Bende ogrenmedimAyy bir ben kaldım galiba grupta öğrenmeyen. Sağlıkla kucağına al canım.
Ultrason varmı bi atarmısın tekrarSen bana erkek demistin doktor yuzde90 kiz dedi haftaya netlesecek guncelleyecegim
Evet burdaki tahmin ettigim bi kaç kişi vardı yazsınlar dogru ettiklerimKzi sen nerden çıktın anliyonmu usgden
Ay düşüntükçe ııhhh ben kaynana olacamm falan hiç hoş değilKızlar erkek bebiklerden korkmayın düz duvara tırmaniyorlar evet ama erkek anası olmak çok hoş bir hisikinci bebem diye kız olsa iyi olurdu dedik bı oğlan bı kız ama bu da erkek erkek anası olmak çok güzel ayrıca kaynana olacazzz
Magnezyum kullanıyor musunKızlar bu arada 16. Haftadayım ve dünden beri karın ve bel ağrım var hatta belim kitleniyor sizce normal midir?
Ya valla bu işin cinsiyeti yok mizaç önemli. Benim bir kızım var ve hep kızım olsun istiyordum çok şükür nasip oldu ikinci de farketmez moduna girdim iki kızda güzel olur vs derken fetalle erkek olduğunu öğrendim bilmediğim bir dersten sınava girecek gibiyim:) kızında erkeğinde rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versinYorumları okuyorumda kimse erkek istemiyorbütün belirtilerim çin takvimi,yüzük testi hepsi kız diyordu ailemin %98 i kız dedi çıkan sonuç erkek ve ultrasondan birdaha baksınlar belki kızdır deme şansım yok fetal dnadan çıkan sonuç
Ben 16. Haftaya kadar erkek değişir dedim de hiç yanılma payı olmadı kız dediyse kızdır canım sağlıkla olsunAynen bazilari ugrasmamak icin risk almiyor
Bana da yuzdeyuz kiz dedi ama ben haftaya son kez sorcam oyle baslicam kizim diye dusunmeye
Malesef yalniz degilsinnnAyy bir ben kaldım galiba grupta öğrenmeyen. Sağlıkla kucağına al canım.
Evet iyi geliyor mu onlara da?bazen gece huzursuz bacak sendromu yaşıyorum onun için kullanıyorumMagnezyum kullanıyor musun
Baya iyi geliyor şikayetler artınca günlük kullanımı ikiye çıkarıyor doktorlarEvet iyi geliyor mu onlara da?bazen gece huzursuz bacak sendromu yaşıyorum onun için kullanıyorum
Teşekkür ederimBen bununla yüzleşmemek için 2 3 gün önceden hatırlatıyorum :) 3 4 gün hoplatırdım onu evin içinde. Pişman ederdim ama kendimi üzmezdim yani. Telafi ediyorsa sorun yoktur. Doğum gününüz kutlu olsun
Haklısın valla hiçbi şeyi hatırladığı yok, aman takmadım zaten sonradanNeden unutmasına izin veriyorsun. Bu erkekler anlamaz. Söyleyeceksin. Hatırlatacaksın hediye bekliyorum diyeceksin. Hatta ne istediğini bile söyleyeceksin. Telefonuna alarm kuracaksın. Diyorsun ki kendi hatırlasın ben onu unutmuyorum. Onların beyni öyle çalışmıyor. Üzülmemek için beyinlerine işlemek gerekiyor. :)
1 gece küstüm. Sonra canım sıkıldı unuttukDoğum günün kutlu olsun
Küsebilirsin bence.
Benimki zaten hiç bir özel günü kutlamaz, sevgililer günü kadınlar günü hepsi saçma diyor, bi doğumgünü kutluyorduk onu da unuttu sağolsunMutlu yillar canim :) bizde dogum gunumden once kavga etmistik o gun de kavgali gecti yani arada kaynadi hala sinir oluyorum dusundukce zaten ozel gun kutlamayi sevmiyor onun da isine geldi
Katılıyorum canım ben tekte kalırım diye kız istemiştim ilk gebeliğimde allahta nasip etti şükür ama kızlar pek bir nazlı canım. Gerçi bebekliğinde üzmedi beni sakin bir bebekti bir damarı tuttu mu zorluyordu ama şuan 10 yaşında dil pabuç gibi. Erkekler daha kendi düştü mü kalkan mızmızlanmayan tipler.Valla erkek neden istenmiyor bilmiyorum
Ben ilk bebegime hamileyken hic cinsiyet tercihi hayali kurmadim ilk diye ne olsa kabulumdü
Ikincide insan diger cinsiyeti de merak etmiyor degil tabi ama erkek annesi olmaktan korkan cok kisi varkizlar daha sirin narin geliyor ama benim cevremdeki erkekler tam tersi daha uysal kizlar fena
Cinsiyet degil karakterle ilgili kisacasiKatılıyorum canım ben tekte kalırım diye kız istemiştim ilk gebeliğimde allahta nasip etti şükür ama kızlar pek bir nazlı canım. Gerçi bebekliğinde üzmedi beni sakin bir bebekti bir damarı tuttu mu zorluyordu ama şuan 10 yaşında dil pabuç gibi. Erkekler daha kendi düştü mü kalkan mızmızlanmayan tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?