Offf aklımda deli senaryolarCanım bilmiyorum valla detayliyi bekliyicem bengerçi artık yavrumu kucağıma alınca sorarım bende Hürrem gibi ne oldu ne oldu diye
Hepsi hurafe ise bunları kim niye uyduruyo yaBen doktora sormustum 11.haftada
140 150 demisti
Kalp hizindan cinsiyet...diyordum
Adam bayilayazdi skdjsjd
İstatistikler bile rahatlatmaz bizi artıkkkkYa erkekte yanılma payı yoktur diye biliyorum bendeistatistikte acaba hangisi doğru
Ya yemin ederim evet yaa doğacak kucağımıza alıp açıp bakacaz anca öyleİstatistikler bile rahatlatmaz bizi artıkkkk
Valla benim tüm belirtilerim erkekti , hissiyat olarak da hep erkek hissettim ama hepsi nanayOfff aklımda deli senaryolardoğumda bende emin olmam lazım, o anda sormak aklımıza gelirse tabi
20-23 arası en doğru sonuçlari veriyormuşDetayliya hangi haftada gidicez ki
Canım sen hangi dr a gidiyordunValla zengin degilem
Ama insan gibi muamele icin mecbur ozele gidiyoruz
Doktorum da cok sukur komedi biri oldugu icin yanindan mutlu ayriliyoruz o yuzden verilen her kurus deger benim icin
Benim.diger hamilelikte arkadaşımla aynı haftadaydik beraber sağlık ocağına gittik kalp atışı dinlemiştik onunki baya yüksekti benim ki düşük dedm aha senin ki kz benm.ki erkek ve gerçekten tuttu öyleymişHepsi hurafe ise bunları kim niye uyduruyo ya
Evet. Çok teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ücretsiz cinsiyet tahmini tapan kız mı demişti size profili siyah olan sayfamiydi
Bende tuttu canım.Kızlar şu kalp hızı 140 dan fazla ise kızdır azsa erkek şeysi tuttu mu
Evet erkek diyen çok olmuştu ben nuba bakarak kız demiştim hissimde pek yoktu açıkçası erkek diye diye herkes hissimde o yöne kayacaktı az daha.Size erkek diyorlardı, iyi manifestlediniz kız geldiHoşgelsin prenses
oglumda nolur nolmaz dıye bı devlet bı ozel seklınde gıttım cunku ozelde dogumum kesın degıldı. sımdı de aralarda ozele gıdıyorum cunku daha guzel ve detaylı bakıyor . devlette kaydının olması ıyıdır. 2kontrrol ozel biri devlet seklınde gıdebılırsın.Kizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
Evet özel canım. İlk doğumumu da onda yapmıştım belki 10 tane arkadaşımda kendisinde yaptı. Cerrah aynı zamanda benim diğer kadınsal başka hastalıklarımında tedavisini o yaptı. İşinde bayağı uzman biri. Ağzından çıkan her kelimeye çok güvenirim. İzmir’de olanlara da gözüm kapalı öneririm doktorumu. Bir önceki doğumumda yine kadınlar kulübünden Diyarbakırda yaşamasına rağmen gelip burda kendisinde doğum yapan arkadaşım var. Yine bu kulüpten doktorunun neredeyse son dakikaya kadar kız dediği bebeğine benim doktorumun erkek bu demesiyle erkek olduğunu öğrenen arkadaşımda var. Doktorum gerçekten birtanedir.Yaa özel mi canım, ben kendmi neye hazirlayim bilemedm 14te boş 15de boş ama küçük şüphe var pipi yeni oluşabiliyor olablr dye
ben arkadasımdan dolayı calıstıgınız ıs yerne belırlı bı sure ıcınde hamılelıgın bıldırılmesının zorunlu oldugunu bılıyorum da kac haftaya kadar onu hatırlayamadım.Bu arada cinsiyetten sıra gelmedi benim başka bir haberim daha var. Bugün uyku tutmamasının sebebi de o aslında yoksa bu saatlere de kalmazdım. İşten çıkartılıyorum ben üstelik düğünden sonra kullandığım yıllık iznimden döner dönmez ve bu haldeyken. Hamile olduğumu bildirmemiştim. Düğünü atlatayım öyle diyordum bir de biraz geçsin istemiştim. Mayısta evlendim çünkü ben hemen üzerine böyle bir haberde vermek istemedim. Haklarımı az çok biliyorum ama yarın hamile olduğumu söylemeli miyim? Hoş ben bu saatten sonra hamile olduğum için beni işten çıkarmaktan vazgeçecek bir yerle de çalışmak istemem. Aklıma başka bir düşüncede hamileliğimin duyurulmuş olabileceği geliyor.
85 ile gebe kaldım 85.5 olmuşum.Canım bişey istemiyor.Oysa bulantı kusma falanda hiç olmadı.İştahım kesildi.Yemek seçmeyen ben yemek seçer oldum.Umarım bir müddet böyle gider çünkü son haftalar daha hızlı kilo alınıyor.Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı
Tuza dikkat ediyo musunz bilmiyorum ama anlattığınıza göre ödem olabilir.Sabahları yataktan inmeden önce ayak bileklerine bastır eğer çukur oluşuyorsa ödemdir demişti dahiliye doktorum.Hayır,ne ekmek ne hamur ne de sağlıksız gıdalar asla yemiyorum. Önceden de yemezdim. Bir defa bile tatlı sürmedim ağzıma daha. Klasik kahvaltı,öğlen çorba salata,akşam da en geç 7 de bir parça balık salata,ya da et salata ekmeksiz.
Anlayamadım nasıl bu kadar aldım :)
Eşinize; oğlunuz olsa dahi oğlunuzun ilerde oğulları olacağı garantisi olup olmadığı hakkında sorun.Bi tanıdığımız erkek çocuk diye kendini paralamış.Damatlar mı yiyecek malı mülkü diye erkek aramış en sonunda bulmuş.Ki oğlunun çocuğu olmuyorAminnöyle valla haklısın kızda olsa erkek de olsa bizden birşeyler kalacak diye seviniyorum ama kocamda işte gereksiz erkeğe bırakma hevesi, soyadı muhabbeti, çok garip ama yapacak bişey yok zihniyet meselesi
Tercih meselesi.Benim mesela tüp bebek.Kendi doktorumdan %100 memnun değilim.Ekstra devlete gidiyorum.Ordaki doktorun makinası özel kadar iyi değil ama ilgi olarak özeldekiyle aynı hatta bi tık daha iyi ilgileniyorKizlar ya hem ozele gidip hem devlete giden var mi?
Ben bi 6.haftada gittim devlete kalp atisini duymustum tahlil vermistim daha da gitmedim
Ozele gidiyorum diye ayda 1, devlete gitmiyorum
Ama burda okuyorum bu hafta devlete gittiyse diger hafta ozele gidenler var
Oyle mi olmasi gerek yoksa tercih meselesi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?