Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Su cocuguna dur yapma etme demeyip simarik yetistirenlere de ayar oluyorum heralde cok sevimli sempatik hareketler ve herkesce de tolere edilebilir zannediyorlar cocuklarini yeri geliyor insanlar kendi cocuguna katlanamiyor sen kimsin

Su cocuguna dur yapma etme demeyip simarik yetistirenlere de ayar oluyorum heralde cok sevimli sempatik hareketler ve herkesce de tolere edilebilir zannediyorlar cocuklarini yeri geliyor insanlar kendi cocuguna katlanamiyor sen kimsin
Yok ya normalde cocuklarina hunharca davranan bir tip yani sevgi perisi degil ondan sasirdik bizde ilginc bir kafa yapisi

Bende ayni kaderi yasiyorum
Kaale alinmamanin yanisira
Elestiriler ve saldirilar mevcut
Yasadigin seylerin benzerini yasadim

bir de sağ kalçamda 3-4 haftadır hafif ağrı vardı, özellikle yokuş inerken, yataktan kalkarken son 2 gündür şiddetlendi yürürken çok zorlanıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?

Ben Gebze’de yaşıyorum aslen buralı değiliz de iş icabı burdayız eşimle ikimizde aynı memleketliyiz ailelerimiz aynı şehirde yani

Kızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.

Kızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Kuşum bunlar asla doğru değil benim bütün ama bütün belirtilerim erkek ve sonuç bebeğim kız olucak he tutan vardir ama bence oda şansa tutuyordur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…