Çok kötü kalpli insanlar var ya inanamıyorumİnanamıyorum ne kötü kalplisiniz gece nasıl rahat uyuyorlar . Ben 4 aylık oldum 3 kilo aldım toplamda direkt basenlerim göğsüm büyüdü görünürde kilom yok yani ama ona rağmen kayinvalidem kayinbabam espri yaptığını zannederek şişko oldu ha bak kilo alma veremezsin çok yeme dikkat et bak şimdiden alırsan doğumda daha şişko olursun lafları falan aşırı kırıcı ya
Kızlar gebeliklermizin çocuklarımızın hesabını kimseye vermek zorunda değiliz. Dünyada milyonlarca bebek sahibi olmak istemeyen insan olduğu gibi 2-3-4 çocuk yapıp kalabalık bir aile olmak isteyen de var doğal olarak. Herkesin özgür hür iradesi isteyen istediği kadar bakabilecek çocuk yapabilir kime ne. Sakın moral bozmak yok Allah bize kısmet etti ben 2.5 yıldır deneyip tüp bebekle kavuştum şuan 12 haftanın içindeyim. Derlet ya olduğunda da olmadığında da haahor var. Sakın sakın en ufak bir şekilde bu insanlara kulak verip de moralinizi düşürmeyinGeçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymişkoçun aile olacaksınız bu kıskanılacak kadar güzel. Benimde bebeğim daha 2 yaşına girmedi. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Duyunc herkes yüzüme dalg geçti. Görümcem yüzüme suriyeli gibi öyle çocuk yapıyoruz dedi. Önce bende etkileniyordum ama bırktım. Onlar bize allahın hediyesi, çok şnslıyız
Ah ya insanlar çok kötü gerçekten. Gülerek ısırıyorlar. Ben izmir de yaşıyorum çocuk yapan sayısı zaten az bizim ikinciyi yaptığımızı duyunca neler dediler aile hekimi ve hemşire hele. Kaderimize bir çocuk daha ortak ediyormuşuz. Kaderimizde ne varsa eşimde bende çalışıyoruz. Ancak bebek arabasında köpek gezdirmeyi biliyorlar ya neyseAmin kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun. Uçak kuşa üçüncü çocuğu düşünmüyoruz dedikten sonra bir an dört çocuk sahibi olup üzerine de bu derece zorluk yaşayınca benim kafa gitti.
Aslında bilinçsiz bir insan değiliz iki evladım arasında neredeyse 6 yaş var.
Ama bunu anlamadm sonra
Allahım verdiyse başım üzerine dedim eee sonra birde ikiz şokuna girdim.
Akraba zorbalığı yaşadım en yakın arkadaşlarım yüzüme güldüler dalga geçer gibi falan filan işte sizleri sıktım kusura bakmayın. İnşallah buraya güzel şeyleri bende yazarım.
Bir ay sonra tatil planımz vardı ona bile hevesim gitti bu halde nasıl giderim diyorum tek tesellim 13-14 den sonra azalacak olması
11+3 uz
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Sağlıkla gelsinler
En kötüsü de o ya zaten kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor yazık gerçekten. Kalpleri gibi hayat yaşasınlar inşallahÇok kötü kalpli insanlar var ya inanamıyorumbir de bunu kadın kadına yapıyor
Benim gebelik basindan beri 9/6 olcen hemsireler hep iyi diyorDoktor da hamilelikte düşük tansiyon normal dedi fakat bugün 8 görünce endişelendim sıcaklar bunaltıyor
Bende turuncu siteden buldum ( isim vermiyim yasaktir belki ) 3lu paket 350 tl yorumlar da iyi onu denicemBende baktım gerçekten pahalıymıştemudan aldiklarima benziyor beşli paket 399tl gayet rahat isteyen bakabilir Max 10 günde geliyor
Güzel kardeşim hiç canını sıkma Rabbimin hediyesi onlar sana kim ne derse desinAmin kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun. Uçak kuşa üçüncü çocuğu düşünmüyoruz dedikten sonra bir an dört çocuk sahibi olup üzerine de bu derece zorluk yaşayınca benim kafa gitti.
Aslında bilinçsiz bir insan değiliz iki evladım arasında neredeyse 6 yaş var.
Ama bunu anlamadm sonra
Allahım verdiyse başım üzerine dedim eee sonra birde ikiz şokuna girdim.
Akraba zorbalığı yaşadım en yakın arkadaşlarım yüzüme güldüler dalga geçer gibi falan filan işte sizleri sıktım kusura bakmayın. İnşallah buraya güzel şeyleri bende yazarım.
Bir ay sonra tatil planımz vardı ona bile hevesim gitti bu halde nasıl giderim diyorum tek tesellim 13-14 den sonra azalacak olması
11+3 uz
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Sağlıkla gelsinler
Bende izmirliyim ve tek çocuğum.onun zorluğunu o kadar çok yaşadım ki.tek çocuk olmak çok zor. bu yüzden oğlumun hep bir kardeşi olsun istedim tek kalsın istemedim. Rabbim bir evlatlarını nasip etti iki oğlum var. Şimdi tekrardan hamileyim Rabbim nasip ederse Bir de kızım olacak ama akrabalarım dediğin gibi o kadar garip bakıyor ki bu duruma hiç de umurumda değiller ben kalabalık aile olmak istiyordum hep Rabbim de bunu nasip ettiAh ya insanlar çok kötü gerçekten. Gülerek ısırıyorlar. Ben izmir de yaşıyorum çocuk yapan sayısı zaten az bizim ikinciyi yaptığımızı duyunca neler dediler aile hekimi ve hemşire hele. Kaderimize bir çocuk daha ortak ediyormuşuz. Kaderimizde ne varsa eşimde bende çalışıyoruz. Ancak bebek arabasında köpek gezdirmeyi biliyorlar ya neyse
Benimde bebegim 18 aylik dahaGeçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymişkoçun aile olacaksınız bu kıskanılacak kadar güzel. Benimde bebeğim daha 2 yaşına girmedi. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Duyunc herkes yüzüme dalg geçti. Görümcem yüzüme suriyeli gibi öyle çocuk yapıyoruz dedi. Önce bende etkileniyordum ama bırktım. Onlar bize allahın hediyesi, çok şnslıyız
tek değilsiniz ikinciyi öğrendiğimde bir numaram oğlum 1 yaşına gircekti aralarında bir buçuk yaş olucak şimdi ikici karnımda:))Benimde bebegim 18 aylik daha
Tam 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak
Henuz kendi ailem disinda kimseye soylemedim ama gobegim artik belli ediyor kendini
Bende bu tarz laflar duyacagimi tahmin ediyorum cunku cevrem cahil dolu
Yogun tempolu gunler bizi bekliyor bide milletin cenesiyle ugrasiyoruztek değilsiniz ikinciyi öğrendiğimde bir numaram oğlum 1 yaşına gircekti aralarında bir buçuk yaş olucak şimdi ikici karnımda:))
aynen ya bir ilk oğlumda herkes hayırlı olsun çok sevindik filan diyordu ikincide sus puslar tebrik de duyamadık:))Yogun tempolu gunler bizi bekliyor bide milletin cenesiyle ugrasiyoruz
Insanlar tuhaf ciddenaynen ya bir ilk oğlumda herkes hayırlı olsun çok sevindik filan diyordu ikincide sus puslar tebrik de duyamadık:))
canımcım muhtemel zor olacak ama bir de iyi yandan bakarsak ikisi bir büyüyecekler :) bakalım ama yine de benim yaşım 40 a dayanacak o yüzden çok şükür diyorum Allah yardımcım olsun:))Ben hep aralarında çok yaş farkı olmaması taraftariyim.Sirf bu yüzden 3 sene çocuk düşünmedim suya girince bı kereden girmek içinsiz deneyimleyin bakalım suu sıcaksa bende arakanizdan gelmeyi planliyorum
Matmazel - F Fugur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?