- 17 Temmuz 2021
- 8.204
- 25.999
- 498
Kiz illa isaretletcen haKz Bacak usgde bacak arasını gösterdi boş pipi yok ama çikinti var çıkıntı kızdada oluyor zaten ama erkekte olabilir diyo ay valla dalga geçiyor resmen 15haftadan sonra pipimi çıkacak anlamadım yaa bu işi bacak arası bomboştu bize gıcık kaptı doktor galiba bi iş var bunda
Erkege benziyorKızlar 12+2 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
O pipi olmuyor bacak arasi değil ki o pipi olsa doktor bak bu pipi derdi herhalde açı olarak bacak arasını net görmemiz lazm bacak arasinda olmalı pipiKiz illa isaretletcen ha
Eki Görüntüle 3625249
Tamam ceylin daha birsey sorma banaO pipi olmuyor bacak arasi değil ki o pipi olsa doktor bak bu pipi derdi herhalde açı olarak bacak arasını net görmemiz lazm bacak arasinda olmalı pipi
Ahaha Ceylin kız istiyor heraldeeTamam ceylin daha birsey sorma bana
Ya olabilir tabi ama ben gordugumu yorumluyorum bacak arasi fotosu yok sonucta yatay cekmis doktor benim oglumun usgsi de boyleydi pipi o sekilde gozukuyor ama kim neye inanmak istiyorsa tabiAhaha Ceylin kız istiyor heraldee
Evet o kızdada erkektede olan bisey işaretlediginin açısi önemliymişYa olabilir tabi ama ben gordugumu yorumluyorum bacak arasi fotosu yok sonucta yatay cekmis doktor benim oglumun usgsi de boyleydi pipi o sekilde gozukuyor ama kim neye inanmak istiyorsa tabi
Geçen hafta kız dediği icn doktor smdide belirsiz konstu ben şookAhaha Ceylin kız istiyor heraldee
Kiz da o sekilde bi kabariklik olmuyorEvet o kızdada erkektede olan bisey işaretlediginin açısi önemliymişoğlunun goruntu nerede at bı bakalm
Olablr blmiyorum ama bacak arasi neden hala boş pipi gözükmüyor Tamam eve nezaman gidersinkiKiz da o sekilde bi kabariklik olmuyor
Oglumun ugsi sandikta, bende annemlerdeyim unutmazsam bi ara atarim eve gidince
Dur dur galeride buldum 2 yil oncesindeOlablr blmiyorum ama bacak neden hala boş pipi gözükmüyor Tamam eve nezaman gidersinki
Bu kac haftalıkken
12 haftaliktiBu kac haftalıkken
Hm küçükmüs ya benim attığım 15haftalik sana 12de erkekmi dediler12 haftalikti
Canım ne kadar uğraşırsan uğraş erkekse dönmüyorOlablr blmiyorum ama bacak arasi neden hala boş pipi gözükmüyor Tamam eve nezaman gidersinki
Benim doktorum her kontrolümde bakıyor idrar kültürü kan tahlili yapıyorKizlar her doktor kontrolünde kan idrar veriyor musunuz
Doktor 11 haftada yuzde70 kiz demisti 12de erkek bu dediHm küçükmüs ya benim attığım 15haftalik sana 12de erkekmi dediler
Erkek demedi ya geçen hafta kız dedi bacak arasında çizgileri gösterdi kız olacak dedi ben olsam kız beklerdim dedi haftaya tekrar gel dedi bu haftada bacak arası boş gene dedi ama 17haftada tekrar gel diyor cıkınti yeni gelisiyor olablr diyor , bn diğer oglumda 15.haftada net bacak arasında pipi görmüştüm bu haftadan sonra yeni olustuguna hiç şahit olmadım net belli olsa tamamda smdi belirsizlik varCanım ne kadar uğraşırsan uğraş erkekse dönmüyorben Fetal de çıkmasına rağmen hala her gidişte doktora bakın belki değişmiştir diyorum umut fakirin ekmeği
üff sacmalamasin ya 17.haftada ne gelisecek o zamana kadar belli oluyor herseyErkek demedi ya geçen hafta kız dedi bacak arasında çizgileri gösterdi kız olacak dedi ben olsam kız beklerdim dedi haftaya tekrar gel dedi bu haftada bacak arası boş gene dedi ama 17haftada tekrar gel diyor cıkınti yeni gelisiyor olablr diyor , bn diğer oglumda 15.haftada net bacak arasında pipi görmüştüm bu haftadan sonra yeni olustuguna hiç şahit olmadım net belli olsa tamamda smdi belirsizlik var
Baya erken zamanda kız demişya banada 14.haftada söyledi kız diye çizgileri gösterdi kız genital bolgesi diye smdi iki çizgi arasından pipi çıkmasını bekliyoruz böyle bişey mumkunmuDoktor 11 haftada yuzde70 kiz demisti 12de erkek bu dedi
Bu usgyi vermisti tabi ben o zamanlar nub falan bilmiyordum bu sene ogrendim bakmistim cidden de organi belli oluyor 12de bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?