Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Ayy kız bebekler de bence artık çok fena dışardan geldik az önce 3-4 yaşında bir kız çocuğu anasını babasını oturtmadi iki dk , çığlık çığlığa ağladı yavrucak

Kızlar erkek bebiklerden korkmayın düz duvara tırmaniyorlar evet ama erkek anası olmak çok hoş bir his ikinci bebem diye kız olsa iyi olurdu dedik bı oğlan bı kız ama bu da erkek erkek anası olmak çok güzel ayrıca kaynana olacazzz

Ay düşüntükçe ııhhh ben kaynana olacamm falan hiç hoş değil mentalim hiç hazır değil hele kız kıyafetleri arasından dandik erkek kıyafetleri reyonuna gidince gözyaşım pıttt

Ya valla bu işin cinsiyeti yok mizaç önemli. Benim bir kızım var ve hep kızım olsun istiyordum çok şükür nasip oldu ikinci de farketmez moduna girdim iki kızda güzel olur vs derken fetalle erkek olduğunu öğrendim bilmediğim bir dersten sınava girecek gibiyim:) kızında erkeğinde rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin

Yaaaa kızlar karın içi gıdıklanıyor mu birkaç sefer böyle gıdıklanıyor gibi oluyor 17. Haftada bebek hareketi değildir herhalde dimi heyecanlandım

Ben bununla yüzleşmemek için 2 3 gün önceden hatırlatıyorum :) 3 4 gün hoplatırdım onu evin içinde. Pişman ederdim ama kendimi üzmezdim yani. Telafi ediyorsa sorun yoktur. Doğum gününüz kutlu olsun
Teşekkür ederim

Haklısın valla hiçbi şeyi hatırladığı yok, aman takmadım zaten sonradan

Mutlu yillar canim :) bizde dogum gunumden once kavga etmistik o gun de kavgali gecti yani arada kaynadi hala sinir oluyorum dusundukce zaten ozel gun kutlamayi sevmiyor onun da isine geldi
Benimki zaten hiç bir özel günü kutlamaz, sevgililer günü kadınlar günü hepsi saçma diyor, bi doğumgünü kutluyorduk onu da unuttu sağolsun romantizm 0, moral olsun diye kendime kahve makinası aldım öyle atlatabildim çok teşekkürler

Katılıyorum canım ben tekte kalırım diye kız istemiştim ilk gebeliğimde allahta nasip etti şükür ama kızlar pek bir nazlı canım. Gerçi bebekliğinde üzmedi beni sakin bir bebekti bir damarı tuttu mu zorluyordu ama şuan 10 yaşında dil pabuç gibi. Erkekler daha kendi düştü mü kalkan mızmızlanmayan tipler.

Cinsiyet degil karakterle ilgili kisacasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…