- 17 Temmuz 2021
- 8.192
- 25.960
- 498
Izmirdeyim canim ben ekole gidiyorumCanım sen hangi dr a gidiyordun
Evet baska doktora gidecem artik çok bakti gormek için kızımda var oğlumda ama net birsey söylerse ona göre hazırlık yapicamBence de gidince çıkar tamBacak arasını göremedi demek ki. Siz yine de temkinli olun
Ben öğrendiğin gibi firmaya haber vermen gerekiyor diye biliyorum canım. Hamileliğini gizlediğin duyulduysa belki dediğin gibi haklı görüp o sebepten çıkartmak istiyor olabilirler. İstersen çıkış ile ilgili hiçbir şey imzalamadan önce bir avukat ile görüş o sana yönlendirme yapsınBu arada cinsiyetten sıra gelmedi benim başka bir haberim daha var. Bugün uyku tutmamasının sebebi de o aslında yoksa bu saatlere de kalmazdım. İşten çıkartılıyorum ben üstelik düğünden sonra kullandığım yıllık iznimden döner dönmez ve bu haldeyken. Hamile olduğumu bildirmemiştim. Düğünü atlatayım öyle diyordum bir de biraz geçsin istemiştim. Mayısta evlendim çünkü ben hemen üzerine böyle bir haberde vermek istemedim. Haklarımı az çok biliyorum ama yarın hamile olduğumu söylemeli miyim? Hoş ben bu saatten sonra hamile olduğum için beni işten çıkarmaktan vazgeçecek bir yerle de çalışmak istemem. Aklıma başka bir düşüncede hamileliğimin duyurulmuş olabileceği geliyor.
Ay burda olsaydı keşkeEvet özel canım. İlk doğumumu da onda yapmıştım belki 10 tane arkadaşımda kendisinde yaptı. Cerrah aynı zamanda benim diğer kadınsal başka hastalıklarımında tedavisini o yaptı. İşinde bayağı uzman biri. Ağzından çıkan her kelimeye çok güvenirim. İzmir’de olanlara da gözüm kapalı öneririm doktorumu. Bir önceki doğumumda yine kadınlar kulübünden Diyarbakırda yaşamasına rağmen gelip burda kendisinde doğum yapan arkadaşım var. Yine bu kulüpten doktorunun neredeyse son dakikaya kadar kız dediği bebeğine benim doktorumun erkek bu demesiyle erkek olduğunu öğrenen arkadaşımda var. Doktorum gerçekten birtanedir.
O sayfa doğru bildi ozamanEvet. Çok teşekkür ediyorum.
He tamam bi konuşmuştuk unutmuşumIzmirdeyim canim ben ekole gidiyorum
Kimden bahsediyosun canım bende izmirdeyim gerçi memnunum doktorumdan ama olsunEvet özel canım. İlk doğumumu da onda yapmıştım belki 10 tane arkadaşımda kendisinde yaptı. Cerrah aynı zamanda benim diğer kadınsal başka hastalıklarımında tedavisini o yaptı. İşinde bayağı uzman biri. Ağzından çıkan her kelimeye çok güvenirim. İzmir’de olanlara da gözüm kapalı öneririm doktorumu. Bir önceki doğumumda yine kadınlar kulübünden Diyarbakırda yaşamasına rağmen gelip burda kendisinde doğum yapan arkadaşım var. Yine bu kulüpten doktorunun neredeyse son dakikaya kadar kız dediği bebeğine benim doktorumun erkek bu demesiyle erkek olduğunu öğrenen arkadaşımda var. Doktorum gerçekten birtanedir.
Oglumun doktoruydu memnun kaldim bunda da kapanisi onda yapayim dedim ehehHe tamam bi konuşmuştuk unutmuşumcan a gidiyorum bende
Siyah profilli sayfanin hesabi gizli degil miO sayfa doğru bildi ozaman
İstek gönderince kabul ediyorSiyah profilli sayfanin hesabi gizli degil mi
Ya ilkiyle aynı olması çok iyi biz taşınmamış olsak bende kızımın doktorunda doğum yapmayı çok isterdimOglumun doktoruydu memnun kaldim bunda da kapanisi onda yapayim dedim eheh
Diger doktor nerdeydiYa ilkiyle aynı olması çok iyi biz taşınmamış olsak bende kızımın doktorunda doğum yapmayı çok isterdim
HataydaDiger doktor nerdeydi
Sabır vermesin canım yoksa bu kendini bilmezlerle dha çok uğrascm Allahım selamet versin beni psikolojik olarak çökerttileray ne ukalalıktır, kendini bilmezliktir bu ya
onlara ne ise? konuşmak için konuşuyor insanlar gerçekten başka işleri güçleri yok..
Allah sabır versin canım
18-22 hafta arası en yiyi sonuçlar alınıyor.Detayliya hangi haftada gidicez ki
Ay ismi ne acaba? Ben hatayda yaşıyorum da.Normalde Adanalıyım.Doğum için erken ama karar veremediğim bir durumdayım doğumu nerde yapacağım hakkındaHataydaAma bu gittiğim doktorda hataylı çıktı çocuklar arası eşitliği sağlıyorum asksj
17+4 te ilk kez hissettim canım, pıt pıt şeklinde vurdu 2-3 kezKızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
Ben gidecem detaylı için 2 hafta sonra özel hastane gittiğim doktor bakıyormuş 4 bin küsur bir şey söyledi fiyatı için yarım saat bakıyormuş ama bayaaKizlar detayliyi ozelde yaptiracak var mi? Ucretler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?