- 7 Kasım 2019
- 6.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.882
- 198
:) ben annemden 600 km uzaktayım. annem unv e gıttım hayrımı gormedı evlendım yoktum yıne gormedı :) ha oglan olmusum ha kız :)Anneannemin tek kizi annem keske hepsi kiz olsaydi diyorerkekler evlenince gelinlerden korkusuna fazla gelip gidemiyor yardim edemiyor ailesini kurunca onunla ilgilenmek zorundalar ( ki olmasi gereken ) ama kiz cocuk daha hayirli yaslilikta vs tabi
Şu parlaklık pipiye benziyorÇok şükür cinsiyeti 17 haftada öğrendimkıza benziyor dedi doktor
YaaaBu kez görür umarımheyecanlı bir bekleyiş öğrenince hıııı diyosun ve heyecan bitiyor
Saglikla gelsinn bacak arası göremedimi oyizden benziyor dediÇok şükür cinsiyeti 17 haftada öğrendimkıza benziyor dedi doktor
Tercih meselesi bence, İzmir'de doğum paketi nekadarKizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
Sağlıkla gelsinKızlar ben kız annesi oluyormuşummm. Canım bana da bir pembik kalp atabilirsin.aegamze
Ben dogum paketi almadim ama 100 binden basladigini duymustumTercih meselesi bence, İzmir'de doğum paketi nekadar
Yaa muayne ücreti nekadar doğumun nerde olacak ozaman pekiBen dogum paketi almadim ama 100 binden basladigini duymustum
Ben izmirdeyim muayene 1800Yaa muayne ücreti nekadar doğumun nerde olacak ozaman peki
Paket almadan özelde yapacaksın yaniBen izmirdeyim muayene 1800
Dogumu sormadim daha ama tahmini 50 60 vardir
Siz zaten kız istiyordunuz sanki? Hoşgelsin prensesKızlar ben kız annesi oluyormuşummm. Canım bana da bir pembik kalp atabilirsin.aegamze
Devlete gidiyordum cinsiyei söylemedi özele gittim 5 gün önce göremiyorum sali tekrar gel dedi bugün gittim çok baktı görmek içinŞu parlaklık pipiye benziyor
Ben cinsiyet için gittim sadece pekte memnun kalmadım iki doktorumdan da bir cinsiyeti söylemedi diğeri emin konuşmadıKizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
Pek emin.konusmadi ayrintiliya git dedi mutlaka bende kıza benziyor diyince kiz dedimSaglikla gelsinn bacak arası göremedimi oyizden benziyor dedi
Paket bastan alininca mantikli bencePaket almadan özelde yapacaksın yani
Usg var mi bakalimBen cinsiyet için gittim sadece pekte memnun kalmadım iki doktorumdan da bir cinsiyeti söylemedi diğeri emin konuşmadı
Bende yeni 13haftalikken aldımPaket bastan alininca mantikli bence
Geldik 4.aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?