Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Kızlar yapay zekaya eşimle olan fotoğrafımı gönderdim ve gelecekteki kızımın fotoğrafını oluşturmasını istedim, sonuç böyle ama bize benzemiyor sinifta kaldı
ay olur mu oyle sey ne bıcım sasırdım bunun az sarısınını da bana yolladıydı. sanırım cenesı de cukurdu ama yuz burun kas goz aynı bundan

Doktora söyledim ben herhangi bir vitamin ilacı kullanmadim diye doktor yazdi hemen sende soyke yazar
11inde randevum var soracagim bu sefer valla su site de olmasa biseyler ogrenip doktora soramicaz onlar da hicbir sey soyleyecekleri yok biz demeden

Canım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Mutlu yillar canim :) bizde dogum gunumden once kavga etmistik o gun de kavgali gecti yani arada kaynadi hala sinir oluyorum dusundukce zaten ozel gun kutlamayi sevmiyor onun da isine geldi

Kızlar yapay zekaya eşimle olan fotoğrafımı gönderdim ve gelecekteki kızımın fotoğrafını oluşturmasını istedim, sonuç böyle ama bize benzemiyor sinifta kaldı
Ama cok sirin bi bebis yapmis yine de arkadaslarim yapay zekaya bir sey yaptirinca aynisini yapiyor ama ben gonderince ne hikmetse cok alakasiz seyler cikariyor tipimde mi problem var anlamadim ya da esim benzerim yok

Canım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız

Neden unutmasına izin veriyorsun. Bu erkekler anlamaz. Söyleyeceksin. Hatırlatacaksın hediye bekliyorum diyeceksin. Hatta ne istediğini bile söyleyeceksin. Telefonuna alarm kuracaksın. Diyorsun ki kendi hatırlasın ben onu unutmuyorum. Onların beyni öyle çalışmıyor. Üzülmemek için beyinlerine işlemek gerekiyor. :)

Selam kizlar 16.haftada kontrole gittigimizde neler yapiliyor

Özel bir şey yok diye hatırlıyorum. Omurga açıklıklarına falan bakıyor doktor. Omurgada olan rahatsızlıklar varsa bu haftada net gözüküyor. Rahim ağzı açıklığı vs. Özel bir şey yok 12de gittiysen sorun yoktuysa.

Kz Bacak usgde bacak arasını gösterdi boş pipi yok ama çikinti var çıkıntı kızdada oluyor zaten ama erkekte olabilir diyo ay valla dalga geçiyor resmen 15haftadan sonra pipimi çıkacak anlamadım yaa bu işi bacak arası bomboştu bize gıcık kaptı doktor galiba bi iş var bunda

Kızlar 12+2 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_1331.webp
    29 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1316.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…