneririm

Aynı durumdayım canım kesinlikle bir ilaç kullanma benim doktorum asla dedi burun spregi bile vermedi hava temizleme makinesi aldım maske takıyoruö tuzlu suyla gargara birde öneririm
İşe yarıyor mu kuzum hava temizleyici ve gargara inan çok zor durumdayım ilaç kullanmaya da çekiniyorum

İlaç önerdi doktor ama internetten biraz baktım B grubu ilaçmış kullanmaya çekiniyorum canım napıcam bilmiyorum.. sende doktora gittiğinde ne diyecek söyler misin bana

Canım allerset gebelikte sanırım yine de çok önerilmiyor doktor ne kadar demiş olursa olsun ben çekindim içmeye sanırım tutucağım kendimi başka yöntemler bulmamız lazım

Kızlar bu alerjik rinit için hava temizleyici önerisi olan var mı çok seçenek var kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…