Tamam canım, bu arada senin ilacina bende baktim internetten dedigin gibi gebelikte önerilmiyormuşİlaç önerdi doktor ama internetten biraz baktım B grubu ilaçmış kullanmaya çekiniyorum canım napıcam bilmiyorum.. sende doktora gittiğinde ne diyecek söyler misin bana
Evet kuzucum risk almak istemedim hava temizleyici almayı düşünüyorumTamam canım, bu arada senin ilacina bende baktim internetten dedigin gibi gebelikte önerilmiyormuş
Yani yaz geliyor ve kapı pencereler sürekli açılıyor bu durumda hava temizleyicilerin pek bi faydası olur mu bilemedim. Çünkü bende çok araştırmıştım bu sebeple almaktan vazgeçtim şimdilik. Bide bu gebelik rinitini herşey tetikliyor geçen gün birkaç tane çiğ badem yedim içinde histamin vardı diye 10 15 defa hapşırdım.Kızlar bu alerjik rinit için hava temizleyici önerisi olan var mı çok seçenek var kararsız kaldım
Bende ayni sekilde alerjik astimim var gece uykulari haram oldu gun icinde de hep grip gibi geziyorum agzim gozum akiyor hapsirip duruyorum doktorum ilk 3 ay hicbir ilac vs onermiyoruz demisti bu konu hakkinda 3 ay bitince tekrar sorucam bende dayanmaya calisiyorum ama geceleri resmen kalkip agliyorum uykum oldugu halde uyuyamamaktanGerçekten çokkk muzdaribim. Hamile olduğumu söylemediğim insanlar ne geçmez hastalık seninki serum mu taktırsan falan diyor.nefes alamıyorum, konuşurken tıkanıyorum. Sürekli ağzım açık 14 haziranda randevum bekliyorum doktora danışmak için.
Kesinlikle yarıyor gerekirse dısarı çıkma çalıstır onu maske tak rahat edersin yaniİşe yarıyor mu kuzum hava temizleyici ve gargara inan çok zor durumdayım ilaç kullanmaya da çekiniyorum
Kızlar bu alerjik rinit için hava temizleyici önerisi olan var mı çok seçenek var kararsız kaldım
Kizlar aranizda alerjik astimi olan bunun icin gebelikte ilac kullanan var mivarda
Hava temizleme makinesi attım bakın hepinize tavsiye ederim bende de var polenlerden mahfoluyorum xiomi 4 pro lite parası biraz var ama kurtarıcıBende ayni sekilde alerjik astimim var gece uykulari haram oldu gun icinde de hep grip gibi geziyorum agzim gozum akiyor hapsirip duruyorum doktorum ilk 3 ay hicbir ilac vs onermiyoruz demisti bu konu hakkinda 3 ay bitince tekrar sorucam bende dayanmaya calisiyorum ama geceleri resmen kalkip agliyorum uykum oldugu halde uyuyamamaktan
Bende yarıyor kızlar ama bilemicem yani biraz daha param olsa dyson alırdım o daha iyi ama xiomi aldım ondanda memnunumYani yaz geliyor ve kapı pencereler sürekli açılıyor bu durumda hava temizleyicilerin pek bi faydası olur mu bilemedim. Çünkü bende çok araştırmıştım bu sebeple almaktan vazgeçtim şimdilik. Bide bu gebelik rinitini herşey tetikliyor geçen gün birkaç tane çiğ badem yedim içinde histamin vardı diye 10 15 defa hapşırdım.
Ben listede adımı göremiyorum önceden vardım ama ben mi göremedim acabaHerkese selamlar tekrar bayadır giremedim , benımde yaşım 29, ilk çocuk , tüp bebek 12 mayıs transfer, kese 28 mayıs , kalp atışı 5 haziran tahmini doğum 28 ocak
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Aynı valla ben yumurtlama tarihime göre bile 1 hafta falan gerideyim hele ki sat 2 hafta gerideSon adet tarihine göre hesaplarsam 8.haftam doktora göre 6. Haftadayım geç döllenme olmuştur dedi hergün evet 1 mm büyüyo ultrasona göre 19 küsür mm alttan muayene etti 21.49 çıktı
Yaaa maşallah ne güzel darısı başıma duanı eksik etme nolur hamilesin rabbim geri çevirmez inşallah, Umut oluyo böyle mesajları okudukça aksini yazanda çok ama inşallah hayırlı haberler alırız . bende yolksacta görülmedi kese şekli boyu iyi ama bilmiyorum işte elimde değil stres yapıyorum ister istemez . İki haftadır görürüz umuduyla gidiyoruz ama malesef yok bende Salı günü kontrolden sonra farklı doktora gitmek istiyorum gittiğimiz hastanede doktorda iyi ama farklı görüş önemli tabiAynı valla ben yumurtlama tarihime göre bile 1 hafta falan gerideyim hele ki sat 2 hafta gerideokadar çok stres yaptıkki artık saldık yani elimizden bir şey gelmiyor sonuöta bekleyip dua edip görücez hepimiz. 1 hafta boyunca 6+1 çıktı bebek mesela. Ama şimdi biraz düzelme var kalp atışı artmaya başladı boyu da büyüyor şükür. Yani 4 farklı doktora defalarca muayene oldum şu kadarcık süreçte, 1 doktor hariç herkes olabilir 8 hafta dolunca anlarız geri mi değil mi ona bakarız şuanlık sıkıntı yok dedi. Sadece ilk doktor daha kalbi atan bebeği sonlandıralım dedi aşırı derecede sinirimizi bozmuştu. En az 2 hekim görüşü alın ve dua ile bekleyin. Elimizden bir şey gelmez başka canım
Canım benim. Rabbim hepimizin kucağını kolaylıkla, sağlıkla ve sağlıklı bebekle doldursun inşallahYaaa maşallah ne güzel darısı başıma duanı eksik etme nolur hamilesin rabbim geri çevirmez inşallah, Umut oluyo böyle mesajları okudukça aksini yazanda çok ama inşallah hayırlı haberler alırız . bende yolksacta görülmedi kese şekli boyu iyi ama bilmiyorum işte elimde değil stres yapıyorum ister istemez . İki haftadır görürüz umuduyla gidiyoruz ama malesef yok bende Salı günü kontrolden sonra farklı doktora gitmek istiyorum gittiğimiz hastanede doktorda iyi ama farklı görüş önemli tabi
Hergün okuyorum dinleyerek uyuya kalıyorum inşallah dediğin gibi sağlıkla kolaylıkla rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşallah.. çok haklısın gidicem bu hafta bende farklı bi doktora mutlaka Türkiye’nin en bilindik hastanesi diye düşünmedim hiç çünkü başta zaten o kadar çok korkuttular ki beni ilk devlete gittim haftasonu düşük olur dedi özele geçtim kimyasal olabilir değerlerin düşük dedi düşük olmadı dış gebelik mi diye korktuk sonra buraya geldim değerim birden 3 bini geçince dünyalar benim oldu keseyi görünce şükürler olsun dedim şimdi işte 8 hafta sata göre ama doktora göre 6 haftalık kese boyu 21 olunca iyice korkmaya başladım .. rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin herkeseCanım benim. Rabbim hepimizin kucağını kolaylıkla, sağlıkla ve sağlıklı bebekle doldursun inşallah
Kesinlikle farklı hastane ve doktor denemelisin. Bana sonlandıralım diyen en pahalı hastanelerden biriydi. Ama ne yazıkki doktor iyi değilmiş demekki. Kese şekli vs iyiyse Allahın izniyle sen de güzel haberler alırsın. Bakma bize millet 8.haftada falan gidip görüyor rahatlıyor. Biz erken davranmışız geç döllenme vs bilemeden. O yüzden normal strese girmek. Yusuf ve meryem suresi açıp dinlemek veya mümkünse okumak çok iyiymiş sağlıklı bebek için. Eğer inancınız o yönde ise tavsiye olmuş olsunhayırlı güzel haberlerinizi bekliyorumm
Muhtemelen bebişlerimiz biraz ağırbaşlı ve nazlı öyle düşün heheHergün okuyorum dinleyerek uyuya kalıyorum inşallah dediğin gibi sağlıkla kolaylıkla rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşallah.. çok haklısın gidicem bu hafta bende farklı bi doktora mutlaka Türkiye’nin en bilindik hastanesi diye düşünmedim hiç çünkü başta zaten o kadar çok korkuttular ki beni ilk devlete gittim haftasonu düşük olur dedi özele geçtim kimyasal olabilir değerlerin düşük dedi düşük olmadı dış gebelik mi diye korktuk sonra buraya geldim değerim birden 3 bini geçince dünyalar benim oldu keseyi görünce şükürler olsun dedim şimdi işte 8 hafta sata göre ama doktora göre 6 haftalık kese boyu 21 olunca iyice korkmaya başladım .. rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin herkese
Bana da aynisi oldu gebeligimi ogrendigimden beri 4 farkli doktora gittim. Sanirim benim bebis de gec dollenme ve ben sattan bile emin degilim cunku bir onceki ay kimyasal gebelik yasadim ve birden fazla kanamam oldu sanirim hicbiri regl degildi.Aynı valla ben yumurtlama tarihime göre bile 1 hafta falan gerideyim hele ki sat 2 hafta gerideokadar çok stres yaptıkki artık saldık yani elimizden bir şey gelmiyor sonuöta bekleyip dua edip görücez hepimiz. 1 hafta boyunca 6+1 çıktı bebek mesela. Ama şimdi biraz düzelme var kalp atışı artmaya başladı boyu da büyüyor şükür. Yani 4 farklı doktora defalarca muayene oldum şu kadarcık süreçte, 1 doktor hariç herkes olabilir 8 hafta dolunca anlarız geri mi değil mi ona bakarız şuanlık sıkıntı yok dedi. Sadece ilk doktor daha kalbi atan bebeği sonlandıralım dedi aşırı derecede sinirimizi bozmuştu. En az 2 hekim görüşü alın ve dua ile bekleyin. Elimizden bir şey gelmez başka canım
Ben yiyorumDoktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba
Amin canımmHergün okuyorum dinleyerek uyuya kalıyorum inşallah dediğin gibi sağlıkla kolaylıkla rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşallah.. çok haklısın gidicem bu hafta bende farklı bi doktora mutlaka Türkiye’nin en bilindik hastanesi diye düşünmedim hiç çünkü başta zaten o kadar çok korkuttular ki beni ilk devlete gittim haftasonu düşük olur dedi özele geçtim kimyasal olabilir değerlerin düşük dedi düşük olmadı dış gebelik mi diye korktuk sonra buraya geldim değerim birden 3 bini geçince dünyalar benim oldu keseyi görünce şükürler olsun dedim şimdi işte 8 hafta sata göre ama doktora göre 6 haftalık kese boyu 21 olunca iyice korkmaya başladım .. rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?