- 26 Haziran 2024
- 364
- 205
- 23
evet bazen de gece yarısı uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra uyuyakalıyorum bu defa da ayılamıyorumAhh yalnız değilmişim inanılmaz kötü ya gecenin köründe yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum hiç sevmiyorum erken kalkmayı bende zorluyor bu durum ya. 5+2 yım bende ama daha gitmedim doktora siz gibi yarin bir kan vereceğim duruma göre randevu alicam
çok sevindim gözün aydınSelam kızlar bugün kalp atışını duymaya gittik daha yeni olusmus 1 hafta geri doktor son adet tarıhle alakası yok bana güven dedi çok az gelıyor kalp atışı dedim daha yeni birsey olmaz dedi haftaya sağlık ocağında kan ver dedi hayırlısı ıle devam eder insallhhepımizin
Fena bir durum sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok en önemlisi o. Yok ilaç kullanmıyorumevet bazen de gece yarısı uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra uyuyakalıyorum bu defa da ayılamıyorumilaç kullanıyor musunuz siz ?
tabiki Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahFena bir durum sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok en önemlisi o. Yok ilaç kullanmıyorum
Amintabiki Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben ilaçlardan mı oluyor acaba diye düşünmüştüm de demekki ilaç kullanmasam da olurmuş
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar sat 16 nisan 1 gun gecikince beta verdim 802 cikti nasil sizce. Ne zaman doktora gideyim guruba ekler misiniz
Amin insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Değeriniz güzel inşallah sağlıkla artar.
4+5 tesin sat a göre. Bir kaç güne git istersen keseyi görür büyük ihtimalle doktor değerlerine falan bakar duruma göre sana yeniden gün verir
Ben ilk hamileliğimde vajinal ultrason baktırdım kaç kere hiç korkulacak bişey değil hep şey derim yani eşinle beraber olduğunda onunla aynı bölüme bakıyorlar ki sadece 3-5 cm içeri giriyorlar o oluyorsa o hayli hayli olur diyeAmin insallahvajinal ultrasona dair cekincelerim var o yuzden 6 haftalikken mi gitsem diyorum
Benim de çarşamba ilk randevum 5+3 olacağım henüz keseyi görürüz diye düşünüyorum kalp atışı keşke görsek de rahatlasal ama sanmıyorum benim içinKızlar çarşamba randevum var benimde.5+6 olcak çok heyecanlıyımkalp atışını duyabilirmiyiz acaba.karından gözükürmü vajinal ultrasondan korkuyorum açıkcası.bide sanki hiç hamile değilmişim gibi.ne mide bulantısı ne kasık batması bişey yok.yemeğide sırf bebeğe faydası olur diye yiyorum.sizde durum ne
Benimde bugün tam 4 haftalık oldu. 1 haftadır sabah 6 7 de uyanıyorum gece 2 de uyusam bile . Allah yardımcımız olsun şimdiden böyleysekkızlar sizinde uyku düzeniniz değişti mi ya sabahın köründe uyanıyorum geç yatmama rağmenüstelik daha 4+3üm
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah gebeliğinizi. Katından ultrasonla görünmesi gibi beta 3000 lerde olmalıymış ona göre artış takip edip gidebilirsiniz benceMerhaba kızlar sat 16 nisan 1 gun gecikince beta verdim 802 cikti nasil sizce. Ne zaman doktora gideyim guruba ekler misiniz
hayırlı olsun size deBenimde bugün tam 4 haftalık oldu. 1 haftadır sabah 6 7 de uyanıyorum gece 2 de uyusam bile . Allah yardımcımız olsun şimdiden böyleysek
Tansiyon düşüklüğü çok normal gebelikte . Ben 2 gebeliğimi de hep uyuyarak geçirmiştim bakalım bu nasıl olacakhayırlı olsun size deahh bende öyle bide gün içinde aşırı uyku bastırıyor uyuyakalıyorum bi anda
kolay ve sağlıklı geçsin inşallah hepimizinkiTansiyon düşüklüğü çok normal gebelikte . Ben 2 gebeliğimi de hep uyuyarak geçirmiştim bakalım bu nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?