Kızlar çok teşekkür ederimmmm. Umarım hepimiz çok güzel bir gebelik geçiririz ve bebişlerimizi kucağımıza alırızMerhaba hoşgeldin aramızabence beta normal artmış bi sorun görmedim ben kafanda soru işareti kalıyorsa tekrar ver zaten önemli olan değerin ne kadar arttığı aslında herkesin değeri farklı oluyo ona takılma, doktoruna da sorarsın zaten gerek yok artık dediği yerde kan vermeyi bırakırsın
KızlarKızlar karnımda balık yüzüyor gibi hissediyorum gazdan. Bir de bugün bacağım çok ağrıyor. Dün de sadece kasigim biraz ağrıdı ve vajinama iğne batıyor gibi hissettim sonra geçti. Yarın adet günüm. Belirti olabilir mi bunlar
ben yurtdisindayim canim. cok sagol senin de hersey gonlunce istedigin diledigin ne varsa olsun :)İnşallah iyi bi doktor bulursun ve artışa takılma görürsün Allah’ın izniyle her şey gönlünce olsunben de 2 doktor buldum bakalım birini seçicem istanbuldayım sen hangi ildensin
cay degil ki baharat karisimi tamamen dogal. ama tabi alerji olabilir ise o halde bence bal limon ve zeytinyagi karisimi shot yapmak daha dogruKarışım çaylar çok zararlı diye biliyorum
İğne batma hissi bende de olmuştu ama hiç ihtimal vermemiştim o yüzden siz kendinizi daha iyi bilirsiniz farklı hissediyorsanız güvenilir bi marka test yapmakta fayda var, gönlünüzce olsunKızlar karnımda balık yüzüyor gibi hissediyorum gazdan. Bir de bugün bacağım çok ağrıyor. Dün de sadece kasigim biraz ağrıdı ve vajinama iğne batıyor gibi hissettim sonra geçti. Yarın adet günüm. Belirti olabilir mi bunlar
Bende de belirtiler kesildi sonradan ama midem bulanıyor ara ara herkesin aynı olmayabilir ama başta yaşadığım belirtilerin çoğu yok oldu bazen ben de düşünüyorum ama sonra kanama falan yok aksi durum olsa öyle olurdu diyorum, içini ferah tut aklında soru işareti varsa tekrar bi kan ver zaten doktora gitsen de başlarıysa görünmeyebilirKızlar merhaba. Düne kadar regl ağrım gibi ağrım vardı bugün hepsi kesildi karnımda doluluk kasılma hiçbir şey hissetmiyorum asla hamile değil gibiyim bu normal mi acaba? Şu an gebeliğin çok başındayım pazartesi 114le öğrendim bugün ikinci kanı vericem ama öok endişeliyim.
7 ve 8 .haftada duyulurmus genelde bakalım artik insallah duyarizMaşallah6. Haftada duyulur mu acaba ben de önümüzdeki hafta ilk kontrolüme gitmeyi düşünüyorum
Morfolik verdi banaKızlar folik asit hangi ilacı verdi doktorunuz?
Canım tebrik ederimseninle aynı süreçleri yaşamamız yeniden… gidebildin mi doktora ben de daha dün öğrendim ama hala şoktayım inanamıyorum henüz
Bugün saat 16.00 gibi vereceğim kan, 48 saat geçsin diye bekliyorum. Umarım her şey yolundadırBende de belirtiler kesildi sonradan ama midem bulanıyor ara ara herkesin aynı olmayabilir ama başta yaşadığım belirtilerin çoğu yok oldu bazen ben de düşünüyorum ama sonra kanama falan yok aksi durum olsa öyle olurdu diyorum, içini ferah tut aklında soru işareti varsa tekrar bi kan ver zaten doktora gitsen de başlarıysa görünmeyebilir
5+5 bende de hicbir sey yok su anKızlar mide bulantınız ne zaman başladı, benim henüz hiçbir şey yok 5+0 bugün
Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı, benim henüz hiçbir şey yok 5+0 bugün
Kızlar şükredin5+5 bende de hicbir sey yok su an
Merhaba benim son adet tarihim 9 nisan 7 nisanda mese kadar bir kanama oldu dedim normal günum çünkü sonra devamı gelmedi ayin 9 undaa idrar testi yaptım direek pozitif çıktı.Kan verdim hemen hastaneden 132 beta.2 gun sonra yeniledim 288 birdahaki persembe dr a gidecegim.Benim biraz sürpriz oldu beklediğim bir durum değildi.Sadece yazınızı gorünce benimki gibi olabilir demek istedim.Benden nokta nokta kan geliyor pembe tonda 3 defa geldi ondan önce beyaz akıntı ve sarı akıntı vardı. Sağ kasığımda sanki yıldırımlar çakıyordu kramp şeklinde ve karnımda da ağrı. Adetime 9 gün var acaba hamile miyim ?
Benim doktorum da folicUS verdi araştırma fırsatım olmadı direk alıp kullanıyorumKızlar folik asit hangi ilacı verdi doktorunuz?
Karından mı gözüktü kese cnm seninBen dayanamadım dün ilk muayenemi oldum arkadaşlarkese göründü, 4+6ydım dün. Embriyonun henüz görünmediğini, bunun için önümüzdeki hafta tekrar kontrole gitmem söylendi ayrıca betaya da baktılar 1964 çıktı
Karından mı gözüktü kese cnm seninBen dayanamadım dün ilk muayenemi oldum arkadaşlarkese göründü, 4+6ydım dün. Embriyonun henüz görünmediğini, bunun için önümüzdeki hafta tekrar kontrole gitmem söylendi ayrıca betaya da baktılar 1964 çıktı
5+4 haftalıksın cnm ultrasyon kâğıdın öyle diorKızlar selam keseme bakar mısınız normal mi 5+2 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?