Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Benim de 3.ayda cikmisti zaten simdiden giyecek bir sey kalmadi hamile taytlari bile darliyor esiminkiler de olmayacak yakinda zaten
Evett yassıydı birden bire top gibi oldu ve haliyle birden büyüdü eşim şok oldu

Ben yarın ise baslicam daha beş aylık olmadım giyecek bişi yok sabah iyi gibi ogl den sonra oturup kalkamıyorum ya

Benn ikinci diye sanırım ya yarın iş başlıyor millet şok olacak
Kizlar oyle bi sislikse karnimdan bacaklarimi goremiyorum resmen
3 4 gunde buyudu boyle

Kızlar ben bişey sorucam benim doğumum ocağın sonuyla Şubat'ın başı gibi hesaplama da öyle gösteriyor ben 16 haftalık oldum ama iki hafta önce doktora gittim bana dedi erkeğe benziyor bu iki gün önce de dedi belirsiz kıza benziyor sordum önce böyle dediniz şimdi neden böyle diyorsunuz dedi daha net belli değil tomurcukları var erkek te olabilir kızda sizce hangisi tutar ben çok kararsız kaldım önce erkek hissediyordum ama şimdi beynim allak bullak iki kızım bir oğlum var oğluma kardeş olsun istiyorum inşallah rabbim nasip eder iki kızım iki de oğlum olur

Şu anki hamileliğimi 17 ile öğrendim. Şu an 3 yaşına girmek üzere olan oğlumu da 34 ile öğrenmiştim. Erken öğrenmek her şey yolunda gidiyor rahat nefes alalım denen süreci biraz uzattığı için stresli gelebilir ama sağlıklı bi bebekse 2 günde bir artışlar kontrol edilicek, güzel devam edecektir zaten. Ama bu kadar erken öğrenibce kimyasal gebelik olma ihtimali de göz ardı edilmeden hareket ediliyor bi süre.

16yken pozisyon ve cihaz güzelse gayet ayırt edilebiliyor. Ama bu haftalarda her zaman yanılma payı vardır. Bi sonraki kontrolde ya da 2 hafta sonra giderseniz netleşmiş olur zaten.

16yken pozisyon ve cihaz güzelse gayet ayırt edilebiliyor. Ama bu haftalarda her zaman yanılma payı vardır. Bi sonraki kontrolde ya da 2 hafta sonra giderseniz netleşmiş olur zaten.
Devlet hastanesi ne gittim normal ultrasondu hatta doktor baya gözünü de ekrana yumdu tam anlamadı bence doktor da saklanmiyor gizlenmiyor ama doktor benzetemiyor

Devlet hastanesi ne gittim normal ultrasondu hatta doktor baya gözünü de ekrana yumdu tam anlamadı bence doktor da saklanmiyor gizlenmiyor ama doktor benzetemiyor
Bilemiyorum. Normal bi kadın doğum doktorunun anlamayacağını düşünmüyorum ama belki de pozisyon karar vermesini netleştirecek kadar güzel değildi. Kordon vs o bölgelerdeyse yanlış yorumlanmasına sebep olabilir.

Yok öyle demedi sadece dedi kabarcıklar var erkek mi kizmi net değil öyle dedi

Yok öyle demedi sadece dedi kabarcıklar var erkek mi kizmi net değil öyle dedi
14 haftalık kaybettiğim bebeğimin 3 tane küçük üçgen şeklinde dediğin gibi kabarcığı vardı. O şekliyle erkek olduğunu söylemişlerdi. Eğer kızsa 12 haftada o kabarcıkların vajinaya dönüşmüş olması lazım. Cinsiyet oluşumu 12 haftada tamamlanıyor. Sonra büyüyor sadece. Buna bakınca erkek gibi ama yanıltıp heyecanlandırmak istemem

Sağol canım

Artık dışardan da çok rahat hissedilecek kadar hareketli vuruyor ve zıplatıyor. Tam da sanki vajina icimde bı sinire dokundu az önce ay ay ay elektrik çarpar gibi. Ay çok erken dedim oğlumda bu kadar erken hissetmedim dışardan. Annemin eline sesine tepki verdi resmen . Aah kalbimmm eriyorum

Maşallah tam olarak kaçıncı haftada belirgin olmaya başladı ben şu an hala bağırsak mı bebek mi anlayamıyorum iki kere gözümle de gördüğüm seyirme oldu ama kas seyirmesi olabilir diye de düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…