- 17 Temmuz 2021
- 8.182
- 25.945
- 498
Ne kadar dogumla beraberBende yeni 13haftalikken aldım
Ayrıntılıyi yaptircaz tabiki mutlaka ozamana kaldı cinsiyetin netleşmesiPek emin.konusmadi ayrintiliya git dedi mutlaka bende kıza benziyor diyince kiz dedim
55bin, ilk bı 20aliyorlar sonra gerisi taksit ileNe kadar dogumla beraber
Aa cok iyiymis valla55bin, ilk bı 20aliyorlar sonra gerisi taksit ile
Evet hastaneden hastaneye değişir 40 ve 85olan 100olanda vardiAa cok iyiymis valla
Normal doğum sezeryan farkı var mı bunlarınEvet hastaneden hastaneye değişir 40 ve 85olan 100olanda vardi
Benim aldığım hastanenin pakette farki yok digerlerini blmiyorumNormal doğum sezeryan farkı var mı bunların
Evet canım net gördük boştu bacak aramız zaten benim doktorda yanılma pek görülmüş bir şey değil. Vaktinden öncede asla söylemez. 14+4’üm bugün canım.Sağlıkla gelsinKaçıncı haftan net gordumu bacak arasını
Zenginseniz gerek yok. Tek farkı para ödemeden bebek iyi mi değil mi söylüyorKizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
Eşim kız istiyordu ama benim için farketmiyordu canım bir kızım var benim 10 yaşında. Kızımda kız istiyordu. Gönüllerine göre oldu. Ben hep önce sağlık dedim.Siz zaten kız istiyordunuz sanki? Hoşgelsin prenses
Evet cnm bende yaptiricam en azından kızda olsa emin olalım paramızı da veriyoruz yine doğru cevap alamıyoruz doktor da şans isiAyrıntılıyi yaptircaz tabiki mutlaka ozamana kaldı cinsiyetin netleşmesi
Hamilelik surecinde zaten stres bulanti halsizlik derken anlayışsız insanlara da denk gelince dahada zor oluyor Rabbım yardimcimiz olsunBir cinsiyet zorbalığı da benden gelsin.. İki kızım var 3.Gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim. O kadar çok zorbalandim ki nasıl bakacaksın nasıl olacak diye yandın bittin (ben zaten şok ta ve şaşkındm. Birde insanların zorbalığı beni yıprattı.
Şimdi de bugün öğrendim dayımın gelinleri ve başka kuzenler le buluştuk. Sülale de laf çıkmış.
Bebeklerim erkekmiş ben saklıyor muşum nazar olur diye. Bu nasıl zihniyet.
Çıldırdım kim uyduruyor dedim annen demiş annenanne diyorlar.
Oysaki bebeğimi birini kıza benzetti dr biri göstermedi
Bilmiyorum insanlara ne diyeceğim. Kendi derdim mide bulantısı ve başka sorunlar
İkiz bakamam yetememe korkusu yetmiyor birde üzerimde ki Toplim baskısı öyle yoruldum ki
....
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ücretsiz cinsiyet tahmini tapan kız mı demişti size profili siyah olan sayfamiydiKızlar ben kız annesi oluyormuşummm. Canım bana da bir pembik kalp atabilirsin.aegamze
Yaa özel mi canım, ben kendmi neye hazirlayim bilemedm 14te boş 15de boş ama küçük şüphe var pipi yeni oluşabiliyor olablr dyeEvet canım net gördük boştu bacak aramız zaten benim doktorda yanılma pek görülmüş bir şey değil. Vaktinden öncede asla söylemez. 14+4’üm bugün canım.
İlk nasıl Erkek dedi kaçıncı haftaydi pipi gibi bseymi gördüEvveet günün bombası da benden gelsin.Her şeyiyle belirti olsun doktorun ilk demesi olsun erkek sandığımız bebeğimiz kız çıktıdoktora çok güvendiğimiz için adapte ettik kendimizi erkek fikrine onun için çok şaşırdık.Bir daha asla itimat etmem tecrube oldu buda bize.17+3 deyim bacak arasını gördüm boştu.Yine de detayliyi bekliyicem ama değişmez dimi kizlar iyice follos olur o zaman
Valla zengin degilemZenginseniz gerek yok. Tek farkı para ödemeden bebek iyi mi değil mi söylüyorBir de cihaz gerçekten kötü. Doktorlar can çekişiyor anlamaya çalışırken
Ultrason fotolarin varsa atsana bakalim nasil erkek dedi kiz cikti yavEvveet günün bombası da benden gelsin.Her şeyiyle belirti olsun doktorun ilk demesi olsun erkek sandığımız bebeğimiz kız çıktıdoktora çok güvendiğimiz için adapte ettik kendimizi erkek fikrine onun için çok şaşırdık.Bir daha asla itimat etmem tecrube oldu buda bize.17+3 deyim bacak arasını gördüm boştu.Yine de detayliyi bekliyicem ama değişmez dimi kizlar iyice follos olur o zaman
Bence de gidince çıkar tamDevlete gidiyordum cinsiyei söylemedi özele gittim 5 gün önce göremiyorum sali tekrar gel dedi bugün gittim çok baktı görmek için
kıza benziyor dedi emin degil gibi konuştumutlaka ayrıntılı ultrasyona git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?