Size erkek diyorlardı, iyi manifestlediniz kız geldiEşim kız istiyordu ama benim için farketmiyordu canım bir kızım var benim 10 yaşında. Kızımda kız istiyordu. Gönüllerine göre oldu. Ben hep önce sağlık dedim.
13 erkek dedi 17 kız dedi.Acikcasi ilk başta sormamistim neden erkek diye ama bugün net bacak arasını gördüm boştu ama işte bilemiyorum bir güven sarsıntısı oluştu detaylı da netleşir sanırımİlk nasıl Erkek dedi kaçıncı haftaydi pipi gibi bseymi gördü
Valla baş bayağı erkek dedi 13 de , 17 de kız dedi bacak arasını gördüm boştu değişmez diye düşünüyorum ama bakalım detayliyi bekliycemUltrason fotolarin varsa atsana bakalim nasil erkek dedi kiz cikti yav
Bu 13 den , diğerleri arabada kalmışUltrason fotolarin varsa atsana bakalim nasil erkek dedi kiz cikti yav
13 de bacak arasına mı baktı peki?Valla baş bayağı erkek dedi 13 de , 17 de kız dedi bacak arasını gördüm boştu değişmez diye düşünüyorum ama bakalım detayliyi bekliycem
Yani muhtemelen ben hiç sormadım zaten cinsiyet söylemesini de beklemiyordum şaşırmıştım.Soylemisse doğrudur diye düşündüm ve sorgulamadim acikcasi13 de bacak arasına mı baktı peki?
Aynen nubu düz kiz buBu 13 den , diğerleri arabada kalmış
Ay neye bakti da erkek dedi sevgili doktorumAynen nubu düz kiz bu
Havaya bakti muhtemelenAy neye bakti da erkek dedi sevgili doktorum
ay ne ukalalıktır, kendini bilmezliktir bu yaBir cinsiyet zorbalığı da benden gelsin.. İki kızım var 3.Gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim. O kadar çok zorbalandim ki nasıl bakacaksın nasıl olacak diye yandın bittin (ben zaten şok ta ve şaşkındm. Birde insanların zorbalığı beni yıprattı.
Şimdi de bugün öğrendim dayımın gelinleri ve başka kuzenler le buluştuk. Sülale de laf çıkmış.
Bebeklerim erkekmiş ben saklıyor muşum nazar olur diye. Bu nasıl zihniyet.
Çıldırdım kim uyduruyor dedim annen demiş annenanne diyorlar.
Oysaki bebeğimi birini kıza benzetti dr biri göstermedi
Bilmiyorum insanlara ne diyeceğim. Kendi derdim mide bulantısı ve başka sorunlar
İkiz bakamam yetememe korkusu yetmiyor birde üzerimde ki Toplim baskısı öyle yoruldum ki
....
Ya şimdi benim içime öyle bir kurt düşürdünkiiii… benim annem ve ablam birsuru kız kiyafeti aldilar şimdiden, ya değişirseEvveet günün bombası da benden gelsin.Her şeyiyle belirti olsun doktorun ilk demesi olsun erkek sandığımız bebeğimiz kız çıktıdoktora çok güvendiğimiz için adapte ettik kendimizi erkek fikrine onun için çok şaşırdık.Bir daha asla itimat etmem tecrube oldu buda bize.17+3 deyim bacak arasını gördüm boştu.Yine de detayliyi bekliyicem ama değişmez dimi kizlar iyice follos olur o zaman
Ya vallahi bende doktoruma çok güveniyorum ama belirtiler hisler ultrason görüntüsü ne bileyim hala içimde bir yerlerde derin bir şekilde doğru cinsiyet değil gibi hissediyorum ya detayliyi bekleyeyim diyorum alışveriş yapmicamEvveet günün bombası da benden gelsin.Her şeyiyle belirti olsun doktorun ilk demesi olsun erkek sandığımız bebeğimiz kız çıktıdoktora çok güvendiğimiz için adapte ettik kendimizi erkek fikrine onun için çok şaşırdık.Bir daha asla itimat etmem tecrube oldu buda bize.17+3 deyim bacak arasını gördüm boştu.Yine de detayliyi bekliyicem ama değişmez dimi kizlar iyice follos olur o zaman
Canım bilmiyorum valla detayliyi bekliyicem benYa şimdi benim içime öyle bir kurt düşürdünkiiii… benim annem ve ablam birsuru kız kiyafeti aldilar şimdiden, ya değişirsekız da yanılma payı yoktur inşallah boşsa boştur bacak arası demi gel şimdi detaylıyı bekle
Ben doktora sormustum 11.haftadaKızlar şu kalp hızı 140 dan fazla ise kızdır azsa erkek şeysi tuttu mu
Valla bende çok güveniyordum sekerimYa vallahi bende doktoruma çok güveniyorum ama belirtiler hisler ultrason görüntüsü ne bileyim hala içimde bir yerlerde derin bir şekilde doğru cinsiyet değil gibi hissediyorum ya detayliyi bekleyeyim diyorum alışveriş yapmicam
Ya böyle ilk biraz üzüldüm erkek çıkınca sonra tabii ki Allahın verdiği can şükürler olsun nasip etti bir evlat dedim ama içimde hala bir şey var ya çok yoğun bir şekilde bir terslik bir yanlış var gibi ama böyle nefesimi kesecek gibi bir his oturdum ağladım bileValla bende çok güveniyordum sekerimbence de herkes detayliyi beklesin
Ya erkekte yanılma payı yoktur diye biliyorum bendeYa şimdi benim içime öyle bir kurt düşürdünkiiii… benim annem ve ablam birsuru kız kiyafeti aldilar şimdiden, ya değişirsekız da yanılma payı yoktur inşallah boşsa boştur bacak arası demi gel şimdi detaylıyı bekle
Bence tercih meselesi.Kizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
Bende hergun icmiyorum 3 4 gunde 1Bence tercih meselesi.Benim doğumum devlette olacağı için hem devlete hem özele gidiyorum.
İlk haftalarda sadece devlete gidiyordum ama bana verilen usg’ler hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi o yüzden arada sırada özele gitmeye başladım
Ama farklı görüşleri var ya bazen kafa karıştırıyorlar. Mesela özeldeki doktorum multivitamini artık içme diyor, devletteki ise doğuma kadar iç diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?