Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar bu alerjik rinit için hava temizleyici önerisi olan var mı çok seçenek var kararsız kaldım
Yani yaz geliyor ve kapı pencereler sürekli açılıyor bu durumda hava temizleyicilerin pek bi faydası olur mu bilemedim. Çünkü bende çok araştırmıştım bu sebeple almaktan vazgeçtim şimdilik. Bide bu gebelik rinitini herşey tetikliyor geçen gün birkaç tane çiğ badem yedim içinde histamin vardı diye 10 15 defa hapşırdım.

Bende ayni sekilde alerjik astimim var gece uykulari haram oldu gun icinde de hep grip gibi geziyorum agzim gozum akiyor hapsirip duruyorum doktorum ilk 3 ay hicbir ilac vs onermiyoruz demisti bu konu hakkinda 3 ay bitince tekrar sorucam bende dayanmaya calisiyorum ama geceleri resmen kalkip agliyorum uykum oldugu halde uyuyamamaktan

Bende yarıyor kızlar ama bilemicem yani biraz daha param olsa dyson alırdım o daha iyi ama xiomi aldım ondanda memnunum

Ben listede adımı göremiyorum önceden vardım ama ben mi göremedim acaba

Son adet tarihine göre hesaplarsam 8.haftam doktora göre 6. Haftadayım geç döllenme olmuştur dedi hergün evet 1 mm büyüyo ultrasona göre 19 küsür mm alttan muayene etti 21.49 çıktı
Aynı valla ben yumurtlama tarihime göre bile 1 hafta falan gerideyim hele ki sat 2 hafta geride okadar çok stres yaptıkki artık saldık yani elimizden bir şey gelmiyor sonuöta bekleyip dua edip görücez hepimiz. 1 hafta boyunca 6+1 çıktı bebek mesela. Ama şimdi biraz düzelme var kalp atışı artmaya başladı boyu da büyüyor şükür. Yani 4 farklı doktora defalarca muayene oldum şu kadarcık süreçte, 1 doktor hariç herkes olabilir 8 hafta dolunca anlarız geri mi değil mi ona bakarız şuanlık sıkıntı yok dedi. Sadece ilk doktor daha kalbi atan bebeği sonlandıralım dedi aşırı derecede sinirimizi bozmuştu. En az 2 hekim görüşü alın ve dua ile bekleyin. Elimizden bir şey gelmez başka canım

Yaaa maşallah ne güzel darısı başıma duanı eksik etme nolur hamilesin rabbim geri çevirmez inşallah, Umut oluyo böyle mesajları okudukça aksini yazanda çok ama inşallah hayırlı haberler alırız . bende yolksacta görülmedi kese şekli boyu iyi ama bilmiyorum işte elimde değil stres yapıyorum ister istemez . İki haftadır görürüz umuduyla gidiyoruz ama malesef yok bende Salı günü kontrolden sonra farklı doktora gitmek istiyorum gittiğimiz hastanede doktorda iyi ama farklı görüş önemli tabi

İyi aksamlar.arkadaslar. Bende seneler sonra tekrar katıldım buraya. Yaş 40 . Sat 20 nisan. 5+3 kese ve bebegi gordum.6+1 de kalpte atışını duyduk. Çarşamba günü tekrar doktor çağırdı. Bundan 4 ay kadar önce boş gebelik.nedeniyle.kurtaj olmuştum. İlk 3 ay biraz diken üstünde olucak gibiyiz

Canım benim. Rabbim hepimizin kucağını kolaylıkla, sağlıkla ve sağlıklı bebekle doldursun inşallah
Kesinlikle farklı hastane ve doktor denemelisin. Bana sonlandıralım diyen en pahalı hastanelerden biriydi. Ama ne yazıkki doktor iyi değilmiş demekki. Kese şekli vs iyiyse Allahın izniyle sen de güzel haberler alırsın. Bakma bize millet 8.haftada falan gidip görüyor rahatlıyor. Biz erken davranmışız geç döllenme vs bilemeden. O yüzden normal strese girmek. Yusuf ve meryem suresi açıp dinlemek veya mümkünse okumak çok iyiymiş sağlıklı bebek için. Eğer inancınız o yönde ise tavsiye olmuş olsun hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorumm

Hergün okuyorum dinleyerek uyuya kalıyorum inşallah dediğin gibi sağlıkla kolaylıkla rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşallah.. çok haklısın gidicem bu hafta bende farklı bi doktora mutlaka Türkiye’nin en bilindik hastanesi diye düşünmedim hiç çünkü başta zaten o kadar çok korkuttular ki beni ilk devlete gittim haftasonu düşük olur dedi özele geçtim kimyasal olabilir değerlerin düşük dedi düşük olmadı dış gebelik mi diye korktuk sonra buraya geldim değerim birden 3 bini geçince dünyalar benim oldu keseyi görünce şükürler olsun dedim şimdi işte 8 hafta sata göre ama doktora göre 6 haftalık kese boyu 21 olunca iyice korkmaya başladım .. rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin herkese

Muhtemelen bebişlerimiz biraz ağırbaşlı ve nazlı öyle düşün hehe vajinal usg ile bakmalarını rica et daha net olur her şey. Zaten yolk sac falan gözükünce artık doktor kendi hesabına göre sana sat söylecek hiç o tarihte ilişkiye girmesen bile onun söylediğine tamam diyceksin hehe. Hadi inşallah mübarek günlerde mutlu olacağımız haberler alalım canım benim

Bana da aynisi oldu gebeligimi ogrendigimden beri 4 farkli doktora gittim. Sanirim benim bebis de gec dollenme ve ben sattan bile emin degilim cunku bir onceki ay kimyasal gebelik yasadim ve birden fazla kanamam oldu sanirim hicbiri regl degildi.
Gecen hafta ozel bir doktora gorundum ilk defa bebek ölü dedi gelişmemiş bişe gözükmüyor düşük olacak ya da düşmezse kendi kürtaj dedi. 2 saat sonra devlet hastanesine başka doktora gittim o embryoyu gördü ama çok küçük henüz haftaya gel o zaman net konuşuruz şimdilik sorun gözükmüyor dedi. Kalp atışı görmeyi bekliyorum ben de haftaya inşallah hep dua ediyorum. İlk hesabımla son hesabım arasında 10 gün var.

Amin canımm inş hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de 28mm kese eski hesaba yani sat sandığım tarihe göre 7+lardayım. Yeni hesaba yani geç döllenme olduğunu düşünerek 6+lardayım. Daha kal atışı görmedim ama kese ve yolk embroyda çok minik olsa da gördük çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…