- 30 Temmuz 2025
- 104
- 45
- 13
- 29
Bilmiyorum ya Doktoru sorustirdum ilaç çok yazması ile meshurmus herkes çok ilaç yazıyor değiştirdm doktoru diyende varNeden bu kadar ilaç öneriyor acaba ben sadece Foli B Plus kullanıyorum. Hamilelik sonuna kadar da sadece bunu kullanıcakmışım ama herkesin değerleri falan farklı doktorların işine de karışılmaz vardır herhalde bir bildikleri.
Evet bunu bende öerak ediyorummSelam kizlar 16.haftada kontrole gittigimizde neler yapiliyor
Yok yok gayet net görünüyor canımYaaa ama şuna bak 14de pipiler görünüyor bende yok ama hala şüpheli konuşuyor bu doktor kafayı yiyecemm
Yazarım mutlaka bakalım ne olacak sonuçVallahi bilemedim yani belki kordonu görmüştür boşsa sonradan oluşması çok saçma yani. Netleşince bize de yaz hepimiz merak ettik
Maşallah erkekler baya kıpır kıpırEvet bunu bende öerak ediyorumm
Yok yok gayet net görünüyor canımfıngır fıngırdı bide doktor 7 dk baktı her yerine kayınvalideme göstermek için gittik bugğn başka doktora çok kez gördük pipişi biz zaten fetalde öğrenmiştik 11. Haftada doktora sordum acaba kız olma ihtimali var mı %1 le diye de mümkünatı yok deyip deyip gösterdi bide plesentasına ve kordona da baktı plesentanın yerleşim yeri de çok güzel dedi
Osirada Fetal dena yaptirmayan benim usgde belirsizliklerle kafayı yeyişYorumları okuyorumda kimse erkek istemiyorbütün belirtilerim çin takvimi,yüzük testi hepsi kız diyordu ailemin %98 i kız dedi çıkan sonuç erkek ve ultrasondan birdaha baksınlar belki kızdır deme şansım yok fetal dnadan çıkan sonuç
Sağlikla gelsinKızlarrr, yapay zeka , Maya takvimi ,yüzük testi,tuz testi her şey yalan çıktı. Beni de yazın ERKEK ANASI olarak :) sağlıkla gelsin diyelim Rabbım acısını göstermesin...aegamze
Valla erkek neden istenmiyor bilmiyorumYorumları okuyorumda kimse erkek istemiyorbütün belirtilerim çin takvimi,yüzük testi hepsi kız diyordu ailemin %98 i kız dedi çıkan sonuç erkek ve ultrasondan birdaha baksınlar belki kızdır deme şansım yok fetal dnadan çıkan sonuç
Kizz sen hangi şehirdesinnValla erkek neden istenmiyor bilmiyorum
Ben ilk bebegime hamileyken hic cinsiyet tercihi hayali kurmadim ilk diye ne olsa kabulumdü
Ikincide insan diger cinsiyeti de merak etmiyor degil tabi ama erkek annesi olmaktan korkan cok kisi varkizlar daha sirin narin geliyor ama benim cevremdeki erkekler tam tersi daha uysal kizlar fena
Izmirdeyim benKizz sen hangi şehirdesinn
Yaş neguzelIzmirdeyim ben
Evet kız demişti o da tutmadıKız anneleri çok şanslı o bir gerçeközellikle bu grupta. Çoğu erkek bebişlerin
Ücretsiz tahmin yapan sayfa da kız demişti sanki sana da
Valla didik didik ettim göremedim ama doktor çok net dedi. 17 haftaya giriyorumSağlikla gelsinPipi gordnmu kaç haftaliksin
Demir ilacını aksam yemeginden 2 saat sonra al canım yada ögle yemeginden benim doktorum öyle dediKızlar demir ilacı ve tiroid ilacı kullanan var mı? İkiside sabah aç karnına alınıyor ama doktor bana birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı kullanılacak söylemedi. İnternette kesinlikle ayrı alınacak diyor ama kaç saat arayla anlamadım.
Doktora sorma imkanım yok, en kötü bir sonraki randevuyu beklerim.
Bebek kız canım net ögrenince yanılırsam söylersinO pipi olmuyor bacak arasi değil ki o pipi olsa doktor bak bu pipi derdi herhalde açı olarak bacak arasını net görmemiz lazm bacak arasinda olmalı pipi
Kzi sen nerden çıktın anliyonmu usgdenBebek kız canım net ögrenince yanılırsam söylersin
AA pipi yakalayip USG vereydi, önceki haftalarda tahminde bulundu muValla didik didik ettim göremedim ama doktor çok net dedi. 17 haftaya giriyorum
Ucretsiz diye mi tutturamiyorlar acabaKızlar şu ücretsiz sayfaya gönderdim. Erkek dedi. Bana paralı olanda erkek demişti. Ama doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi. Demekki tutturamıyorlar
Sen bana erkek demistin doktor yuzde90 kiz dedi haftaya netlesecek guncelleyecegimBebek kız canım net ögrenince yanılırsam söylersin
Ucretli sayfada bana erkek dediUcretsiz diye mi tutturamiyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?