- 30 Temmuz 2025
- 105
- 45
- 13
- 29
Yok hayır bizimkinde böyle bir cıkntı yok 14.haftada yoktu 15oldum gene yok bacak arası boş yaKızlar bu da benim bebeğimin usg si 14. Hafta bacak arası görüntüsü. Doktor yüzde yüz erkek dedi ama ben hala bi sonraki kontrolü bekliyorum çünkü kız hissediyorum. Ceylin sana da belki fikir olur diye attım
15.haftada bacak arası vermedi ama ekranda gördüm aynı boyleydi iki bacak ve ortası boşKızlar bu da benim bebeğimin usg si 14. Hafta bacak arası görüntüsü. Doktor yüzde yüz erkek dedi ama ben hala bi sonraki kontrolü bekliyorum çünkü kız hissediyorum. Ceylin sana da belki fikir olur diye attım
Senin ortada belli malesef canım ama Kordon olabilir mi ki senin kaçıncı çocukKızlar bu da benim bebeğimin usg si 14. Hafta bacak arası görüntüsü. Doktor yüzde yüz erkek dedi ama ben hala bi sonraki kontrolü bekliyorum çünkü kız hissediyorum. Ceylin sana da belki fikir olur diye attım
12ydi canoDoğru valla oncekilerde pek anlamıyorduk
Erkek dediğinde kaç haftaydiki acabaya
Erkekte erken belli oluyor belirsizse kız olabilir evet ama kız iyidir zatenErkek demedi ya geçen hafta kız dedi bacak arasında çizgileri gösterdi kız olacak dedi ben olsam kız beklerdim dedi haftaya tekrar gel dedi bu haftada bacak arası boş gene dedi ama 17haftada tekrar gel diyor cıkınti yeni gelisiyor olablr diyor , bn diğer oglumda 15.haftada net bacak arasında pipi görmüştüm bu haftadan sonra yeni olustuguna hiç şahit olmadım net belli olsa tamamda smdi belirsizlik var
12ydi cano
Erkekte erken belli oluyor belirsizse kız olabilir evet ama kız iyidir zatenolsun olsun
Perşembe günü gittim 12+2 de doktorum parti yapcaksan cinsiyeti söylemiycem dediErkege benziyor
İnşallah kızdır bakalım hafta içi bı doktora daha gitmek lazım kesinnErkekte erken belli oluyor belirsizse kız olabilir evet ama kız iyidir zatenolsun olsun
Ayy olur niye olmasın ben öğrenince yapacaktım erkek deyince doktor yapmadım iştePerşembe günü gittim 12+2 de doktorum parti yapcaksan cinsiyeti söylemiycem dedi
Ben dayanamadım öğrendim ama %90 erkek dedi yani degişme ihtimali yok gibi sanki parti yapmayı planlıyordum e şimdi ögrendim olmazmı sizce
İkinci çocuk, bir kızım var. Kordon olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışına da bakıyorlar ya kan akışı olanlar kordon oluyor. Doktorum ona da baktı 10 dakika falan sadece cinsiyete baktı. Demek ben kendimi ikinci kıza çok hazırlamışımSenin ortada belli malesef canım ama Kordon olabilir mi ki senin kaçıncı çocuk
Kız neguzel 1kiz 1oğlan olacak bnde kız istiyon kizn yok sandımİkinci çocuk, bir kızım var. Kordon olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışına da bakıyorlar ya kan akışı olanlar kordon oluyor. Doktorum ona da baktı 10 dakika falan sadece cinsiyete baktı. Demek ben kendimi ikinci kıza çok hazırlamışımyine de bu hafta gideceğim bakalım
Valla canım 12. Haftada erkek dedi 17. Haftada netleşti gördü yani bence doktorlar kendi canları ne isterse öyle davranıyorKontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar
Valla canım 12. Haftada erkek dedi 17. Haftada netleşti gördü yani bence doktorlar kendi canları ne isterse öyle davranıyorKontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar
Yaaa ama şuna bak 14de pipiler görünüyor bende yok ama hala şüpheli konuşuyor bu doktor kafayı yiyecemmKızlar herkese iyi haftasonları. Size 14+2 den pipili bi foti bırakmak istedik ok un hemen solundaki, yavrucum baş aşağı duruyordu fıngır fıngır
Eki Görüntüle 3625341
HAstaneyi full değiştirecem doğum paketimi iptal edip başka hastaneye geçeceğim inşallah, ogullarimdaki doktora devam edeceğim, 12.haftada erkeğe benziyor demisti ve 15.haftada netlestirmsti ,Benim doktorum net olmadan asla yorum yapmıyor ben bu doktorları da anlamıyorum tahminde bulunmak yerine daha zamanı var dese böyle ikileme düşürmücekler insanları. Bizimki o yüzden 15-16’dan önce istediğin kadar ısrar et asla cinsiyetle ilgili yorumda bulunmuyor.
Siz niye bu kadar stres yaptınız ben anlamadım :) ilk çocuk değil bide sanırım insan heyecanlanıyor gönlünden gecenin olmasini istiyor ama olanı da degistiremeyiz.Bir kaç haftaya belli olur zaten he olmadı diyelim detaylida olur :) bence biraz akışa birakin gönlünden gecek hayırlısıyla olsunHAstaneyi full değiştirecem doğum paketimi iptal edip başka hastaneye geçeceğim inşallah, ogullarimdaki doktora devam edeceğim, 12.haftada erkeğe benziyor demisti ve 15.haftada netlestirmsti ,
şuan gittigim 15.haftadayim saçma bir şeyin icindeyim resmen bacak arası gösterip kesin konuşup sonrada belirsizlikler içinde bıraktı ya
Doktora 2.gidişim hoşuma gitmedi birusurude ilaç yazdı şuan kullanmam gereken 5tane ilaç var diğer gebeliklerimde bukadar kullanmadim ilaç firması ile anlaşmış sadece birini başka bişey aldığım zamanda taviri değiştiSiz niye bu kadar stres yaptınız ben anlamadım :) ilk çocuk değil bide sanırım insan heyecanlanıyor gönlünden gecenin olmasini istiyor ama olanı da degistiremeyiz.Bir kaç haftaya belli olur zaten he olmadı diyelim detaylida olur :) bence biraz akışa birakin gönlünden gecek hayırlısıyla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?