Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Gerçekten çok ilginç olmuş. 15. Haftada pipi bariz belli olur bence ultrason cihazı iyi olmayabilir belki
Evet söylememi istemedi sabah sabah bir tuhaf geldi doktorda bana geç geldi bide ilk hastasiydim geçen hafta daha çok ilgiliydi bacak arasını çizgiyi gösterip ben olsam kız beklerdim kız ollacak demisti bu haftada sanki bambaşka bir adam olmuş

Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu

Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu
Bende yazdım. Doktor bana kıza benziyor dedi öğrenmiş oluruz ben ücretlide baktırdım o erkek demişti

Canım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Ben bununla yüzleşmemek için 2 3 gün önceden hatırlatıyorum :) 3 4 gün hoplatırdım onu evin içinde. Pişman ederdim ama kendimi üzmezdim yani. Telafi ediyorsa sorun yoktur. Doğum gününüz kutlu olsun

Ben baya bı paralı parasizlara yazdım erkek diyende var kız diyende yani yazi tura gibi hangisi tutturursa artık bu sekil para kazanmanın yolunu bulmuşlar bence denk geliyor

Ben baya bı paralı parasizlara yazdım erkek diyende var kız diyende yani yazi tura gibi hangisi tutturursa artık bu sekil para kazanmanın yolunu bulmuşlar bence denk geliyor
Haklısın canım. Ben çok safım herhalde ya%80-90 diyorlar ya bir de hep doğru çıkanları paylaşıyorlar tabi haliyle

nub omurganın sonuna kuyruk sokumu ızası oluyorsa heralde ozaaman kız eger açıyla yukselıyorsa erkek dıyor ama oyle bakarken ben pek anlayamıyorum teorık olarak bılıyorum ama ıcraat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…