- 17 Mart 2023
- 785
- 1.078
- 43
- 31
TabikiÇok haklısınız,troit hastası olmama rağmen temkinli olup 1 ay kadar 25 mg yarısını kullan dediler. İlk gelişim için sanırım. Vermeyecekti doktor aslında,fakat kadın doğum doktorumla görüşüp ortak karar 12,5 mg başlayalım dediler.
Canım benim de 3.63 çıkmış doktor yüksek biz 2buçuk olsun isteriz dedi dahiliyeye git ilaç başlansın dedi bana. Bence sen sor bunu doktorunaSiz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi.
Kaç haftalıksın canımGünaydınlaar ben kontrole gidiyorum
günaydın çok güzel haberlerle gel inşallahGünaydınlaar ben kontrole gidiyorum
günaydınGünaydın umarım herkes iyidir.
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlaar ben kontrole gidiyorum
Benim de öyle ya her gün çok detaylı rüya görüyorum ben de soracaktım siz de durumlar nasıl diyegünaydın çok güzel haberlerle gel inşallah☀
günaydıniyi geçiyor şükür siz nasılsınız?
Bu arada kızlar sizin de rüyalarınız hamilelikten önce ve sonra olarak ikiye ayrılıyor mu?önceden çok nadir rüyamı hatırlardım şimdi maşallah her ayrıntıyı hatırlıyorum ve baya detaylı rüyalarım gerçek sanıyorum uyanana kadar
Çok geçmiş olsun kendine biraz zaman ayır vücudunu dinlendir iyi hisettiğinde sağlıkla en hayırlı zamanda yine olur inşallah o gün geldiğinde mutluluğun tüm bunları unuttursun1 ay önce bunu yazmışım ne kadar mutluydum... Şimdi ise ikinci defa düşük yapmış biri olarak gözlerim dolu dolu uzaklara dalıyorum hayat sürprizlerle dolu...
sitelerde progesterondaki artış daha sık ve canlı rüya görmenize sebep olur diyor :)) bir de endişeliyiz, heyecanlıyız uykularımız değişiyor rüyalarımızı da etkiliyor sanırımGünaydınnn herkes iyidir umarım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de öyle ya her gün çok detaylı rüya görüyorum ben de soracaktım siz de durumlar nasıl diye
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruzGünaydınlaar ben kontrole gidiyorum
Bizde serbest 24. Haftaya kadar, sonrasini onermiyorum erken dogumu tetikleyebiliyor dedi doktorSelam kızlar,
Aranızda tüp bebek olup ilişki serbest olan var mı? Doktora sormayı unutmuşum, çok hızlı oluyor muayene
Hislerime tercüman oldun. Yüreğim ağzımda gidiyorum kontrole ve her seferinde tansiyonum tavan çıkıyor ölçtüklerinde. 9. Haftamdayım ve neredeyse sıfır belirtim var en başından beri en çokta bu tetikliyor endişelerimi sanırım.Selam herkese umarım herkes iyidiryarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba
Evet bence de bilinçaltımızdaki şeyler rüyalarımıza da giriyorsitelerde progesterondaki artış daha sık ve canlı rüya görmenize sebep olur diyor :)) bir de endişeliyiz, heyecanlıyız uykularımız değişiyor rüyalarımızı da etkiliyor sanırım
Ay kontrol olunca insan seviniyor gerçekten böyle hissetmediğimiz aşamada ben de kendimi dinliyorum sürekli. Dün bu vardı bugün yok sanki diyorum kendi kendime ama sanırım normal bir süreç bu ne zaman rahatlarız hiç bilemiyorumSelam herkese umarım herkes iyidiryarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba
Selam herkese umarım herkes iyidiryarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba
Benimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gazHislerime tercüman oldun. Yüreğim ağzımda gidiyorum kontrole ve her seferinde tansiyonum tavan çıkıyor ölçtüklerinde. 9. Haftamdayım ve neredeyse sıfır belirtim var en başından beri en çokta bu tetikliyor endişelerimi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?