Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Kızlar arada karnınız yumuşacık oluyor mu benim arada oluyor kontrole daha çok var önemli birşey mi acaba

Yalnız değilsin beni tarif etmişsin sanki. Kontrolden sonra aynı 2 hafta tamam ama 3. Hafta geliyor bütün belirtilerimi sorguluyorum. Hissetmeye başladığımız zamanlar gelse de daha rahat olabilsek keşke

Yalnız değilsin beni tarif etmişsin sanki. Kontrolden sonra aynı 2 hafta tamam ama 3. Hafta geliyor bütün belirtilerimi sorguluyorum. Hissetmeye başladığımız zamanlar gelse de daha rahat olabilsek keşke
Evet hiç hissetmedim diye de kafama takıyorum utanmasam oturup üzüntüden ağlayacağım öyle bir ruh hali acilen kontrol zamanımın gelmesi lazım ama yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor gerçekten

Ayy karnım mi küçüldü ben mi büyüdüm bilmiyorum kontrol e daha var diye kafayı yiyorum oğluşum da okula gidiyor dert buluyorum kendime
tabı temkınlı olmak lazım ben hep oncelık kontrol derım . kontrolum 14 une. ınsallah saglıkla dogumumuzu yaparız hepımız :)) kıucagımıza alsak da derdı bıtmıyor deneyımlısın bılırsın analık stress demek

Kizlar bugun arkadasimla konusurken ani bi tekme hissettim
Tekme degildir tabi de hani icerden tak diye birsey vurdu gibi
Karnim mi seyirdi bilmiyorum kramp gibi ama degil anlik ve tek seferlik birseydi 30.haftada hisettigim tekme gibiydi yani

Kizlar bugun arkadasimla konusurken ani bi tekme hissettim
Tekme degildir tabi de hani icerden tak diye birsey vurdu gibi
Karnim mi seyirdi bilmiyorum kramp gibi ama degil anlik ve tek seferlik birseydi 30.haftada hisettigim tekme gibiydi yani
Ben de aynı durumu gece yaşadım bana da tekme gibi geldiBen çok erken hissettim hareketlerini belkide 4. Çocuktur diye

Ben de aynı durumu gece yaşadım bana da tekme gibi geldiBen çok erken hissettim hareketlerini belkide 4. Çocuktur diye
Ben hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi

Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz

Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu
Dogru mu bildi peki hangi sayfaya sormustunuz profili siyah olan sayfami

Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz
Balıkesir Ayvalık tayim ben fena sallandik Hatay depremini de hissetmiş biri olarak kendimi de bebişi de biraz korkuttum sanırım sakinlemeye calisiyorum. Allah beterinden korusun

Sizler nasilsiniz
Ben de izmirdeyim inanılmaz korktum ve uzun sürünce yine bir önceki izmir depremi gibi olacak sandım. Allah beterinden korusun hisseden herkese geçmiş olsun

Amin teşekkür ederim umarım dileklerimiz kabul olur

Evet ilk çocuk olacak. Eşimde dün “kız olmaması belki daha iyidir,bu dünyada kadın olmak daha zor” diyince bir nebze ona katılmadan edemedim.Ama yine de manifest olsun diye bugün kız bebek elbisesi aldık o ayrı allah sizinde bebelerinize uzun,güzel ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…