Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Hepsi hurafe ise bunları kim niye uyduruyo ya
Benim.diger hamilelikte arkadaşımla aynı haftadaydik beraber sağlık ocağına gittik kalp atışı dinlemiştik onunki baya yüksekti benim ki düşük dedm aha senin ki kz benm.ki erkek ve gerçekten tuttu öyleymiş

oglumda nolur nolmaz dıye bı devlet bı ozel seklınde gıttım cunku ozelde dogumum kesın degıldı. sımdı de aralarda ozele gıdıyorum cunku daha guzel ve detaylı bakıyor . devlette kaydının olması ıyıdır. 2kontrrol ozel biri devlet seklınde gıdebılırsın.

Yaa özel mi canım, ben kendmi neye hazirlayim bilemedm 14te boş 15de boş ama küçük şüphe var pipi yeni oluşabiliyor olablr dye
Evet özel canım. İlk doğumumu da onda yapmıştım belki 10 tane arkadaşımda kendisinde yaptı. Cerrah aynı zamanda benim diğer kadınsal başka hastalıklarımında tedavisini o yaptı. İşinde bayağı uzman biri. Ağzından çıkan her kelimeye çok güvenirim. İzmir’de olanlara da gözüm kapalı öneririm doktorumu. Bir önceki doğumumda yine kadınlar kulübünden Diyarbakırda yaşamasına rağmen gelip burda kendisinde doğum yapan arkadaşım var. Yine bu kulüpten doktorunun neredeyse son dakikaya kadar kız dediği bebeğine benim doktorumun erkek bu demesiyle erkek olduğunu öğrenen arkadaşımda var. Doktorum gerçekten birtanedir.

Bu arada cinsiyetten sıra gelmedi benim başka bir haberim daha var. Bugün uyku tutmamasının sebebi de o aslında yoksa bu saatlere de kalmazdım. İşten çıkartılıyorum ben üstelik düğünden sonra kullandığım yıllık iznimden döner dönmez ve bu haldeyken. Hamile olduğumu bildirmemiştim. Düğünü atlatayım öyle diyordum bir de biraz geçsin istemiştim. Mayısta evlendim çünkü ben hemen üzerine böyle bir haberde vermek istemedim. Haklarımı az çok biliyorum ama yarın hamile olduğumu söylemeli miyim? Hoş ben bu saatten sonra hamile olduğum için beni işten çıkarmaktan vazgeçecek bir yerle de çalışmak istemem. Aklıma başka bir düşüncede hamileliğimin duyurulmuş olabileceği geliyor.

ben arkadasımdan dolayı calıstıgınız ıs yerne belırlı bı sure ıcınde hamılelıgın bıldırılmesının zorunlu oldugunu bılıyorum da kac haftaya kadar onu hatırlayamadım.

Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı
85 ile gebe kaldım 85.5 olmuşum.Canım bişey istemiyor.Oysa bulantı kusma falanda hiç olmadı.İştahım kesildi.Yemek seçmeyen ben yemek seçer oldum.Umarım bir müddet böyle gider çünkü son haftalar daha hızlı kilo alınıyor.
Siz zaten zayıf gebe kalmışsınız.Ama dikkat etmekte fayda var.Zaten boy kilo oranı da çok önemli.Hem sizin hem bebeğin sağlığı için

Tuza dikkat ediyo musunz bilmiyorum ama anlattığınıza göre ödem olabilir.Sabahları yataktan inmeden önce ayak bileklerine bastır eğer çukur oluşuyorsa ödemdir demişti dahiliye doktorum.

Aminn öyle valla haklısın kızda olsa erkek de olsa bizden birşeyler kalacak diye seviniyorum ama kocamda işte gereksiz erkeğe bırakma hevesi, soyadı muhabbeti, çok garip ama yapacak bişey yok zihniyet meselesi
Eşinize; oğlunuz olsa dahi oğlunuzun ilerde oğulları olacağı garantisi olup olmadığı hakkında sorun.Bi tanıdığımız erkek çocuk diye kendini paralamış.Damatlar mı yiyecek malı mülkü diye erkek aramış en sonunda bulmuş.Ki oğlunun çocuğu olmuyor olsa da erkek olacağının garantisi yok.
Allah size hayırlı evlatlar versin.Kızlarınıza güzel sağlıklı ömürler

Tercih meselesi.Benim mesela tüp bebek.Kendi doktorumdan %100 memnun değilim.Ekstra devlete gidiyorum.Ordaki doktorun makinası özel kadar iyi değil ama ilgi olarak özeldekiyle aynı hatta bi tık daha iyi ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…