Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Zenginseniz gerek yok. Tek farkı para ödemeden bebek iyi mi değil mi söylüyor Bir de cihaz gerçekten kötü. Doktorlar can çekişiyor anlamaya çalışırken

Bir cinsiyet zorbalığı da benden gelsin.. İki kızım var 3.Gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim. O kadar çok zorbalandim ki nasıl bakacaksın nasıl olacak diye yandın bittin (ben zaten şok ta ve şaşkındm. Birde insanların zorbalığı beni yıprattı.

Şimdi de bugün öğrendim dayımın gelinleri ve başka kuzenler le buluştuk. Sülale de laf çıkmış.
Bebeklerim erkekmiş ben saklıyor muşum nazar olur diye. Bu nasıl zihniyet.
Çıldırdım kim uyduruyor dedim annen demiş annenanne diyorlar.

Oysaki bebeğimi birini kıza benzetti dr biri göstermedi

Bilmiyorum insanlara ne diyeceğim. Kendi derdim mide bulantısı ve başka sorunlar
İkiz bakamam yetememe korkusu yetmiyor birde üzerimde ki Toplim baskısı öyle yoruldum ki

....

Hamilelik surecinde zaten stres bulanti halsizlik derken anlayışsız insanlara da denk gelince dahada zor oluyor Rabbım yardimcimiz olsun

Evveet günün bombası da benden gelsin.Her şeyiyle belirti olsun doktorun ilk demesi olsun erkek sandığımız bebeğimiz kız çıktı doktora çok güvendiğimiz için adapte ettik kendimizi erkek fikrine onun için çok şaşırdık.Bir daha asla itimat etmem tecrube oldu buda bize.17+3 deyim bacak arasını gördüm boştu.Yine de detayliyi bekliyicem ama değişmez dimi kizlar iyice follos olur o zaman

Evet canım net gördük boştu bacak aramız zaten benim doktorda yanılma pek görülmüş bir şey değil. Vaktinden öncede asla söylemez. 14+4’üm bugün canım.
Yaa özel mi canım, ben kendmi neye hazirlayim bilemedm 14te boş 15de boş ama küçük şüphe var pipi yeni oluşabiliyor olablr dye

İlk nasıl Erkek dedi kaçıncı haftaydi pipi gibi bseymi gördü

Zenginseniz gerek yok. Tek farkı para ödemeden bebek iyi mi değil mi söylüyor Bir de cihaz gerçekten kötü. Doktorlar can çekişiyor anlamaya çalışırken
Valla zengin degilem
Ama insan gibi muamele icin mecbur ozele gidiyoruz
Doktorum da cok sukur komedi biri oldugu icin yanindan mutlu ayriliyoruz o yuzden verilen her kurus deger benim icin

Ultrason fotolarin varsa atsana bakalim nasil erkek dedi kiz cikti yav

Bence de gidince çıkar tam Bacak arasını göremedi demek ki. Siz yine de temkinli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…