Eğer imkanin varsa bir an önce sor doktoruna istersen… gebelikte tiroid önemli. Seni endişelendirmek istemiyorum sadece tedavine geç başlamış olma diyeSiz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi.
Gebelik harici tsh sonucunuz normal aslında,ama gebeliğin 1.trimesterinde 2,5 altında olmasını istiyorlar. Sonraki dönemlerde değişiyormuş.Siz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi.
Eğer imkanin varsa bir an önce sor doktoruna istersen… gebelikte tiroid önemli. Seni endişelendirmek istemiyorum sadece tedavine geç başlamış olma diye
Eğer imkanin varsa bir an önce sor doktoruna istersen… gebelikte tiroid önemli. Seni endişelendirmek istemiyorum sadece tedavine geç başlamış olma diye
12 haftalık olduk bugün inşallah geç kalinmamistir. Teşekkür ederim hemen doktorla iletişime geçiyorum.Eğer imkanin varsa bir an önce sor doktoruna istersen… gebelikte tiroid önemli. Seni endişelendirmek istemiyorum sadece tedavine geç başlamış olma diye
Dogumu bu doktorda yapmayacgim diye çok onemsememis galiba. İnşallah geç kalinmamistir bebeğin gelisimiyle alakalıGebelik harici tsh sonucunuz normal aslında,ama gebeliğin 1.trimesterinde 2,5 altında olmasını istiyorlar. Sonraki dönemlerde değişiyormuş.
Bende dün öğrendim. Yine de doktoruna sor,dahiliyeye yönlendiriyor beraber karar veriyorlar
İnşallah canım12 haftalık olduk bugün inşallah geç kalinmamistir. Teşekkür ederim hemen doktorla iletişime geçiyorum.
Yaptırdım canım. Temiz çıktı çok şükür darısı size bebislerimizi sağlıkla alalım kucağımızaİnşallah canımbu arada ikili test yaptirdinmi? Ben 11+2 yim haftaya yaptiririm galiba
Yuzde seksen kromozom anomalisi dedi doktor yani sağlıklı bir bebek amaa her sey yolunda giderken bilmiyorum inanamıyorum ya da inanmak istemiyorumAmiin.. Çokça sabra ihtiyacımız varsize sebep olarak bi şey söylediler mi
Ay cok sevindim senin adınaYaptırdım canım. Temiz çıktı çok şükür darısı size bebislerimizi sağlıkla alalım kucağımıza
Bişey olmaz canım 3 üstüde olsa gebeliğe vuucüt akıstıkca tsh düşüyor oyüzden doktorun yazmamıştır öyle sürekli mg arttırlmaz yada direk tiroid ilacına başlanılmaz hemşireyim bilgin olsun diye yazıyoeum ayda bir kontrol yeterli tsh için12 haftalık olduk bugün inşallah geç kalinmamistir. Teşekkür ederim hemen doktorla iletişime geçiyorum.
1 ay önce bunu yazmışım ne kadar mutluydum... Şimdi ise ikinci defa düşük yapmış biri olarak gözlerim dolu dolu uzaklara dalıyorum hayat sürprizlerle dolu...1.5 sene önce erken doğum yaparak bebeğimi kaybettim. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Allah bebeğime sağlık ve ömür verirse bende Aralık Ocak gibi anne olacağım
Hangi doktora gittiniz endokrine gitmeniz daha iyi olur . Gerçi benim kadin dogumcum da söyledi 2.5 istiyoruz gebelikte diye . Mutlaka başka bir yere daha gidin çok yüksek değeriniz. Benim sırf düşürmek için 100e çıkardılar çok önemli tsh ihmal etmeyin lütfenSiz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi.
Çok yüksek bir deger degil yanlış biliyorsunuz evet 2 buçuk deger istenir ama hasta tiroid hastası degilse bir ay beklenir tekrar tahlil istenir yada gebelik yeniyse gene beklenir tiroid hastasi bile olsan tabi tüp bebekle degil normal olarak hamile kalındıysa korkulacak bişey yoktur vucüt alıstıkça tsh düşecektir yine biranda mg değiştirilmez çünkü bu daha yorucudur bu dediklerim tabi normal yol gebelik için geçerli dahiliye hemşiresiyim oyuzden söylüyorumHangi doktora gittiniz endokrine gitmeniz daha iyi olur . Gerçi benim kadin dogumcum da söyledi 2.5 istiyoruz gebelikte diye . Mutlaka başka bir yere daha gidin çok yüksek değeriniz. Benim sırf düşürmek için 100e çıkardılar çok önemli tsh ihmal etmeyin lütfen
Bu arada canım elinde tahlilin varsa t4 t3 normalse korkma onemli olan en bas deger t4Dogumu bu doktorda yapmayacgim diye çok onemsememis galiba. İnşallah geç kalinmamistir bebeğin gelisimiyle alakalı
İçimi rahatlattiniz bakmadigim , okumadığım yer kalmadı doktora da ulaşamadım Pazar günü olmasından dolayı galiba. İyice stres yapmıştım. Çok teşekkür ederimBişey olmaz canım 3 üstüde olsa gebeliğe vuucüt akıstıkca tsh düşüyor oyüzden doktorun yazmamıştır öyle sürekli mg arttırlmaz yada direk tiroid ilacına başlanılmaz hemşireyim bilgin olsun diye yazıyoeum ayda bir kontrol yeterli tsh için
Hamilelikten önceki değere baktım TSH değerim 1.36 çıkmış T3 T4 de normal değerde. Hamileyken yapılan tahlilde yükselmiş görünüyor belki abi yukselmedir diye içimi rahatlattim şimdi senin yazınla. Yinede yarın kontrole gideyim bakalım ne diyecekler.Bu arada canım elinde tahlilin varsa t4 t3 normalse korkma onemli olan en bas deger t4
Git canım dahiliye yada endokrine görün kalbin rahatlasınHamilelikten önceki değere baktım TSH değerim 1.36 çıkmış T3 T4 de normal değerde. Hamileyken yapılan tahlilde yükselmiş görünüyor belki abi yukselmedir diye içimi rahatlattim şimdi senin yazınla. Yinede yarın kontrole gideyim bakalım ne diyecekler.
11+2 ydi doktora gittiğimde gelmişken ikili taramani da yapalım dedi öylece yaptık canım seninde bu haftalar yapılır.Ay cok sevindim senin adınaamin inşallah saglikla gelsinler 11. Haftada mı yaptirdin? 11 ile 14 arası yapiliyor biliyorum ama yinede hangi hafta daha iyi olur onu düşünüyordum
Çok haklısınız,troit hastası olmama rağmen temkinli olup 1 ay kadar 25 mg yarısını kullan dediler. İlk gelişim için sanırım. Vermeyecekti doktor aslında,fakat kadın doğum doktorumla görüşüp ortak karar 12,5 mg başlayalım dediler.Çok yüksek bir deger degil yanlış biliyorsunuz evet 2 buçuk deger istenir ama hasta tiroid hastası degilse bir ay beklenir tekrar tahlil istenir yada gebelik yeniyse gene beklenir tiroid hastasi bile olsan tabi tüp bebekle degil normal olarak hamile kalındıysa korkulacak bişey yoktur vucüt alıstıkça tsh düşecektir yine biranda mg değiştirilmez çünkü bu daha yorucudur bu dediklerim tabi normal yol gebelik için geçerli dahiliye hemşiresiyim oyuzden söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?