Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Bilmiyorum ya Doktoru sorustirdum ilaç çok yazması ile meshurmus herkes çok ilaç yazıyor değiştirdm doktoru diyende var

Selam kizlar 16.haftada kontrole gittigimizde neler yapiliyor
Evet bunu bende öerak ediyorumm
Yaaa ama şuna bak 14de pipiler görünüyor bende yok ama hala şüpheli konuşuyor bu doktor kafayı yiyecemm
Yok yok gayet net görünüyor canım fıngır fıngırdı bide doktor 7 dk baktı her yerine kayınvalideme göstermek için gittik bugğn başka doktora çok kez gördük pipişi biz zaten fetalde öğrenmiştik 11. Haftada doktora sordum acaba kız olma ihtimali var mı %1 le diye de mümkünatı yok deyip deyip gösterdi bide plesentasına ve kordona da baktı plesentanın yerleşim yeri de çok güzel dedi

Maşallah erkekler baya kıpır kıpır benmde eğer 15haftadan sonra benimki erkeğe dönerse ilk olacam resmen buda benim başıma gelmedi demeyim

Osirada Fetal dena yaptirmayan benim usgde belirsizliklerle kafayı yeyiş

Valla erkek neden istenmiyor bilmiyorum
Ben ilk bebegime hamileyken hic cinsiyet tercihi hayali kurmadim ilk diye ne olsa kabulumdü
Ikincide insan diger cinsiyeti de merak etmiyor degil tabi ama erkek annesi olmaktan korkan cok kisi var kizlar daha sirin narin geliyor ama benim cevremdeki erkekler tam tersi daha uysal kizlar fena

Kizz sen hangi şehirdesinn

Demir ilacını aksam yemeginden 2 saat sonra al canım yada ögle yemeginden benim doktorum öyle dedi

Kızlar şu ücretsiz sayfaya gönderdim. Erkek dedi. Bana paralı olanda erkek demişti. Ama doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi. Demekki tutturamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…