- 15 Mayıs 2025
- 136
- 149
- 18
Is guc olsa neysede bu ilk aylar da önemli erteleseydi keske yakin yere mi gitti bari. Önceden izin vermissiniz aslinda hormonlar seni uzuyorKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Saglıklı olsun da inşallahKizim var gene kiz hissediyorum galibaama oglanda istiyorum onuda sevelim
Ay hep kiz hissettim ve kiz istedim o yuzden biraz soktayimm
Kızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorularKizim var gene kiz hissediyorum galibaama oglanda istiyorum onuda sevelim
Aslinda erkekden korkarlar hareketliler evde zor duruyorlar die bnim kizim yeri geliyo kedi gibi bi oluyor kaplan gibi ama cok sevgi dolu hic sallamadim mesela sarilarak uyuttum hep halada oyle uyurKızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorular%98 dedi kız , ben yine de şu %2 lik yanilma payına mı tutunsam. şaka bir yana saflıkla gelsin hepsi ama kız olması beni çok korkutuyor ciddi anlamda bilmiyorum neden.
Ay benimki de büyük olasılıkla erkek dedi ben de kız rahat olur diyordum erkekle napıcammmmmKızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorular%98 dedi kız , ben yine de şu %2 lik yanilma payına mı tutunsam. şaka bir yana saflıkla gelsin hepsi ama kız olması beni çok korkutuyor ciddi anlamda bilmiyorum neden.
Ay inanin bilmiyorum. Kızlardan gözüm çok korkuyor valla ne yalan söyleyim. Bende oglumu hiç sallamadım , koyduk yatağa kendisi uyudu hep. Bilmiyorum belki çevremdeki kız çocuk sahipleri gözümü korkuttuğu için , çok agliyorlar çok mızmızlar sallamak istiyorlar hep kucaktalar ne biliyim çok nazlılar…vsAslinda erkekden korkarlar hareketliler evde zor duruyorlar die bnim kizim yeri geliyo kedi gibi bi oluyor kaplan gibi ama cok sevgi dolu hic sallamadim mesela sarilarak uyuttum hep halada oyle uyur
Canim oncelikle hayirli olsunAy inanin bilmiyorum. Kızlardan gözüm çok korkuyor valla ne yalan söyleyim. Bende oglumu hiç sallamadım , koyduk yatağa kendisi uyudu hep. Bilmiyorum belki çevremdeki kız çocuk sahipleri gözümü korkuttuğu için , çok agliyorlar çok mızmızlar sallamak istiyorlar hep kucaktalar ne biliyim çok nazlılar…vsAma erkek öylemi, hiç bir extra efor harcamadan büyüyor yavrum resmen kurban olurum kanka gibi takiliyoruz , o da çok dua etti kardeşi olsun diye , ben 3 yılda 3 dusuk yasadim , dünden beri aklıma takılı “ Ama anne ben erkek kardeş sipariş vermiştim siparişler karışmış bunu Allah’a geri gönderelim “ diye dolanıyor ortalıklarda
Eşim bulutların üstünde o ayrı tabi. O en baskından beri kız istemişti oglumuzu bile.
Size de hayırlı olsun kuzum. Ay hayır ya çok net söylüyorum sakın korkmayın erkek candır canCanim oncelikle hayirli olsuntam tersi duygulari yasiyoruz resmen ben de erkekle nasil basa cikarim, ona nasil enerjimi yettiririm diye kendimi yiyorum dunden beri tam olarak nazli ve sakin bi kiz hayal etmisim
aynı şekilde ya 1 saniyelik vurup geçiyor ağrı sanırım bebişler yer açıyor kendilerine bende şey hissi de oldu içimdeki doluluğu hissetmeye başladım 9+3 üm normal mi acaba bu ikiz diye minik ağırlıklarını erken mi hissettim acabaBenim 2-3 gundur fazla bir sey yapmamama ragmen kasik agrilarim var sizin de oluyor mu
bu seneye özel keşke böyle yapmasaydı çünkü hamilelik söz konusu bir de sen çalışıyorsun hormonlarından alakasız üzülmen çok normal içimizde bir mucize gerçekleşiyor ve eşin başını alıp tatile çıkıyor ki en çok tatile molaya ihtiyacı olan senken bence bu hissettiklerini eşinle paylaş içinde kalmasınKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Canım ben hem sorun ederdim hem de üzülürdüm ama başlarda bunu normalleştirdiğiniz için şuanda da farkındalığı azalmış olmuş arkadaşlara katılıyorum içindekileri sakince tatlılıkla paylaş özellikle bu dönemdeki ihtiyaçlarını dile getir çünkü çocuk olduğunda sorumluluklar daha çok artacak şimdiden farkındalık kazanmak ikiniz için sonrasında kolaylık sağlarKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Kuzum bence hiç sorun etme. Doğru kurulmakta güvenmekte haklısın fakat bu durumun elinizde olmayan kontrol edemeyeceğiniz sebepler yüzünden oldugunuda biliyorsunuz, hamilelikte hormonlar yüzünden daha alingin olabiliyoruz fakat ever bu sizin normaliniz ise bu zamana kadarki beraberliğinizde , bence yine öyle düşün , en ağzından kendini stres altına solmamış olursun. Abi duygu değişiklikleri çok iyi değil hamilelik döneminde. Bu bizim rutinimiz olağanımız diye bak olaya bence. Sonuc itibari ile eşinde bütün yıl boyunca calismis bebek gelmeden o yorgunlugu ve stresi atsın ki size döndügunde daha bi mutlu birey olabilsin sizinleylen. Senin yıllık izninde sen de tatiline git , stresini at , tadını çıkar. Çünkü böyle detaylala kendimizi strese sokarsak ne evlilik kalir ne sevgi. Bence sadece negatif duygular getirir. Eminim harika ebeveynler olucaksiniz doğacak çocuğunuza.Kızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Ay ben de ekstra ilgi seviyorum şu dönemde o yüzden anlayabiliyorum ahhshss biraz sorun ederdim ama aslında bir şey yok gayet normal düşününceKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Kacinci haftada gordunuzKızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorular%98 dedi kız , ben yine de şu %2 lik yanilma payına mı tutunsam. şaka bir yana saflıkla gelsin hepsi ama kız olması beni çok korkutuyor ciddi anlamda bilmiyorum neden.
Bende benzer bi durum yasadim esim kendisi icin gitmiyor ama ailesi rahatsiz oldugu icin onlari goturmek zorunda sehir disina bir de ailesi gitmisken gezmek istedigi icin 2-3 gun kalacaklar ordan da getirecekleri varmis bana da annenlerde kalirsin ne olacak falan dediler ama ben herkese tepki gosterdim ve aglayip uzuldum sonucta cok elzem bi durum degildi gitmeleri ama kimse benim ne hissedecegimi dusunmedi herkes kendi bencilliginin derdinde o yuzden sinir oldum seneye de gidilebilirdi hep beraber giderdik ya da o kalan esyalari (zeytin vs ) burdan temin edebilirlerdi esimi suruklemelerine gerek yoktu ben hamileyken tamam tek kalmiyorum ama esimi yanimda istiyorum ve sonucta herkesin duzeni var kendi evinde annemin evinde kalmaya mecbur degilim millet tatil yapsin diyeKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Bi haftadan fazla oldu ben de hâlâ atlatamadim cok mutsuzumAynı şeyi yaşıyoruz inan.. 3 gün oldu hala doktorun kalp atışı alamıyorum dediği anı yaşıyorum her nefes alışımda. Her sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey bu oluyor. İlk kez böyle büyük bir acıyla sınanıyorum o kadar zor ki. Keşke bize net bir sebep söyleyebilseler. Benim ki de sağlıksız olduğu için vücut erken dönemde sonlandırıyor dedi.
benım de oglum var. ondan önce gorumcemın 2 oglunu resmen ben oynattım buyuttum gıbı olduKızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorular%98 dedi kız , ben yine de şu %2 lik yanilma payına mı tutunsam. şaka bir yana saflıkla gelsin hepsi ama kız olması beni çok korkutuyor ciddi anlamda bilmiyorum neden.
Yani paylaşmayı düşündüm ama sanki bunu kendisi akıl etse daha tatmin edici olurdu gibi ben söyleyince hak vermesinin bi anlamı yok gibi önceden planlanan bi tatil olsa asla üzülmem rezervasyon vs var diye ama 2 gün önce planlayıp dün gitmeleri biraz içime oturdu gibiCanım ben hem sorun ederdim hem de üzülürdüm ama başlarda bunu normalleştirdiğiniz için şuanda da farkındalığı azalmış olmuş arkadaşlara katılıyorum içindekileri sakince tatlılıkla paylaş özellikle bu dönemdeki ihtiyaçlarını dile getir çünkü çocuk olduğunda sorumluluklar daha çok artacak şimdiden farkındalık kazanmak ikiniz için sonrasında kolaylık sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?