Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Eşim kız istiyordu ama benim için farketmiyordu canım bir kızım var benim 10 yaşında. Kızımda kız istiyordu. Gönüllerine göre oldu. Ben hep önce sağlık dedim.
Size erkek diyorlardı, iyi manifestlediniz kız geldi Hoşgelsin prenses

İlk nasıl Erkek dedi kaçıncı haftaydi pipi gibi bseymi gördü
13 erkek dedi 17 kız dedi.Acikcasi ilk başta sormamistim neden erkek diye ama bugün net bacak arasını gördüm boştu ama işte bilemiyorum bir güven sarsıntısı oluştu detaylı da netleşir sanırım

Kızlar şu kalp hızı 140 dan fazla ise kızdır azsa erkek şeysi tuttu mu

ay ne ukalalıktır, kendini bilmezliktir bu ya
onlara ne ise? konuşmak için konuşuyor insanlar gerçekten başka işleri güçleri yok..
Allah sabır versin canım

Ya şimdi benim içime öyle bir kurt düşürdünkiiii… benim annem ve ablam birsuru kız kiyafeti aldilar şimdiden, ya değişirse kız da yanılma payı yoktur inşallah boşsa boştur bacak arası demi gel şimdi detaylıyı bekle

Ya vallahi bende doktoruma çok güveniyorum ama belirtiler hisler ultrason görüntüsü ne bileyim hala içimde bir yerlerde derin bir şekilde doğru cinsiyet değil gibi hissediyorum ya detayliyi bekleyeyim diyorum alışveriş yapmicam

Canım bilmiyorum valla detayliyi bekliyicem ben gerçi artık yavrumu kucağıma alınca sorarım bende Hürrem gibi ne oldu ne oldu diye

Valla bende çok güveniyordum sekerim bence de herkes detayliyi beklesin

Valla bende çok güveniyordum sekerim bence de herkes detayliyi beklesin
Ya böyle ilk biraz üzüldüm erkek çıkınca sonra tabii ki Allahın verdiği can şükürler olsun nasip etti bir evlat dedim ama içimde hala bir şey var ya çok yoğun bir şekilde bir terslik bir yanlış var gibi ama böyle nefesimi kesecek gibi bir his oturdum ağladım bile şu detaylı günü gelse de rahatlasam

Ya erkekte yanılma payı yoktur diye biliyorum bende istatistikte acaba hangisi doğru

Bence tercih meselesi. Benim doğumum devlette olacağı için hem devlete hem özele gidiyorum.
İlk haftalarda sadece devlete gidiyordum ama bana verilen usg’ler hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi o yüzden arada sırada özele gitmeye başladım

Ama farklı görüşleri var ya bazen kafa karıştırıyorlar. Mesela özeldeki doktorum multivitamini artık içme diyor, devletteki ise doğuma kadar iç diyor

Bende hergun icmiyorum 3 4 gunde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…