Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Selam kızlar,
Aranızda tüp bebek olup ilişki serbest olan var mı? Doktora sormayı unutmuşum, çok hızlı oluyor muayene

Siz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi.
Canım benim de 3.63 çıkmış doktor yüksek biz 2buçuk olsun isteriz dedi dahiliyeye git ilaç başlansın dedi bana. Bence sen sor bunu doktoruna

Günaydınlaar ben kontrole gidiyorum
günaydın çok güzel haberlerle gel inşallah
Günaydın umarım herkes iyidir.
günaydın iyi geçiyor şükür siz nasılsınız?

Bu arada kızlar sizin de rüyalarınız hamilelikten önce ve sonra olarak ikiye ayrılıyor mu? önceden çok nadir rüyamı hatırlardım şimdi maşallah her ayrıntıyı hatırlıyorum ve baya detaylı rüyalarım gerçek sanıyorum uyanana kadar

Günaydınnn herkes iyidir umarım
Günaydınlaar ben kontrole gidiyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de öyle ya her gün çok detaylı rüya görüyorum ben de soracaktım siz de durumlar nasıl diye

1 ay önce bunu yazmışım ne kadar mutluydum... Şimdi ise ikinci defa düşük yapmış biri olarak gözlerim dolu dolu uzaklara dalıyorum hayat sürprizlerle dolu...
Çok geçmiş olsun kendine biraz zaman ayır vücudunu dinlendir iyi hisettiğinde sağlıkla en hayırlı zamanda yine olur inşallah o gün geldiğinde mutluluğun tüm bunları unuttursun

Günaydınnn herkes iyidir umarım

Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de öyle ya her gün çok detaylı rüya görüyorum ben de soracaktım siz de durumlar nasıl diye
sitelerde progesterondaki artış daha sık ve canlı rüya görmenize sebep olur diyor :)) bir de endişeliyiz, heyecanlıyız uykularımız değişiyor rüyalarımızı da etkiliyor sanırım

Selam herkese umarım herkes iyidir yarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba

Selamlar...İstanbul'da fetal dna veren arkadaşlara soruyorum.Özellikle firması yurt dışına gönderenlere...Siz kan vermeye kendiniz bi yere mi gittiniz yoksa bir randevu saatiyle onlar mı geliyor hep nasıl oluyor?

Selam herkese umarım herkes iyidir yarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba
Hislerime tercüman oldun. Yüreğim ağzımda gidiyorum kontrole ve her seferinde tansiyonum tavan çıkıyor ölçtüklerinde. 9. Haftamdayım ve neredeyse sıfır belirtim var en başından beri en çokta bu tetikliyor endişelerimi sanırım.

sitelerde progesterondaki artış daha sık ve canlı rüya görmenize sebep olur diyor :)) bir de endişeliyiz, heyecanlıyız uykularımız değişiyor rüyalarımızı da etkiliyor sanırım
Evet bence de bilinçaltımızdaki şeyler rüyalarımıza da giriyor

Ay kontrol olunca insan seviniyor gerçekten böyle hissetmediğimiz aşamada ben de kendimi dinliyorum sürekli. Dün bu vardı bugün yok sanki diyorum kendi kendime ama sanırım normal bir süreç bu ne zaman rahatlarız hiç bilemiyorum

Kızlar sanırım bebiş büyüyup tekme atmaya basladiginda anca rahatlariz en azından orda olduğundan emin oluruz

Benimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gaz sürekli diken üstündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…