Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Ben hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi

Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz
Ben gebzedeyim gercekten biz bile hissettik evde koltukta otururken bizide sarsti ınslalh hissedenlerde iyidir

Kizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim

Kizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim
aegamze canim benim de simdilik prenses geliyor gozukuyor

Neye göre kaçıncı haftada dedi size acaba? Çünkü bana da öyle dedi. Emin olamıyorum ona göre ben de başlayacağım.

Kızlarr az önce göbek deliğim hizasında iki tane boing boing şeklinde bir dürtülme hissettim. Bebek hareketi midir bağırsak mıdır acaba çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…