Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Yok hayır bizimkinde böyle bir cıkntı yok 14.haftada yoktu 15oldum gene yok bacak arası boş ya

15.haftada bacak arası vermedi ama ekranda gördüm aynı boyleydi iki bacak ve ortası boş

Eklentiler

• IMG_20250801_135840.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 43
Senin ortada belli malesef canım ama Kordon olabilir mi ki senin kaçıncı çocuk

Erkekte erken belli oluyor belirsizse kız olabilir evet ama kız iyidir zaten olsun olsun

Ayy olur niye olmasın ben öğrenince yapacaktım erkek deyince doktor yapmadım işte

Senin ortada belli malesef canım ama Kordon olabilir mi ki senin kaçıncı çocuk
İkinci çocuk, bir kızım var. Kordon olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışına da bakıyorlar ya kan akışı olanlar kordon oluyor. Doktorum ona da baktı 10 dakika falan sadece cinsiyete baktı. Demek ben kendimi ikinci kıza çok hazırlamışım yine de bu hafta gideceğim bakalım

Kız neguzel 1kiz 1oğlan olacak bnde kız istiyon kizn yok sandım

Kontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar
Valla canım 12. Haftada erkek dedi 17. Haftada netleşti gördü yani bence doktorlar kendi canları ne isterse öyle davranıyor

Kontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar
Valla canım 12. Haftada erkek dedi 17. Haftada netleşti gördü yani bence doktorlar kendi canları ne isterse öyle davranıyor

Kızlar herkese iyi haftasonları. Size 14+2 den pipili bi foti bırakmak istedik ok un hemen solundaki, yavrucum baş aşağı duruyordu fıngır fıngır

Benim doktorum net olmadan asla yorum yapmıyor ben bu doktorları da anlamıyorum tahminde bulunmak yerine daha zamanı var dese böyle ikileme düşürmücekler insanları. Bizimki o yüzden 15-16’dan önce istediğin kadar ısrar et asla cinsiyetle ilgili yorumda bulunmuyor.

Kızlar bu arada 16. Haftadayım ve dünden beri karın ve bel ağrım var hatta belim kitleniyor sizce normal midir?

HAstaneyi full değiştirecem doğum paketimi iptal edip başka hastaneye geçeceğim inşallah, ogullarimdaki doktora devam edeceğim, 12.haftada erkeğe benziyor demisti ve 15.haftada netlestirmsti ,
şuan gittigim 15.haftadayim saçma bir şeyin icindeyim resmen bacak arası gösterip kesin konuşup sonrada belirsizlikler içinde bıraktı ya

Siz niye bu kadar stres yaptınız ben anlamadım :) ilk çocuk değil bide sanırım insan heyecanlanıyor gönlünden gecenin olmasini istiyor ama olanı da degistiremeyiz.Bir kaç haftaya belli olur zaten he olmadı diyelim detaylida olur :) bence biraz akışa birakin gönlünden gecek hayırlısıyla olsun

Doktora 2.gidişim hoşuma gitmedi birusurude ilaç yazdı şuan kullanmam gereken 5tane ilaç var diğer gebeliklerimde bukadar kullanmadim ilaç firması ile anlaşmış sadece birini başka bişey aldığım zamanda taviri değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…