Evet ya kaçtır gidiyorum inat etmiş dönmüyorCocuk yuzustu duruyor
Herkese aynı bebeyi sallıyor buda iyice yedi kafayı djdjdnKızlar yapay zekaya eşimle olan fotoğrafımı gönderdim ve gelecekteki kızımın fotoğrafını oluşturmasını istedim, sonuç böyle ama bize benzemiyorsinifta kaldı
ay olur mu oyle sey ne bıcım sasırdımKızlar yapay zekaya eşimle olan fotoğrafımı gönderdim ve gelecekteki kızımın fotoğrafını oluşturmasını istedim, sonuç böyle ama bize benzemiyorsinifta kaldı
Herkese aynı bebeyi sallıyor buda iyice yedi kafayı djdjdn
Bak sen uyanığaaaay olur mu oyle sey ne bıcım sasırdımbunun az sarısınını da bana yolladıydı. sanırım cenesı de cukurdu ama yuz burun kas goz aynı bundan
Orda pipi görünmüyorPipisi cok net
Yok canım şikayet olursa isteniyor bir de 20. Hafta cüvarı aile hekimliğinde kan veriliyorKizlar her doktor kontrolünde kan idrar veriyor musunuz
11inde randevum var soracagim bu sefer valla su site de olmasa biseyler ogrenip doktora soramicaz onlar da hicbir sey soyleyecekleri yok biz demedenDoktora söyledim ben herhangi bir vitamin ilacı kullanmadim diye doktor yazdi hemen sende soyke yazar
Mutlu yillar canim :) bizde dogum gunumden once kavga etmistik o gun de kavgali gecti yani arada kaynadi hala sinir oluyorum dusundukce zaten ozel gun kutlamayi sevmiyor onun da isine geldiCanım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Ama cok sirin bi bebis yapmis yine deKızlar yapay zekaya eşimle olan fotoğrafımı gönderdim ve gelecekteki kızımın fotoğrafını oluşturmasını istedim, sonuç böyle ama bize benzemiyorsinifta kaldı
Banada yorum yap canımm.Birsey diyim mi erkek bubence yani
Eh sen bilirsinOrda pipi görünmüyor
Senin goruntu net degil canim yaBanada yorum yap canımm.
Canım kocam bugün doğum günümü de unuttu, küssem mi öldürsem mi ayrılsam mı diye düşünüyorum kızlar siz olsanız napardınız
Selam kizlar 16.haftada kontrole gittigimizde neler yapiliyor
Kz Bacak usgde bacak arasını gösterdi boş pipi yok ama çikinti var çıkıntı kızdada oluyor zaten ama erkekte olabilir diyo ay valla dalga geçiyor resmen 15haftadan sonra pipimi çıkacak anlamadım yaa bu işi bacak arası bomboştu bize gıcık kaptı doktor galiba bi iş var bundaEh sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?