- 30 Temmuz 2025
- 104
- 45
- 13
- 29
Evet söylememi istemedi sabah sabah bir tuhaf geldi doktorda bana geç geldi bide ilk hastasiydim geçen hafta daha çok ilgiliydi bacak arasını çizgiyi gösterip ben olsam kız beklerdim kız ollacak demisti bu haftada sanki bambaşka bir adam olmuşGerçekten çok ilginç olmuş. 15. Haftada pipi bariz belli olur benceultrason cihazı iyi olmayabilir belki
Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.Evet söylememi istemedi sabah sabah bir tuhaf geldi doktorda bana geç geldi bide ilk hastasiydim geçen hafta daha çok ilgiliydi bacak arasını çizgiyi gösterip ben olsam kız beklerdim kız ollacak demisti bu haftada sanki bambaşka bir adam olmuş
Bende yazdım. Doktor bana kıza benziyor dedi öğrenmiş oluruzHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu
Devlete gittim öyle bir seçenek söylemediBenim doktor 10 dk yuru tatli birseyler ic gel demisti hemen pozisyon degisiyorlar keske oyle yapsaydin
dogum gunun kutlu mutlu olsun :)) saglıklı guzel gunler yasaCanım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Ben bununla yüzleşmemek için 2 3 gün önceden hatırlatıyorum :) 3 4 gün hoplatırdım onu evin içinde. Pişman ederdim ama kendimi üzmezdim yani. Telafi ediyorsa sorun yoktur. Doğum gününüz kutlu olsunCanım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Doğum günün kutlu olsunCanım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Ben baya bı paralı parasizlara yazdım erkek diyende var kız diyende yani yazi tura gibi hangisi tutturursa artık bu sekil para kazanmanın yolunu bulmuşlar bence denk geliyorHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu
Haklısın canım. Ben çok safım herhalde yaBen baya bı paralı parasizlara yazdım erkek diyende var kız diyende yani yazi tura gibi hangisi tutturursa artık bu sekil para kazanmanın yolunu bulmuşlar bence denk geliyor
Birsey diyim mi erkek buHayır özel bir hastaneye gitmiştim yani geçen haftayla aynı bunu verdi, ekranda bacak arasını gösterdi boştu kendinde söylüyor boş diye ama çıkıntı var erkekte olabilir kızda diyorEki Görüntüle 3625061
ben de uydurayım bişey kız dıyım :) kafam dagılsınHayır özel bir hastaneye gitmiştim yani geçen haftayla aynı bunu verdi, ekranda bacak arasını gösterdi boştu kendinde söylüyor boş diye ama çıkıntı var erkekte olabilir kızda diyorEki Görüntüle 3625061
Aynen devlet beklemez:)) hadi bakalimDevlete gittim öyle bir seçenek söylemedinasip bidahaki kontrole
Bana da kafa yapısı erkek nubu kız gibi kararsız kaldıHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Öyle Valla meraktan soruyoruz para veriyoruz ama sonradan pişmanlikHaklısın canım. Ben çok safım herhalde ya%80-90 diyorlar ya bir de hep doğru çıkanları paylaşıyorlar tabi haliyle
Oylemi neye göre öyle bı tahmin yaptınBirsey diyim mi erkek bubence yani
At kafadan yarışmasına hoşgeldinizben de uydurayım bişey kız dıyım :) kafam dagılsın
Pipisi cok netOylemi neye göre öyle bı tahmin yaptın
mugen aplam benımAt kafadan yarışmasına hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?