Ben gebzedeyim gercekten biz bile hissettik evde koltukta otururken bizide sarsti ınslalh hissedenlerde iyidirBen hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi
Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz
Cnm.ya ucretsiz olana instegramdan mi baktınız cinsiyet icnBana iki ucretsiz sayfa da kiz demisti
gebelikten önce de kullanıyordum canımTroit ilacını gebelik için mi kullanmaya başladınız,yoksa normalde de kullanıyormuydunuz. Ben gebelikte zorunlu oldu tsh yüksek diye başlattıkları için aldım.
Kizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim
Aynen canim ucretsiz_cinsiyet_tahmini yaz 2 tane cikiyo zatenCnm.ya ucretsiz olana instegramdan mi baktınız cinsiyet icn
Neye göre kaçıncı haftada dedi size acaba? Çünkü bana da öyle dedi. Emin olamıyorum ona göre ben de başlayacağım.Kizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim
Sonuc neGünaydın kizlar nihayet doktora geldim cinsiyete baktik
Banada biri kıza biri erkeğe benzettiBana iki ucretsiz sayfa da kiz demisti
Sonuc ne
Hayirli olsun gonlunden gecen olmusSonuç bir Ceylin geliyormuş çok şükürelini yüzünü bacaklarını kapatmış ama sonradan hareketlendi gorebildik
Hayırlı olsun iki oglunuzmu vardi sizinSonuç bir Ceylin geliyormuş çok şükürelini yüzünü bacaklarını kapatmış ama sonradan hareketlendi gorebildik
Teşekkür ederim evet iki oğlum vardı buda yanlışlıkla olmuştu Rabbimin hediyesiHayırlı olsun iki oglunuzmu vardi sizin
Ee hayırlı olsunSonuç bir Ceylin geliyormuş çok şükürelini yüzünü bacaklarını kapatmış ama sonradan hareketlendi gorebildik
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin netleşmesine ve gönlünüze göre olmasına çok sevindimSonuç bir Ceylin geliyormuş çok şükürelini yüzünü bacaklarını kapatmış ama sonradan hareketlendi gorebildik
Sağol herkesin gönlünden geçen hayırlısıyla olsun inşallahHayirli olsun gonlunden gecen olmus
Ya hayırlı olsun neguzel rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin benimde kizlarim var bende Bi oğlum olsun istiyorum rabbim nasip ederseTeşekkür ederim evet iki oğlum vardı buda yanlışlıkla olmuştu Rabbimin hediyesi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin netleşmesine ve gönlünüze göre olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?