Kesinlikle haklısınızMerhaba kızlar, ben de 5+2 hamileyim bugün, aslında Aralık annesi olacağım, ikinci doğumum ilki sezeryan olmuştu ama Aralık anneleri grubunda yalnız hissettim, çok önde onların günleri, burada birbirimizi daha iyi anlayabilirizbeklenen doğum tarihi 31 Aralık görünüyor
Kesinlikle haklısınızbende yılbaşı gecesi diyorum
Kaybın için çok üzgünümBen henüz kan vermedim, şöyle kızlar, benim diğer hamileliğim de çok sorunlar yaşadım, bebeğimi kaybettim doğumdan 1 ay sonra, bu sebeple kendime söz verdim bunda hiç stres yapıp acele etmeyeceğim, sakince her şeyin zamanını bekleyeceğim bu sebeple 7. Haftayı bekliyorum doktora gitmek için, mide bulantılarım artmazsa tabi, artarsa mecbur daha erken gideceğim
Kuzum ben çok hastaydım ilaç alacaktım sonra ne olur ne olmaz yok zaten de içim rahatlasın dedim test yaptım kıldan ince çıktı sonra akşam bir daha yaptım belirginleşti.Bende pkos var bat net değil ama tahmini 2-3 gün önce 12 değerle öğrenmiş oldum.önncelikle aramızdaki hamişlere hayırlı olsun :) bu betaları bata kaç gün kala gördünüz özellikle düşük değerler gören arkadaşları merak ediyorum bir de idrarda mı kanda mı baktırdınız nasıl belirtileriniz var lütfen aydınlatın bizlerii
Kaybın için çok üzgünümbunlar yaşandı artık önümüze bakacağız. Kendini en iyi nasıl hissediyorsan o şekilde hareket et kendini şartlama ve bu bebiş için kendini güçlü tut
Kaybın için çok üzgünümbunlar yaşandı artık önümüze bakacağız. Kendini en iyi nasıl hissediyorsan o şekilde hareket et kendini şartlama ve bu bebiş için kendini güçlü tut
Canim ben 12 ile öğrendim sağlık ocağına gittim yine kan vermeye ebe dedi ki kendini strese sokma bir kereden ver takip etmeyelim varsa var diyelim dedi kafam çok karıştı napsam bilemedimSon Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025
Yumurtlama Tarihi=8 Nisan 2025
Beta HCG 13 Nisan=0.2
Beta HCG 16 Nisan=2.0
Progesteron 16 Nisan=14.30 ng/mL
Beta HCG 19 Nisan=21.4
Beta HCG 21 Nisan=99.5
Progesteron 21 Nisan=29.13 ng/mL
Beta HCG 23 Nisan=275
Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Progesteron 25 Nisan=31.44 ng/mL
Beta HCG 27 Nisan=1671 3mm kese olabilir dendi
Beta HCG 29 Nisan=6783 Kese görüldü 6mm
önncelikle aramızdaki hamişlere hayırlı olsun :) bu betaları bata kaç gün kala gördünüz özellikle düşük değerler gören arkadaşları merak ediyorum bir de idrarda mı kanda mı baktırdınız nasıl belirtileriniz var lütfen aydınlatın bizlerii
Seni çok iyi anlıyorum canim.Alti ay önce bende 9 haftalık sağlıksız gebelikten kürtaj olmuştum.Minil mucizem 6 ay sonra yeniden buldu beniBen henüz kan vermedim, şöyle kızlar, benim diğer hamileliğim de çok sorunlar yaşadım, bebeğimi kaybettim doğumdan 1 ay sonra, bu sebeple kendime söz verdim bunda hiç stres yapıp acele etmeyeceğim, sakince her şeyin zamanını bekleyeceğim bu sebeple 7. Haftayı bekliyorum doktora gitmek için, mide bulantılarım artmazsa tabi, artarsa mecbur daha erken gideceğim
Seni çok iyi anlıyorum canim.Alti ay önce bende 9 haftalık sağlıksız gebelikten kürtaj olmuştum.Minil mucizem 6 ay sonra yeniden buldu benihem çok mutluyum hem tedirginim.Zaten çok erken öğrendim hiç beklemiyordum.Dr gitmek ve kan vermek için de bende beklemeyi düşünüyorum.Evham yaparsak birbirimizi sakinlestirelim bazen çok stresli bazen çok rahat oluyorum.İnsallah sağlıkla sihhatle alırız bebisleri kucağımıza.
Aslında doğru söylüyorlar çünkü bu aşamadan elden gelen bir şey yok eğer düşük geçmişi varsa progestan gibi horman düzenleyici verir doktorlar ama 12 gördüyseniz 1 hafta sonra vermeniz anlamlı olurCanim ben 12 ile öğrendim sağlık ocağına gittim yine kan vermeye ebe dedi ki kendini strese sokma bir kereden ver takip etmeyelim varsa var diyelim dedi kafam çok karıştı napsam bilemedim
Ben tüm değerlerimi yukarıda yazdım canımTeşekkür ederimöyle düşünüyorum, hepinizin güzel bir hamileliği olsun iyiyi düşünelim, iyi olsun, sen kan verdin mi
Hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim, değerlerimiz hemen hemen aynı ama 29 nisan da 4 kat artmış değeriniz maşallah ikiz olma ihtimali var mı benim 30 nisanda 3700 lerde çıktı da merak ettimSon Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025
Beta HCG 13 Nisan=0.2
Beta HCG 16 Nisan=2.0
Beta HCG 19 Nisan=21.4
Beta HCG 21 Nisan=99.5
Beta HCG 23 Nisan=275
Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Son Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025
Beta HCG 13 Nisan=0.2
Beta HCG 16 Nisan=2.0
Beta HCG 19 Nisan=21.4
Beta HCG 21 Nisan=99.5
Beta HCG 23 Nisan=275
Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Ben de hem aralık hem Ocak grubuna bakıyorumBüyük ihtimalle aralık grubuna dahil oluruz gibi geliyor
Bat gününden 1 gün önce 129 çıktıönncelikle aramızdaki hamişlere hayırlı olsun :) bu betaları bata kaç gün kala gördünüz özellikle düşük değerler gören arkadaşları merak ediyorum bir de idrarda mı kanda mı baktırdınız nasıl belirtileriniz var lütfen aydınlatın bizlerii
Ah canım mm hep olumlu konusalim bu bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alacagiz inşallah ben çok inanıyorumKaybın için üzgünüm, benim de aslında bu 3. Gebeliğim doğumdan önce de bir kürtajım var, yani kesinlikle öyle, sakinleşmeye çalışalım, kimseye de belli etmek istemediğim için sessiz ve sakin kalmak istiyoruminşallah canım, benim doğumum üzerinden 14 ay geçti, oğlum yaşasaydı 14 aylık olacaktı cennet kuşum Allah'ım buna sağlık versin, güzel şeyler konuşalım inşallah burada anılar biriktirelim
Var ama bekliyicem bakalım bende kendimi çok strese sokmak istemiyorum.Maalesef zaten olacaklarin önüne gecemiyoruzAslında doğru söylüyorlar çünkü bu aşamadan elden gelen bir şey yok eğer düşük geçmişi varsa progestan gibi horman düzenleyici verir doktorlar ama 12 gördüyseniz 1 hafta sonra vermeniz anlamlı olur
İnşallah canım hayırla sağlıkla gel bekliyoruztotem yapmaya geldim ben de ocak annesi olurum umuyorum hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?